-
- Konu Sahibi gezgin4956
- #1.021
Isi yeni ogrenen, eski tekstil calisanina hangi is yeri 45k veriyormus?! Bak sen de 14 yasindan beri calisiyormussun. Senin yaslarinda ogrenci olanlara kiyasla sen daha olgun biri olmussundur hayatta mecburen ama yasin cok kucuk hala. Galiba aileni dusunduren baska durumlar var. Bu iliskide adamin aldigi maas da dahil kandiriliyor olabilirsin. Normal sartlarda 45k maas arti sen de bi ise girsen 20k alsan istanbulda bile gecinirsiniz cocuksuz. Burada baska sorunlar var gibi.Kardeşleriyle alacakları ev bizim olacak diğer kardeşlerine de ev aldılar evet kaynakçılığa yeni geçti şuan bile 45 bin maaş alıyor
He büyü. Ben ne büyüsü olduğunu biliyom.@Mune'cugum biliyorum yasak banlayabilirsin istersen ama bu hanim kizimiz beni "büyünün" var olabilecegine inandirdi. Su kadar bagliligin, sorgulama yetisini kaybetmenin baska bir izahi olamaz. Ablacim annene git soyle sana kursun falan doktursun.
Ya bir de böyle çok zorluklar çekip evlenen ama aşklarının temeli başka insan tanimamaktan ve hormonlardan kaynaklı evliliklerde sonrası çok hüsran oluyor. Genellikle cinsellik istendiği gibi çıkmıyor, hayal kırıklıkları falan, bu muymuş diyorlar. Asla çektiğine değmiyor yani kavuştuğun cinsellikHe büyü. Ben ne büyüsü olduğunu biliyom.
Biz o büyüye hormon diyoruzHe büyü. Ben ne büyüsü olduğunu biliyom.
Evlendikten sonra sen çalışma diyorlar banaIsi yeni ogrenen, eski tekstil calisanina hangi is yeri 45k veriyormus?! Bak sen de 14 yasindan beri calisiyormussun. Senin yaslarinda ogrenci olanlara kiyasla sen daha olgun biri olmussundur hayatta mecburen ama yasin cok kucuk hala. Galiba aileni dusunduren baska durumlar var. Bu iliskide adamin aldigi maas da dahil kandiriliyor olabilirsin. Normal sartlarda 45k maas arti sen de bi ise girsen 20k alsan istanbulda bile gecinirsiniz cocuksuz. Burada baska sorunlar var gibi.
Annem başka şeyler söylüyor ama neyseBiz o büyüye hormon diyoruz
Saç baş kimse birbirine girmedi henüzBu kadar ne konuştunuz ara ara okudum kavga falan da göremedim
Herkes bir konuda hemfikir olduğu için kavga çıkmadı. Bu saatten sonra da çıkmaz.Saç baş kimse birbirine girmedi henüz
Kavgaya gerek yok zaten kimseyi kırmak istemiyorum buraya bunun için gelmedim bazıları bana hakaret edip beni kırmaktan çekinmesede ben öyle yapmamaya çalıştımHerkes bir konuda hemfikir olduğu için kavga çıkmadı. Bu saatten sonra da çıkmaz.
Gelişmeleri yazarsan makbule geçer.Kavgaya gerek yok zaten kimseyi kırmak istemiyorum buraya bunun için gelmedim bazıları bana hakaret edip beni kırmaktan çekinmesede ben öyle yapmamaya çalıştım
Yavrucum kimseyi zaten kıramazsın onu geç.Kavgaya gerek yok zaten kimseyi kırmak istemiyorum buraya bunun için gelmedim bazıları bana hakaret edip beni kırmaktan çekinmesede ben öyle yapmamaya çalıştım
Tabiki ilk sizi haberdar edeceğimGelişmeleri yazarsan makbule geçer.
Niye insanlar beni kırmaktan çekinmiyor siz kim oluyorsunuz da bu hakkı kendinizde görüyorsunuz da o hak bende yokYavrucum kimseyi zaten kıramazsın onu geç.
Ben led bir vele diştiri canım.Niye insanlar beni kırmaktan çekinmiyor siz kim oluyorsunuz da bu hakkı kendinizde görüyorsunuz da o hak bende yok
O kadar fifiyse şuan neden yorum yapıyorsun işine bak o haldeBen led bir vele diştiri canım.
Dedigim gibi kimseyi kıramazsın.
Mesela beni.
Çok da fifi çünkü.
Fifi olması sebebini yazdım.O kadar fifiyse şuan neden yorum yapıyorsun işine bak o halde
Ne güzel zahmet edip yazmışsınız saolun varolunFifi olması sebebini yazdım.
Hani kimseyi kırmak istemiyorum demişsin ya.
Kıramazsın diye yazdım yoksa konunun içeriği umurumda degil.
Rica ederim.Ne güzel zahmet edip yazmışsınız saolun varolun
Babanızın kaç evi var? Çok ev meraklısıysa kendisi alıp size hediye etsin. Sizde rahat rahat eşinizle kira vermeden oturun.Evlendikten sonra sen çalışma diyorlar bana