Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

Iyiki anne olmussun maşallah diyelim de
arkadasim gidip bunlari niye o topige yaziyorsun?ha yaziyorsanda ayari yersin kusura bakma
Insanlarin hayatina az saygi ya.
onlar cocuk istemiyor demek ki
yada olmuyor cocuklari
dostluk kurmuslar aralarinda muhabbet ediyorlar.
gidip oraya ben anneyim bik bik diye yazarsan cevabini alirsin
38 yasinda anne oldugun icin biraz buldumcuk olmussun gibi geldi...

10-15 tane cocuk yapıcam buraların ağası olucam

Bide diyor azarladılar sen baya baya aranmıssin yazdigini okudum ,ağzinin payını vermişlerdir olsa olsa ..
Mertebe nedir ?
Kadını kadın yapan nedir ?

Abartmayın yok ulvi duygu ,yok en ust seviye ,dahada birsuru seyler
Tamam ne kadar hoş anne olmayi tercih etmissiniz , ne hos ki cocuklarinizda var eminim caninizdan otedirler
Ama abartip kendinizi bisey sanmayin , dogurmayi marifet mertebe sanmayın .. bu kadar

Teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu aynı algıladığınız gibi.

Ayy benim annem de öyle. Kendisi zamanında cok istemiş hukuk okumayı beni zorla hukukçu yaptılar. Ama ona gelince o kendi hayallerinin pesinden kosmus ama hukuk icinde kalmıs bilmem ne. Bana yazık degil mi. Ben de anneme diyorum biz olmasaydık daha rahat ederdin diye o da hemen ben sizin icin katlandım yıllarca diyor e babam olmasaydı biz de olmazdık ama kısır döngüye kendileri düşüyor.

O degil de annem bana hep evlenme keyfine bak diye öğüt veriyor, gecen gun benim arabama alısverisime masrafıma laf ediyordu, evlenirsin artık kocan alır diye. Yuh dedim resmen adama iteledi beni. Bütün annelerde var o çocuğunu evlendirme hevesi ne kadar benimki itiraz etse de

Ben de bir an önce cocuk yapmak istiyorum hemen doğurmak istiyorum ama evlenmek istemiyorum. Nasılsa artık hukuki bakımdan cocuğun evlilik ici dışı olması fark etmiyor.. Evlilik bana cok teferruat geliyor

Bahsettiginiz konuya yazdiginiz cevaba baktim da, kendiniz kasinmissiniz.
Kendi duygularinizi yazacagim diye haddinizi asmaniza, oradakilere saygisizlik yapmaniza gerek yok. Avukat olmussunuz, ama nerde nasil konusulacagini bilmiyor musunuz? Bana da biri sizin dediginiz laflari veya benzerini etse, cevabini alir.

keşke yazsalarmış. bilemedim ..

Çocuk manyağı olarak anne olmak istemeyen kadınlarımızada saygı duyarım,anne olmak illa ki çocuğa 4/4'lük bakmak değildir.Sokaktaki kedilerde anne oluyor,gidipte çöp kutusuna atmıyorlar işte..
Anne olmak tercihtir aslında,içşnde varsa ruhunda bunu hissediyorsa doğurur,yoksa hiç bir kuvvet bunun aksini yaptıramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…