Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Evgör mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ssule07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
2.015
2.539
248
Merhaba kızlar Evgör Mobilya'nın internet sitesinden köşe takımı beğendim ama güvenip alamıyorum, resimdeki gibi çıkar mı çıkmaz mı, burdan alışveriş yapan bilgisi olan var mı, ya da İstanbul'da oturup da magazalarında ürünlerini gören var mı?

ben istanbulda bi şubesine gittim, ama kefil olamam, internetten alınabilecek şeyler değil mobilyalar, görmeden alma derim, bi de evgör ün modellei bütün mobilyacılarda var, sanırım evgör farklı farklı firmalara yaptırıp kendi adı altında satıyor, yine de sen bilirsin

canım ben çok beğendim hiç düşünmeden alırım çok güzel bunlar ne kadar acaba fiyatı bilgin varmı

Evgör'ün internet sitesinde fiyatları da mevcut, merak edenler girip bakabilirler. Başka bi mağazada yatak odasının aynısını gördüm, biraz dandik gibi geldi, gerçi montajını güzel yapamamış da olabilirler, sürgü zor açılıyodu, çekmecelerin bazısı tam yerleşmiyodu, zaten mobilya olarak Kilim'den de beğendiğim bi takım vardı, o yüzden onda karar kıldım, ama oturma grubundan vazgeçemiyorum. Yeni bi ürün olduğu için de evgörün magazalarında teşhiri yokmuş malesef, yoksa istanbulda kuzenime baktıracaktım. Ne yapsam karar veremiyorum

canım biz yemek ve yatak odası takımını oradan aldık gayet güzeller tıpkı sitede göründüğü gibi ama montaj önemli ben tavsiye ederim al yani

canım biz yemek ve yatak odası takımını oradan aldık gayet güzeller tıpkı sitede göründüğü gibi ama montaj önemli ben tavsiye ederim al yani

Öğretmen olduğum ve kirada oturacağım için yemek odası takımından vazgeçtim artık, yatak odasını da siyahlı beyazlı kilim mobilyadan beğendim artık, ama koltuk takımını kafama koydum siparişini de verdim bakalım Elime ulaştığında kalitesi ve resimlerdeki görüntüsüyle farkını paylaşırım artık :)

çok güzel modeller var burada ama ben de güvenemiyorum :26: koltukların geldiğinde bizimle paylaştığında daha ii fikir olur sanırım

bende ara ara girip bakıyorum siteye çok güzel şeyler var ama almak istersem heralde istanbula mağazaya gider öyle alırdım

Ben yatak odası takımının aynısını başka bi mobilya mağazasında gördüm, ürün olarak kaliteli görünüyordu ama montajını güzel yapamamışlardı sürgüs kapısının, kilim mobilyadan başka bi ürüne karar verdiğim için çok incelemedim, bahsettiğim mağazayla evgör mobilya ürünleri aynı fabrikadan alıyorlarmış, İnegöl'deymiş fabrika da, yakın olanlar oradan görüp beğenip daha uygun fiyatlara da temin edebilirler..

evgörden köşe yemek ve yatak odası takımı aldım yeni evli olduğumu bildikleri halde 25 günde gelmesi gereken
mobilyalarım tam 2,5 ayda tamamlanabildi. ya parçası eksik geldi ya kırık gönderdiler vs.vs. bir sürü sıkıntı yaşadım evgör mü bidaha asla...

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, evgörden almadım ben de zaten, köşe takımını aldım, onu da başka bir mobilya mağazasından aldım, ürünlerim de gelmiş ama şehir dışına çıkacağım için önümüzdeki hafta teslim alacağız, bakalım artık umarım kalite açısından memnun kalırım..

benimde evgörle ilgili duyduklarım hep geç teslimat yapmaları ve artık o modelleri diğer mobilyacılardada bulunuyor.

Kızlar koltuk takımım geldi, tıpkı resimde göründüğü gibi, tabi ben evgörün sitesinde gördüğüm takımı burdaki başka bi mobilyacıya getirtmiştim. memnun kaldım çok şükür, ama evgör hakkında da pek iyi şeyler duyduğumu söyleyemem, özellikle teslimat ve sonrasındaki arıza gibi durumlar için.. Salon takımım da bu..

hatunlaarrr
ben daha önce evgörü aramıştım,
çok çeşitleri var ve çok güzel görünüyorlar,
hele köşe takımlarının o kadar çok çeşidinin olduğu başka marka yok diye düşünüyordum, insanın aklı çeliniyor resmen
neyse aradım, kendi imalatları olup olmadığını sordum, değilmiş maalesef..
bir çok mobilya imalatçısının mobilyalarının satıldığı bir yermiş,
yani kendileri yaptırmıyorlar dahi
sadece tedarik edip satışını yapıyorlar, o kadar
yani evkur mantığı gibi, bunlar sadece mobilya satışı yapıyorlar bazı markalardan alıp satıyorlar.
hepsi aynı marka olmadığı için de evgörden alınan mobilyalardan memnun olan da olacaktır, olmayan da..
o yüzden gidip iyi inceleyip,
hatta beğendiğiniz mobilyanın imalatçısını öğrenip o markayı araştırmak en mantıklısı
eğer o markada problem yoksa internetten bile alınabilir.. çünkü çok güzel şeyler var..
bilginiz olsun dedim

Son düzenleme:

bu takımı kaça ve nerden aldınız?

Ben bu takımı Evgör Mobilya'nın sitesinde beğenmiştim ama cesaret edip alamadım ordan. Sonra tayinim Yozgat'a çıktı ve Yozgat'ta mobilyacıları gezerken Köksallar Mobilya'da bir baktım Evögr'ün sitesinde gördüğüm bazı ürünler burda da var, hemen sordum mağaza yetkilisine ben de, böyle böyle Evgör mobilya'da da görmüştüm ben bu ürünleri diye, beyfendi de İnegöl'de aynı fabrikadan alış yaptıklarını söyledi, ben de beğendiğim bu takımın resmini gösterdim ve getirtebilirler mi diye sordum, onlar da fabrikayla iltişime geçip ellerinde var mı diye sordular, sonra da ürünümü getirttiler sağolsunlar, Evgör'e güvenemiyodum hani kırık çıkar dökük çıkar karşımda muhatap bulamazsam diye,çünkü İstanbul'da mağazası Evgör'ün ve oraya gidip gelme şansım yok, burda bi mobilyacıya getirtince de benim için hem güvenilir oldu hem de sıkıntısız, ürün de tam olarak resimdekinin tıpkısının aynısı çıktı, çok şık ve çok memnunum..

arkadaşım sakın alma bız aldık 1 sene sonra koltuk takımları cokmeye yamulmaya basladı masa yakımı desen rezıllık sandalyelerın ayakaları oynamaya basladı sakın alma arkadasım

kesinlikle evgörü tavsiye etmiyorum, ürün kaliteli ama montaj ve ilgileri sıfır. çok strese girdik yatak odasını parça parça 1 ayda ancak tamamladılar, bedava da verseler asla almam ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…