• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Evgör mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Daha önce de söylediğim gibi ben evgörden almadım bu ürünü, sadece evgörün de bazı ürünlerine üreticilik yapan bir fabrikadan ürün alan başka bi mağaza buldum ve evgörün sitesinde beğendiğim ürünü getirttim, magaza yerel bir magaza sanırım, ürünü bir haftada getirdiler ve teslim ettiler, res,mde görünenin tıpkısı ürün, hiç bir fark yok, mobilyadan çok anlamam ama görenler beğeniyor ve kaliteli olduğunu söylüyorlar, ürünümü getiren mağaza da garanti verdi zaten, bir sorun yaşarsam evgörde olduğu gibi aylarca beklemicem mağaza aracılığıyla hemen halledicem..

aynı köşeli koltuğu ben de beğendim ve inş. bir aksilik çıkmazsa alacağım .. :)

Evgör mobilyada gerçekten çok şık modeller var, alışılagelmiş şeyler değil en azından, uygun fiyatlarada ürünler var ama bilemiyorum bende :26:
Bir fikrim yok :31:

evgör'ün üsküdar çamlıcadaki mağazasına gitti geçen, şimdi biraz daha değişmiş 4 katta birçok mobilya var. mağazalarının girişi o kadar güzel ki. akşamları misafirleri orada ağırlamak isterdim. bazı akşamlar o mağazalarının giriş katını bana kiralasalar keşke.

Canım bende evgörün sitesinde bu köşe takımını görür görmez vuruldum hatta fotografını blgisayarıma indirdim arasıra açıp açıp bakıyorum:D ama bende görmeden sipariş vermeye cesaret edemiyordum o yüzden kaldı. isterseniz fotoğrafını koyabilirim demişsin. Mümküne ben görebilir miyim? Görünümü aynıysa ne yapıp edip bu modeli almak istiyorum. Çok beğendim almazsam içimde kalacak.

Canım bende evgörün sitesinde bu köşe takımını görür görmez vuruldum hatta fotografını blgisayarıma indirdim arasıra açıp açıp bakıyorum:D ama bende görmeden sipariş vermeye cesaret edemiyordum o yüzden kaldı. isterseniz fotoğrafını koyabilirim demişsin. Mümküne ben görebilir miyim? Görünümü aynıysa ne yapıp edip bu modeli almak istiyorum. Çok beğendim almazsam içimde kalacak.

Evet tıpa tıp aynısı, ben de bu kadarını beklemiyordum doğruyu söylemek gerekirse, tereddütlerim vardı açıkçası, ama şimdi her gören bayılıyo, hem şık hem spor hem de rahat bi model..
$1.webp$2.webp
$3.webp$4.webp

Evet gerçekten aynısı ve çok güzel. Gülegüle kullan :) Nişanlıma evgördeki fotoğrafları göstermiştim hoşuna gitmişti şimdi senin odanın fotoğraflarınıda göstericem inşallah bizde alıcaz:) Köşe takımı çok istiyorum ama bizim aile biraz kalabalık o yüzden tereddüt ediyorum. Yani iki üç abla enişte yiğen falan toplaşıp gelse odaya sığışamıycaz:)) Ama yinede istiyorum:)

Evet gerçekten aynısı ve çok güzel. Gülegüle kullan :) Nişanlıma evgördeki fotoğrafları göstermiştim hoşuna gitmişti şimdi senin odanın fotoğraflarınıda göstericem inşallah bizde alıcaz:) Köşe takımı çok istiyorum ama bizim aile biraz kalabalık o yüzden tereddüt ediyorum. Yani iki üç abla enişte yiğen falan toplaşıp gelse odaya sığışamıycaz:)) Ama yinede istiyorum:)

Yok gayet büyük ve geniş bir köşe takımı, özellikle başka modellerin köşe takımlarıyla karşılaştırınca. Hem pufu da o kadar büyük ki, gördüğümde çok şaşırmıştım. pufa da 3kişi rahatlıkla oturabilir. çok da kalabalık olursanız sandalye çekersin bi kaç tane de :) biz dediğim gibi evgörün birlikte çalıştığı fabrikadan ürün alan başka bi mağazadan temin ettik bu oturma grubunu, fiyatı da çok uyguna geldi bize, üstelik kurulum ve herhangi bir hasar olma durumuna karşı da garanti almış olduk. evgörden satın alırsanız ve İstanbul da değilseniz sıkıntı yaşar mısınız bilemiyorum tabi.

Evet haklısın üşenmedim oturma odasını ölçtüm biçtim baya iki duvarıda nerdeyse kapatıyor ek bi koltuğa gerek yokmuş:) İstediğim gibi gelmezse geri iade ederim bende. Gerçi mobilya bakmak için Bursa'ya gitmeyi düşünüyoruz belki orada karşımıza çıkar ne iyi olur. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim :)

evgör mobilyanın ürünlerine bende hastayım müthişler ama dediğiniz gibi kalite anlamında pek bilgimiz yok ama görünüş on numaraaaaaaaaa

Back
X