Evi satmali miyim

Ilgilenemiyorm yzum asik gelip gidip yanagimi sikiyo opuyo
Allah im su sabinin hakkini koymasin
Hakkim haram olsn fitil fitil ciksn insAllaah

Dedim bakalim

İlk seferiyse uyarı gelir. En azından emniyet personellerinde öyle oluyor, askeriyede de aynı şekilde oluyordur diye düşündüm hakim değilim askeriyeye

Evii kaca satacakki borca gidecek?
Kredi cekemiyor mu?Ceksin kredi odesin yavas yavas.
Huzur vermez böyleleri yalnız bulastıysa sattırana kadar diretir.
Bu adama bşdaha güvenip esim diyebilecek misiniz?
Bosanmayı düsünmediniz mi mesala?
Satılsın ev bosanın alsın herkes hakkını naparsa yapsın
Kumar bu kumara bulasmıs biriini adam etmek binde bir ihtimal bence.

Evde oyle ahim sahim bisey degil 700 800 bin civarinda inanin bende.artik kurtulmak istyorm suan olmeden kabir azabi yasamayi kim ister issizim ana baba yok is bulup kdndimi ayarlayip ins kurtulcm

İlk önce ailesi yedi diyorsunuz, ondan akıllanmamış üzerine bi de ne idüğü belirsiz bir şekilde kripto kisvesinde ailesinin rızkını batırmış, elde kalan tek şey olan evi de yok heba ettirin de tam olsun. Huzur vermiyorsa vermesin, evi satınca huzur bulacağınızı mı düşünüyorsunuz ki? Bir sonraki batığa kadar belki verir ama sizin huzurunuz olur mu hayıflanmaktan o saatten sonra bence onu düşünün. Ben olsam öleceğimi bilsem satmam o adamı da kapının önüne koyarım

Allah askina ödeme tabiki.
Bunu öderden arkasi gelir, daha cok borc kapatirsin
Onun yuzunden huzurum kalmadi geceleeri uyudugum yumusak yatak batiyo 9glumla ilgilenes8m gelmiyo benden baska kimsesi olmayam yavru inan ben coktum dert ettm
Hani dusmez kalkmaz bir Allah ticaret yapsa batirsa once ben teklif ederdim agzima dahi almaya uzulduggum sebepten pturu oglumdan benden gidicek giden hadi bi sekilde borc kapandi sonrasinin olmayacaginin hic garantisi yok
Klinik tedaviden bahsediyo uzmanlar ilac tedavisi,bilissel terapiler bunlar da tabi maddiyat istiyo onu gectim bu adam bu tedaviyi kabul eder mi? Bizim halkimizda psikihatriye gitmektense sitmaya razi gelip olumu beklemek daha cazip geliyo
Havanda su dovmek benimkisk Allah guc kuvvet versin yolumu acsin

Haklisjniz

Bir şartla kabul ederdim
Maaş bana gelecek tamamı derdim
Bunu kabul ederse tamam satın
Borcu kapatsın ve hemen kredi çekip yenisini alsın o evin
Kabul etmiyorsa ders falan almamış yine yapacak demektir asla destek olmazdım

Asla o senın bilezeğin ya yarın bir gün Allah korusun eşin vefat etse kım bakacak sana hadi boşandın aynı şey eger saglık sorunu olur gözun kapalı olur sırf yanlıs yaptı dıye neden olan sana olucak sakın yapma yapan bir daha yapar önce ev gider sonra başka seyler çocuğun için kendın ıcın sakın orası senın evın birsey olduğunda sana ait yer ne kadınlar var boşanmak isteyen gidecek yeri yok ekonomik özgürlüğü yok kocasını cekmek zorunda kalanlar arkasında kimsesı olmayanlar senın boyle şansın var lütfen yapma

Satmaya dair en ufak bi tavsiye vermeyelim bence, maaş kadında bile olsa o ev gidecek mi gidecek. Başlarım maaşına yani. Ki ilerde elinden almayacağının garantisi de yok

Borcu kapatınca hemen kredi çekip ev alamaz şuan hacizlik ve icralık olduğu için kredi puaninin yükselmesi için 5 yıl beklemesi gerekiyor.

Hatta borç için kredi çekmek istese bile çekemez.

O yüzden konu sahibi eşiniz evi satıp borç kapanınca kredi çekip tekrar ev alacağım dese bile inanma çünkü en az 5 yıl hiçbir banka kredi, kredi kartı vermeZ.

Ah ah bende o kadinlardanim ana baba yok isim yok bir o 60 mtrekare ev oda ayrilirsak ortak hani bosanmadan sat parasi kaybet diyolar ama sonra onun icin de basimi agritir bilmiyorum
Allah herkese onurlu yasam nasup etsn inanin Allah korusun demissiniz ama boyle yasayacagina olse daha iyi en azindan evladimin boynunu bukmez

Aşırı derecede borçlanma disiplinsizliği diye birşey varmış. Atılabilirmiş… 657 deki gibi sandım ama değil anladığım kadarıyla. Evi verme demek için anne baba üzerinden kredi çekebilmesi gerek. Sizde çalışmadığınız için kredi alamazsınız. Başka yerden borç bulamazsa atılabilir. Boşanmak da istemiyorsunuz. Karar sizin. Gerçekler acı maalesef.

Bak sakın satma evi. Ben 5 yıldır bu kripto alemindeyim hiç para batırmadım çünkü kumar gibi oynamadım. Sizin eşiniz r hesabı falan bilmeden Allahne verdiyse marjine basmış batırmış. Asla inanmayın. O evin parasını da marjinde yer bitirir. Aman diyeyim.

Asla satmam !!!! Vursun kafasını taşlara ilerde cok pisman olursun cocugunda var yapma sakın

Asla satmam.
Kendi anası babası satsın kumar borcuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…