- 5 Ekim 2024
- 551
- 131
- 25
-
- Konu Sahibi gezgin4956
- #1.041
Babamın sadece oturduğumuz evi ve bir tane de arabası var başka birşeyi yokBabanızın kaç evi var? Çok ev meraklısıysa kendisi alıp size hediye etsin. Sizde rahat rahat eşinizle kira vermeden oturun.
Bu devirde ev almak çok zor kolay olsaydı bu yaşa kadar babanız alırdı zaten. Ekonomiden haberi yok sanırım. Siz eşinizin durumunu değil kendi durumunuzu düşünün. Durumunuz iyi olsa da çalışmanız kendinizin psikolojik sağlığı özgüveni için gerekli. Ev alsa da ona kalacak. Siz kendi ekonomik özgürlüğünüzü oluşturun önceBabamın sadece oturduğumuz evi ve bir tane de arabası var başka birşeyi yok
Ben zaten çalışmayı seven biriyim kendimi bildim bileli çalışıyorum ve evde artık belli bir zamandan sonra kalamıyorum eşimin ihtiyacı olmasa dahi çalışmak istediğimi söyledim kendisine evlendikten sonra hemen olmasa bile 5-6 ay sonra veya en geç 1 sene sonra çalışmak istiyorumBu devirde ev almak çok zor kolay olsaydı bu yaşa kadar babanız alırdı zaten. Ekonomiden haberi yok sanırım. Siz eşinizin durumunu değil kendi durumunuzu düşünün. Durumunuz iyi olsa da çalışmanız kendinizin psikolojik sağlığı özgüveni için gerekli. Ev alsa da ona kalacak. Siz kendi ekonomik özgürlüğünüzü oluşturun önce
Hemfikir olunan konu böyle uzamıyor genelde, okuyorum bi olay da göremiyorum merak ettim nasıl böyle uzamış diyeHerkes bir konuda hemfikir olduğu için kavga çıkmadı. Bu saatten sonra da çıkmaz.
Çünkü gezgin yağmurdan kaçarken doluya tutulacağının farkında değil ve insnalar gözünü açmay çalışıyor. Ailesinin ev istemesine gelene kadar kayınaile bin kat sorunlu. Şimdi kendi anne babası yarın olanları unutur ama kayınalesi unutmaz. Anlatmaya çalışıyoruz da dinleyen yok. Ha duvara ha gezgine öyle bir durumHemfikir olunan konu böyle uzamıyor genelde, okuyorum bi olay da göremiyorum merak ettim nasıl böyle uzamış diye
Kayınaile ile ilgili konular döndü yani, tamam teşekkür ederim :)Çünkü gezgin yağmurdan kaçarken doluya tutulacağının farkında değil ve insnalar gözünü açmay çalışıyor. Ailesinin ev istemesine gelene kadar kayınaile bin kat sorunlu. Şimdi kendi anne babası yarın olanları unutur ama kayınalesi unutmaz. Anlatmaya çalışıyoruz da dinleyen yok. Ha duvara ha gezgine öyle bir durum
Aynen öyle bi aile ki evlerden ırak. Anlat anlat bitmez vaktin varsa aç okuKayınaile ile ilgili konular döndü yani, tamam teşekkür ederim :)
Bazı insanlar bazı konulara takıldı ve o konu üzerinden yorum yapmaya başladılar böyle devam ettiHemfikir olunan konu böyle uzamıyor genelde, okuyorum bi olay da göremiyorum merak ettim nasıl böyle uzamış diye
Gezgini filtrele oku öyle hemen biter zaten başka şeye gerek yok.Kayınaile ile ilgili konular döndü yani, tamam teşekkür ederim :)
Umarım siz iyi bir kayınvalide olursunuz gelininizeAynen öyle bi aile ki evlerden ırak. Anlat anlat bitmez vaktin varsa aç oku
Tabi beni filtrelesin sizin söyledikleriniz daha önemli sonuçta olayın içinde ben değilim sizlersinizGezgini filtrele oku öyle hemen biter zaten başka şeye gerek yok.
Hayır gezgin kardeş, senin biraz anlama sorunun var o yüzden konu bu kadar uzadı. Bak burda sana örnek vermek için evlenmeden önce içki içip eğlenmeye birlikte giden adamın evlendikten sonra şeriatçı olduğunun ortaya çıkması ile ilgili örnek verildi. Ana fikir ne, erkekler evlenene kadar kendini çok güzel saklayabilir. Senin verdiğin cevap ne, sevgilim içki içmiyor. Bence sana fazlasıyla vakit harcadı insanlar.Bazı insanlar bazı konulara takıldı ve o konu üzerinden yorum yapmaya başladılar böyle devam etti
Ablacım iyice hoşafa dönmüşün sen gece uyumadın mı? Ben de onu diyorum zaten.Tabi beni filtrelesin sizin söyledikleriniz daha önemli sonuçta olayın içinde ben değilim sizlersiniz
HarcamasaydınızHayır gezgin kardeş, senin biraz anlama sorunun var o yüzden konu bu kadar uzadı. Bak burda sana örnek vermek için evlenmeden önce içki içip eğlenmeye birlikte giden adamın evlendikten sonra şeriatçı olduğunun ortaya çıkması ile ilgili örnek verildi. Ana fikir ne, erkekler evlenene kadar kendini çok güzel saklayabilir. Senin verdiğin cevap ne, sevgilim içki içmiyor. Bence sana fazlasıyla vakit harcadı insanlar.
Hayır uyuyamıyorum başka soruAblacım iyice hoşafa dönmüşün sen gece uyumadın mı? Ben de onu diyorum zaten.
Onu anladık zaten. Yat uyu iyice kafa gitmiş ondan düşünemiyon. Ne kocaymış be kendini dağa taşa vurcan artık.Hayır uyuyamıyorum başka soru
Bi oğlum var. Oğlum dünyaya bedel o kırılmasın diye elimden geleni yapacağım. Bu geline değil oğluma karşı sorumluluk.Umarım siz iyi bir kayınvalide olursunuz gelininize
Ben dahil çoğu kişi konu sahibinin sevgilisini ve özellikle de ailesini pek uygun görmedi. Yani o aileye gelin gidilmez, koşarak uzaklaşılır. Çünkü aile ( oradaki başka aileler de ) bireye önem vermiyor, ne yapılacaksa topluca yapılıyor. Söz konusu sevgili ve kardeşleri kazandıkları parayla birbirlerine ev alıyorlarmış ama anladığım kadarıyla daha sıra sevgiliye ve küçük kardeşlere gelmemiş. Bir de sevgili kişisi abisiyle ortak ev almış ama tapu kimin üstüne belli değil. O evde şu an evli abisi oturuyormuş ve konu sahibinin sevgilisiyle abisi küsmüş.Hemfikir olunan konu böyle uzamıyor genelde, okuyorum bi olay da göremiyorum merak ettim nasıl böyle uzamış diye
Uyuyamıyorum çünkü sizin gibi yorum yazıp bırak o insanları diyip köşeme çekilemiyorum benim için o kadar basit olmuyorOnu anladık zaten. Yat uyu iyice kafa gitmiş ondan düşünemiyon. Ne kocaymış be kendini dağa taşa vurcan artık.
Gelininiz de sizi daha tanımadan yargılarsa görürsünüzBi oğlum var. Oğlum dünyaya bedel o kırılmasın diye elimden geleni yapacağım. Bu geline değil oğluma karşı sorumluluk.