- 17 Ocak 2020
- 27.521
- 39.728
-
- Konu Sahibi uguurbocegii
E ya bu kez BDV ye yazabilirdinYanlislik olmus belli ki, tasinir birazdan
Hisbir basliga uymayan konular meselaAile planlamasi degil ama yani
kızlar ben konu secmedim direk buraya açılmış ne yapayımKurtlar bilincsizce cogaldigi icin buraya acmis arkadas sanirim. Hic aile planlamasindan haberleri yok. Oyle gelisine ürüyorlar. Ne cahillik
Konu sahibi sizinle dalga gecmek icin yazmadim, lutfen yanlis anlamayin. Komik geldi burada bu konunun olmasi
Noooo, bdv olmayan seyi sirf daha fazla gorulsun diye bdv’ye acmak yasak. Bu vb seylerde konu dogru yere tasiniyor sadece diye biliyorumE ya bu kez BDV ye yazabilirdin
Niye hiçbir başlığa uymayan yazılar kategorisine yazdın diye ban yemez miyiz ?
Hay allah.unu eleyerek kullanırsak anlarız demek ki var mı yok muHayır buğday halindeyken işte beyaz renkte yumurtaları oluyormuş.
Firmadan şikayetçi oldum ben.
Detaylı durumu anlattılar bana.
Malesef bazen olabiliyormuş.
Hala ara ara da olsa tek tük karşılaşıyorum
Herşeyi tertemiz etmeme rağmen yine de çıkıyor.
Yeri geldimi yapıştırırım. gülün gülelim işte Kurtlarımız dökülürçok espiri yapan birisin heralde hahateşekkürler
Hayır banlanmazsınız, en fazla konunuz bdvlik ise taşınır ama her akla gelen konuyu bdvye açmak yasakE ya bu kez BDV ye yazabilirdin
E ya bu kez BDV ye yazabilirdin
Noooo, bdv olmayan seyi sirf daha fazla gorulsun diye bdv’ye acmak yasak. Bu vb seylerde konu dogru yere tasiniyor sadece diye biliyorum
Valla onu da demistim benHayır banlanmazsınız, en fazla konunuz bdvlik ise taşınır ama her akla gelen konuyu bdvye açmak yasak
aynen güldürdün kurtlarım dökülüyor şu anYeri geldimi yapıştırırım. gülün gülelim işte Kurtlarımız dökülür
Bilmem ben hayatm da ilk defa byle yasadm oyle cevremde de duymamistm hic. Korktugumuzdan 50 kere ayni yere bakmisizdir ama kesin.Bu sene çoğu kişi yaşadı sanırım ya Allah bidaha yasatmasin en korktuğum şey kurt hamam böceği vs çok kötü oluyor sizde baya ugrasmissiniz kökü kuruyana kadar günler geçiyor
Ben bu sene çok kişiden duydum sıcaklar fazlaydı hiç dayanmadi bakliyatlar umarım birdaha yasamayiz kötü ve iğrenç gerçektenBilmem ben hayatm da ilk defa byle yasadm oyle cevremde de duymamistm hic. Korktugumuzdan 50 kere ayni yere bakmisizdir ama kesin.
benimde ilk defa başıma geliyor bekarken falan hiç olmamıştı evimizdeBen bu sene çok kişiden duydum sıcaklar fazlaydı hiç dayanmadi bakliyatlar umarım birdaha yasamayiz kötü ve iğrenç gerçekten
Bende hiç şahit olmamistim ilk.kurt gördüğümde annemi aramistim direkbenimde ilk defa başıma geliyor bekarken falan hiç olmamıştı evimizde
valla ben anneme demedim iyi temizlik yapmiyosun ondan oluyo der diye başıma kakar yaniBende hiç şahit olmamistim ilk.kurt gördüğümde annemi aramistim direkbu nereden geliyor diye neyse ki kış geldi kolay kolay olmaz inşallah artik
Annelere belli olmaz diyebilirlervalla ben anneme demedim iyi temizlik yapmiyosun ondan oluyo der diye başıma kakar yani
aynen bununda üstesinden gelcezAnnelere belli olmaz diyebilirlersessizce halletmen iyi olmuş
Malesef. Yumurtaları aşırı küçük. Ayırt etmeniz imkansız. Ancak böcekleri ayırt edebilirsiniz. Siyah oldukları içinHay allah.unu eleyerek kullanırsak anlarız demek ki var mı yok mu
Desenize yumurtalarıyla kim bilir kaçimiz undan poğaçalar börekler yaptikMalesef. Yumurtaları aşırı küçük. Ayırt etmeniz imkansız. Ancak böcekleri ayırt edebilirsiniz. Siyah oldukları için
Önceden doğuda yaşıyordum başıma böyle bir olay hiç gelmemişti.. Antalyaya geldiğimden beri görmediğim şeyler gördüm eşim ilaçlattı kaç sefer.. Bir ara evimi karıncalar bastı apartmandan gelmişti.. Nemli olduğu için kolay çıkıyor ben Yaz gününden korktum Allahtan havalar serin de bişi görmüyorum artık.. Tekrar o kabusu yaşamak istemiyorum korkunç bişiMaalesef benim de başıma geldi yaz günüydü yeni hamileydim zaten midem hassastı.. Ama bu benim söylediğim siyah küçük böcek dolaplarımı istila etmişti.. Açık aldığım irmikte çıkmıştı farketmedim sonra çekmecede ne var ne yok çöpe attım.. Açılmamış paketleri bile o kadar ki midem kalkmıştı.. Açtığım paketleri direk buzdolabında muhafaza ettim irmik un makarna şehriye gibi.. Sorun kalktı.. Birde şu beyaz kurtçuklarda Çöp uzun süre bekletildiği zaman da çıkıyor ben çöp kovasını direk çöpe atmıştım..
Benimkide siyah küçük yelloz boceklwrMaalesef benim de başıma geldi yaz günüydü yeni hamileydim zaten midem hassastı.. Ama bu benim söylediğim siyah küçük böcek dolaplarımı istila etmişti.. Açık aldığım irmikte çıkmıştı farketmedim sonra çekmecede ne var ne yok çöpe attım.. Açılmamış paketleri bile o kadar ki midem kalkmıştı.. Açtığım paketleri direk buzdolabında muhafaza ettim irmik un makarna şehriye gibi.. Sorun kalktı.. Birde şu beyaz kurtçuklarda Çöp uzun süre bekletildiği zaman da çıkıyor ben çöp kovasını direk çöpe atmıştım..