- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
Nedir bu anne olmak istemeyenlerin sizlerden çektiği arkadaş.
Geçen samimi bir akrabayla konuşmamız:
-Çocuk ne zaman?
+ x teyze biz çocuk istemiyoruz.
-Ne demek istemiyoruz???!! Sizin istemenizle mi olacak???!!!Biz istiyoruz!!!
Valla bugün kadınlar evhanımı/çalışan kadın biraz olsun hak sahibi iseler bunu çalışan kadınlara borçluyuz bence. Yoksa yasam,. yürütme, yargı, sağlık, eğitim.... tüm kulvarları erkeklere bırakırsak diledikleri gibi at koştururlar bizi düşünen olmaz.Hadi konu sahibini tenzih edelim;
Ama sırf çalışan kadınları aşağılamak, kendi egolarını tatmin etmek için bu kadınların anneliğinden kadınlığına kadar laf edenleri var bunların. Çok canımı sıkıyorlar...
senin gibi düşünüyorum öyle demek istemişş..Konu sahibinin niyeti gerçekten temizdi yani, bende sizin gibi düşünürken ikiz çocuklu bir anne oldum birden demek istedi konu sahibi :) aman boşversin kadınlar kulübü adı üstünde nerde detay orda kadınlar çünkü :)
Dün bugün atarlandım, bugün yarın konu açtım, sonra önce Allah kerim
boşanmışlar kaç poyiiint
E yapıverin sizde. X teyzenin boynu bükük mü kalsın
Tövbe yarabbim sanki kendi bakıcak.
Kendisi menopoza girmiş, girmeseymiş kesin yaparmış bir tane.Teyze çok istekliyse kendi bir çocuk yapıversin
doğru canım dur bakalım düzelteyim kendimi öyle ezik hissettimki illa 1. mertebede olcam
Allah çocuğuna bol sağlık, bol ömürler versin. Üzülme, Allah'ın işine akıl sır ermez. Hayırlısı böyleymiş demek gerek.
çocuk varsa 2 olsun hadi, çocuk yoksa konu sahibine gözükmeyin lütfen
Yandın Justboşanmışlar kaç poyiiint
Konu sahibinin niyeti gerçekten temizdi yani, bende sizin gibi düşünürken ikiz çocuklu bir anne oldum birden demek istedi konu sahibi :) aman boşversin kadınlar kulübü adı üstünde nerde detay orda kadınlar çünkü :)
Kendisi menopoza girmiş, girmeseymiş kesin yaparmış bir tane.
Deli midir nedir
Annemle ikisi kanka zaten, bunun üzerine annem de "çocuksuz hayat çok salak bir hayat, ne boş, ne anlamsız" diyerek beni ezdi.
Kendisi menopoza girmiş, girmeseymiş kesin yaparmış bir tane.
Deli midir nedir
Annemle ikisi kanka zaten, bunun üzerine annem de "çocuksuz hayat çok salak bir hayat, ne boş, ne anlamsız" diyerek beni ezdi.
Kızlar benim de kocam var öğünmek gibi olmasın
Annene koptum yalnız. Çocuksuz hayat çok salak bir hayat heKendisi menopoza girmiş, girmeseymiş kesin yaparmış bir tane.
Deli midir nedir