- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Yok sadece ikizleri varmıs :)Benim annem de avukat
benim kardeşlerim de ikiz 8ayliklar
Anne sen misin ?
eğer sensen babam kredi kartı çok geldi diye kızıyor şu an içeride eve gelme bence
Selamlar topiğin adını okuyunca bir göz attım.ilginç geldi ismi..38 yaşındayım ikiz kız annesiyim.. yaşamımda sizler gibi düşünüyordum..bir gün bir doktor bana anne olamassın sen dedğinde bunun kafaya takılıcak bişiy olmadığına karar verdim çünkü öylede mutluydum avukatım yoğunum..sosyal aktivetiler fazla yetiştiremiyordum yaşamımı.. onu yapıyor bunu yapıyor..zevk alarak eminim sizin şu an yaşlarınız 20 ila 30 dur...evet çocuksuzda mutlu olunabilir ben yaşadım hayata yaşama doydum..ama kadınsınız ve o anne olmak içgüdüsü .o ulvi duygu..sakın bana demeyin yok hisstmiyoruz asla inanmam..çünkü bende öyleydim..sonra birgün uğraşlar sonucunda ik kızım oldu her anı keyifli. diğer yaşadığım anlardan daha güzel daha dolu dolu.. anne olmak kadınlığın en yüksek mertebesine eriştiriyor sizin topikte yazan arkadaşlar bir kaç kişiyi geçmiyor.. ve bunlarında kimisi anne olamıyordur..yada rahatlarına düşkün olduklarındandırr.istediğiniz kadar tiyatrolara gidin sinemalara, operalara hayatınızı dolu dolu yaşayın kadını kadın yapan ANNELİKTİR.. sevgilerimle..
başta masum bir yazı olarak düşündüm ama okuyunca fikrim değişti...
lütfen birde siz okuyunn!!
ben - lerdeyim sen en azından 0 sın etkisiz eleman
Teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu aynı algıladığınız gibi.Selamlar topiğin adını okuyunca bir göz attım.ilginç geldi ismi..38 yaşındayım ikiz kız annesiyim.. yaşamımda sizler gibi düşünüyordum..bir gün bir doktor bana anne olamassın sen dedğinde bunun kafaya takılıcak bişiy olmadığına karar verdim çünkü öylede mutluydum avukatım yoğunum..sosyal aktivetiler fazla yetiştiremiyordum yaşamımı.. onu yapıyor bunu yapıyor..zevk alarak eminim sizin şu an yaşlarınız 20 ila 30 dur...evet çocuksuzda mutlu olunabilir ben yaşadım hayata yaşama doydum..ama kadınsınız ve o anne olmak içgüdüsü .o ulvi duygu..sakın bana demeyin yok hisstmiyoruz asla inanmam..çünkü bende öyleydim..sonra birgün uğraşlar sonucunda ik kızım oldu her anı keyifli. diğer yaşadığım anlardan daha güzel daha dolu dolu.. anne olmak kadınlığın en yüksek mertebesine eriştiriyor sizin topikte yazan arkadaşlar bir kaç kişiyi geçmiyor.. ve bunlarında kimisi anne olamıyordur..yada rahatlarına düşkün olduklarındandırr.istediğiniz kadar tiyatrolara gidin sinemalara, operalara hayatınızı dolu dolu yaşayın kadını kadın yapan ANNELİKTİR.. sevgilerimle..
Bunu yazmışsınız topiğe. Bende belkide eşimden ötürü anne olamadan ölücem ama yazdıklarınızda anne olamayanlar içinde değilde olabilecek imkanları varken havaya giren insanlar için yazılmış oldugunu algıladım ve bu algı ile yazdıklarınıza katılıyorum ama bazı arkadaşların algıladığı gibiyse zaten gereken cevabı yazmışlardır.
Aynen annemin kafası. Kendisi hayallerini bizim üzerimizden gerçekleştirmeye çalışıyor. Anne ben gezip bir şeyler görmek istiyorum daha hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim diyorum, amaaan gez gez nereye kadar diyor
Hayır kendisi de sürekli "bi yakamdan düşmediniz, biri evlendi gitti diğerleri hala başımda, kaçıp gitmek istiyorum" diyip dururGeçen söyledim, biz olmasaydık daha rahat ederdin işte, babamla gezerdiniz, vakit geçirirdiniz diye. Bana dediği "deli misin sen be?! Siz olmasanız babanızla evli mi kalırdım, boşar hayatımı yaşardım oooh"
Teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu aynı algıladığınız gibi.
evet öyle olmuşşş..Resmen galatasaray formasıyla Fenerbahçenin mekanına gitmek gibi bişey olmuş seninkisi
keşke yazsalarmış. bilemedim ..Evet maalesef böyle gruplaşmalar her yerde olduğu gibi burda da var ..,okuldaki anneler arasında da vardır ya mesela ..,okulun bahçesinde kadınlar grup halindedir ve sürekli öbür annelerin ve çocukların dedikodularını yaparlar., burada da bazen yorum yaptığına pişman oluyorsun ..o zaman topiğin başına " herkes yorum yapamaz" yazsalarmış .. :)
Benim annem de avukat
benim kardeşlerim de ikiz 8ayliklar
Anne sen misin ?
eğer sensen babam kredi kartı çok geldi diye kızıyor şu an içeride eve gelme bence
Ne o avukat hanım gitmemiş miydiniz siz. Buraların mertebesi sizsiz yerlerdeydi. İyi oldu gelmeniz.güzeldi buu..
Peki, gidem de kutsal kadın olam :))Bir de poker ha. Tüüü yazıklar olsun sanaKadın kısmının neyine poker. Otur bebenle ilgilen.