evilik hayatı nasıl olmalı

yasmin51

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
15
0
6
Niğde
mrb kızlar..üye oldum ama çok fazla giremiyorum..hemen konuyu açayım günlerdir beynim uyuşuk bi vaziyette geziyorum.merak ettiğim şey ben 5 aylık evliyim ama öncesinde 7 yıla dönük bir beraberliğim vardı..eşimle aynı yerde çalışıyoruz..yani 7/24 beraberiz.ama sanki yolunda gitmeyen bşyler var. zira evde ne sohbet nede farklı bişey..cinsel hayatımız falan yolunda. ama evde tvnin karşısında oturuyor sürekli haa ben bi kanepede yatarken oda gelip yanıma uzanıyor..ama sizin evlilikleriniz nasıl???yani benmi abartıp fazla şeyler istiyorum...

aynı yerde çalıştığınız için her olan şeyi beraber görüyosunuz bu yüzden konuşucak bişey olmuyo farklı yerlerde çalışıyo olsaydınız günün nasıl geçti vs diye sohbet edebilirdiniz arada bi film izleyin sonra film hakkında konuşun izin günlerinizde ne yapıcağınız hakkında planlar yapın

haklısın canım tşk ederim...ama kocam zaten normaldede konuşan bi insan değil.ben biraz çenebazım sanırım...

haklısın canım tşk ederim...ama kocam zaten normaldede konuşan bi insan değil.ben biraz çenebazım sanırım...

bende normalde pek konuşmazdım fazla yorum bile yapmazdım nişanlım sayesinde bi açıldım telefonda ondan çok ben konuşuyorum

ya acaba benmi çok gerikafalıyım eşimmi çok ileri görüşlü anlamadım. belkide aramızdaki yaş farkından kaynaklanıyordur bu anlaşmazlıklar. nasıl bir yol bulucam nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum.. yani beni hiç kıskanmıyor bense onu deli gibi kıskanıyorum halbuki tam tersi olması gerekir..onunda kendi özeli olabilirmiş ona fazla müdahale etmemeliymişim..yaa kızlar gerçekten haklımı...ben yardım istiyorum sizden. normali ideali nedir bunun..nolur bi cvp verin bana:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…