Evet kızlar yeni evimiz nasıl olmuş sizce ??

güselim ev şahane senin odan şahane
hele mutfağa bittim
güle güle oturun
arkadaşlarında dediği gibi nerdee bizde tek başına koca oda
çok zevklisiniz

bayıldım özellikle odana ve mutfağa...güle güle oturun canım....

neden mutfak dolaplarının altı ve üstü farklı renk?ben pek hoşlanmadım,geri kalan kısmı çok güzel
senin odan çok güzelmiş
güle güle oturun

neden mutfak dolaplarının altı ve üstü farklı renk?ben pek hoşlanmadım,geri kalan kısmı çok güzel
senin odan çok güzelmiş
güle güle oturun

çünkü herkes sizin gibi düşünüyor aynı olsun diyor ve yaptırıyor biz farklı olsun ve boğucu olmasın dedik değişiklik yaptık ..

teşekkür ederim a.s.

Cok güzel,güle güle oturun.
Senin odan cok cici olmus.Ben
en cok banyoya bayildim.Cok
modern olmus.

:hooray:super ,baska kelime yok....Allah mutluluk ve saglikla o guzel evde yasamak nasip etsin..hani hosgeldine gelir ya komsular.bende hosgeldine geldim .cicegimlea.s.

:hooray:super ,baska kelime yok....Allah mutluluk ve saglikla o guzel evde yasamak nasip etsin..hani hosgeldine gelir ya komsular.bende hosgeldine geldim .cicegimlea.s.

ehe çok teşekkür ederim canımmm :asigim::1hug: daha iyileri sana olsun ..inşallah :)

hersey cok guzel..
gule gule oturun..
ozellıkle mutfaga bayıldım

merhaba eviniz cok uzel zevklı döşenmiş.. rica etsem banyonun 1-2 fotosunu eklermisin aradığım tonlar:)

Cok güzel olmus hersey, özelikle mutfak ve banyo,tabii senin odanda:))
Güle güle oturun..

çok güzel salonunuzda yapılsın eminim evin diğer kısımları gibi güzel olucak...güle güle oturun =)şımarık kız seni evet bencede en güzel yer senin odan=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…