Bir kaçmak gibi bir hata yapmayın özellikle Allah korusun babanız beddua ederse babalar tövbe etseler bile o beddua kabul oluyor diye biliyorum.
Eninde sonunda kabul edeceklerdir. Elbette ki işin içinde olan insa sizsınız ve buraya bunu yazdığınıza göre ikna olma ihtimallerini küçük görüyorsunuz ama Allah büyüktür. Dua en büyük silahınız, dua edin. Inşallah kabul ederler.
Ailene gelince de herkes sizin anlattığınız gibi bir damadı olsun ve ailesi oyle olsun ister yani bu zamanda hele kirayı ödeyebilmek bile büyük bir şükür sebebi iken illaki ev sahibi olması konusunda bu kadar ısrarcı olmaları ve bu kadar beğendikleri bir damat adayını ve ailesini reddetmeleri ondan da ziyade iki birbirini seven insanı ayırmak istemeleri ben gerçekten anlayamıyorum. Buyuk konusmak istemiyorum ama asla dogru bulmuyorum. Allah in gucune gider bence.
Evet hayat çok zor, evet evi olsa evleneceğiniz kişinin çok büyük bir avantaj ama diğer saydığınız iyi huylarida sevdiğiniz kisinin şeyler de para ile alnabilecek şeyler değil.
Rabbim yardımcınız olsun. Eğer birbiriniz için hayırlı iseniz İnşallah dilediğiniz zamanda evlenirsiniz zorluklar olmadan. Sevgiler