evi kurt bastı

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
791
323
28
kızlar kullanmadığım bi odamda soğan unutmuşum oda çürüyüp kurtlanmış bu kurtlar heryere yayılmış duvarlarda günde 1 2 tane görüp atıyorum, ilaç alicam ne ilacıyla biter bunlar başına böyle bisey gelip kurtulan var mı fikirlerinizi bekliyorum

Aunisi benimde basima geldi 3 gun cop kalmıştı evde habire evden kurt cikiyordu kusuyordum her yerdelerdi uyuyamaz olmuştum tiksinmekten ne ilaclar sktim ettim olmadi. Bunlar yuvaliyor yuvalari bulmali ve oldurmelisin kozalarini yani o Bulduklarin erisken bide koza icinde olanlar var onlari bulup öldürürsen sorun çözülür isigi goren cikiyor çünkü

BAHARATLARINA kuru yemislerine ve kuru bakliyatlara acilen bak kapali poset icine bile giriyorlar. Acik olan her seyi at hepsine degmis yuvalamis olabirler ben çöpü bile attim düşün...

Allah yardimcin olsun

yuvalarını bulabilsem keşke bi odada başladı mutfağa yayıldı yuva falan yok göremedim hiç duvarlara tırmanırken kurtları görüyorum sadece siz yuvaları bulupmu çözdünüz bisey kullanmadinizmi

Bzde kv ile beraber yasarken olmustu iki katli gbiydi ev altta benm estalarm vardi orda da baharatlar vardi ona girmiş halı altlarnda vs hep beyaz beyaz yuvasiydi galiba onlar vardi temizledk komple 3 gün ugrastk kaldirmadk yer birakmadk oyle bitti

Benimde ağzı sıkı sıkıya kapalı unum boceklebmis.kurt değil bakın böcek siyah siyah.disari doğru çıkmışlar hatta .eve yayılmak üzere.
Hemen görmüşüm Allah'tan da attım çamaşır suyuyla sildim hemen dolabı.
Nasıl oluyor ya bu

böcek gene iyide kurt daha kötü duvarlara tırmanırken görüyorum yuvalarinida bulamıyorum ne yapacaksam

Benimde bu yaz bakliyatlarim dikkat etmeme rağmen sicaktan kurtlandi önce bir tane gördüm sonra hergün görmeye başladım . Rüyalarıma girmeye başlamıştı tüm cekmeceleri istisnasız herseyimi çöpe atmak zorunda kaldım yarım saat sonra çöpü atacaktim içeri gittim
Yarım saat sonra bir geldim Haçlı seferleri gibi hepsi tavana çıkmış .
Cildirdim deli gibi agladigimi hatırlıyorum giremedim mutfağa
Tüm çekmeceleri yağ çözle sildim o kurutuyor kurtlari ne var ne yoksa atıp
Çamaşır suyuyla sileceksiniz başka türlü olmaz cogalirlar
Poşetli şeylerin üstten gözükmüyor altina bakın hep delik delik alttan giriyorlar

odamın tam yanında mutfak var orayada yayılmış ordada mutfak dolaplarının üstüne falan yuva yaptılarsa nasıl baş edeceksem
Bol domestos bence onun gezdigi heryer iyhh icim bi tuhaf oldu valla. Ama yiyeceklere gelir sen ordan başla orayi da bi ayaga kaldir yarn bence cok gec olmadan yap ki dha da cogalmasin

Deli cesareti valla sendeki o copu bekletmis olman

Bazen sicaktan bazen tozlu ortam sebebiyle oluyor bazende daha alirken aslinda oyle alıyoruz ama fark etmiyoruz o nedenle kullanmadan her seye bakmak oyle kullanmak lazim =(

Deli cesareti valla sendeki o copu bekletmis olman
Deli cesareti değil çöp çok uzak attığım bakliyatlara bakmadım içinde okadar kurt olduğunu aklım kesmedi
Hamile.olunca çöp ağır geldi daha önce de 2 dusugum var eşim gelirse atar hemen diye yarım saatcik bekledim ama hepsi yola çıkmıştı çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…