Evet kızlar yeni evimiz nasıl olmuş sizce ??

super super olmus saglıkla huzurla oturun ev yenımı yoksa tadılatmı bırde kendıznızmı dekore ettınız uzmandan yardımmı aldınız haa bıde banyodakı lavoba kullanıslımı.......

çok beyendim tatlım güle güle oturun gerçekten çok modern.
senin odanı da çok beyendim çok güzel gerçekten

super super olmus saglıkla huzurla oturun ev yenımı yoksa tadılatmı bırde kendıznızmı dekore ettınız uzmandan yardımmı aldınız haa bıde banyodakı lavoba kullanıslımı.......

teşekkür ederim canım .. ev aslında şöyle diyim 20 senelik bir ev :)) .. iç mimarla çalışmadık hepsini annem düşündü :) lavobo kullanışlı evet

Son düzenleme:
senin odana bayıldım birde banyo ve mutfak aslında genel olarak ev süper olmuş..aylarca beyaz yatak odası takımı aradıktan sonra bulamayıp koyu renk aldım hla içimde yarası kaldı valla görünce deli oldum odanı..sen hazırmı aldın yoksa yaptırdınmı canım?

canım biz anneme yatak odası bakıyorduk bu mobilyanın daha bi değişi vardı koyu renkti bende beyaz olsun istedim yaptırdk yni :)

İyi gunlerde oturun evınızı cok zevklı dosemıssınız.
allah agzınızın tadıyla oturmayı nasıp etsınn

banyodaki aksesuralar yani sabunluk vs süper süper süper bayıldımm...anneciğin çok zevkli bence........

hakikatten çok süper bir ev olmuş gerçekten çok zevklisiniz özelliklede odana ve banyoya bayıldım ii günlerde oturun

güle güle oturun evinizde canım.
bende çok isterdim büyük bir odam olsun, çift kişilik yatağım olsun.
ayrıca annende bebak acı badem kremi kullanıyormuş benim gibi :roflol:

güle güle oturun evinizde canım.
bende çok isterdim büyük bir odam olsun, çift kişilik yatağım olsun.
ayrıca annende bebak acı badem kremi kullanıyormuş benim gibi :roflol:

hehehe:)) ikimiz kullanıyoruz aslında kaydirigubbakcemile3

teeşkkür ederiz ..:1hug:

güle güle oturun senin odanı çok beğendimm vee yatağn iki kişilik olup yalnız yatılması çok güzell ama evlenincee birazz zor oluyorrr iki kişi yatmakk kaydirigubbakcemile3

çok hoş bir ew gerçekten tek eksisi apartman olmasıı

evet ama yerimiz çok güzel hemen yanımızda orman yürüyüş parkuru var .. merkezde olması çok iyi .. zaten annem bahçeli evi çok sever ki o da var komşularımızda çok iyi 20 senedir hep aynı insanlar:lepi:

Son düzenleme:
evinizi restore ettirmek en güzel fikir.yeni evden farkız olmuş.kimse 20 yıllık olduğuna inanmazz haa:))
sen artık evlenince odanıda götürürsün yeni gelin evinee:)
ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN../I]

X