Evet kızlar yeni evimiz nasıl olmuş sizce ??

valla düşünmüyor değilim ozamana kadar çürümezse masrafa gerek yok aynen götürrüm sırnaşık şey

teşekkür ederizzzhihoyyythihoyyyt:asigim:a.s.

ev çok hoş olmuş,güle güle oturun canım... salonu çekerken anne babayı da çekmişsin, helal olsun....(anne baba olduğunu tahmin ettim, belki yanılıyorumdur)

çok çok güzel hele koltukların rengine bayıldım sesin odanda çok şeker mutluluk ve sağlıklı oturun canım

çok çok güzelmiş cnm evnz
özelkle senin oda ve perdeler
zevkinize hayran kaldım
güle güle oturun

cok cok cok guzel,rabbime dua ettim hemen ,yavrum dunyaya geldiginde bende boyle bi evin icinde olayim diye,allah herkesin hayalindeki evi versin,cok sanslisin hande,daha bekarken herkesin hayallerini susleyen bi evde oturuyorsun,allah benim gibi evlilerede nasip etsin insallah,dua et bizler icin,hep mutlu gunlerde oturman dilegiyle canim

amiiiin canım aminnn :Saruboceq:

çok teşekküt ederim ..a.s.

annen iç mimar gibi kadınmış walla tebrik ediyorum kendisini. mutfağınız masanız falan çok değişik ve hoş, kardeşin ve senin odalarınıza da bayıldım. yatak örtüleri ve perdeliri söylememe gerek yok sanırım hepsi harika. salon bitince mutlaka ekle onu da merak ediyorum kesin çok güzel olacaktır

aynısını bende diyorum iç mimarlık ruhumu ondan almışım :))) üniversite okusaymış iç mimar olurmuş heralde ..

evet koyacağım teşekkür ederim .. a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…