topik ismi vermek yasak olabilir ama cidden sinirlendimm..hayır gerçek yaşamımızda çıkıyor zaten karşımıza .. bide sanal alem yok artık dedim yanii..
Neden yazım hatalarınızla ilgili eleştirilerime cevap vermiyorsunuz?keşke yazsalarmış. bilemedim ..
yazım hatası derken..klavyenin başındasınız ve herkeze cevap vermeye çalışıyorsunuz.sebebi yok sadece hızlı yazmakk.Neden yazım hatalarınızla ilgili eleştirilerime cevap vermiyorsunuz?
Sıfır sıfır sıfır....Ben de çocuk sahibi olmak istemiyorum hangi mertebedeyim acaba ?
Enteresanmış..Sıfır sıfır sıfır....
Yazilmasina gerek yok ki. Mantigini iyi kullanan biri çocuk istemeyen insanların topigine gidip anne olunca kazandigi yuksek kadinlik mertebesini anlatmaz.keşke yazsalarmış. bilemedim ..
Bir avukat herkesi nasıl herkez diye yazar, ısrarla?yazım hatası derken..klavyenin başındasınız ve herkeze cevap vermeye çalışıyorsunuz.sebebi yok sadece hızlı yazmakk.
Ha bi sorum var benim. İlkokul mezunu akademisyen nasıl avukat olur? Normal avukat herkes oluyor onemli olan benim gibi olabilmek mi demek istemiş burda bayan yüksek mertebe? Yoksa avukatları da mı küçük görüyor
inanın düşünmedim..aynı o düşüncelerde olduğumu ve öylede yaşadığımı anlatmak istedim.topiğin adıda ilginç geldiği için baktım ve birkaç arkadaş daha girmiş onlarıda azarlamışlarr..neyse rica ettim yetkililerden konuyu kapatmaları için.Yazilmasina gerek yok ki. Mantigini iyi kullanan biri çocuk istemeyen insanların topigine gidip anne olunca kazandigi yuksek kadinlik mertebesini anlatmaz.
Avukat olduğunuzu belirtmissiniz bir avukatin sebep sonuç ilişkisi kuvvetli olur. Buraya bunu yazarsam tepki alabilirim diye hic düşünmediniz mi?
"herkez"??? oldu, peki :)yazım hatası derken..klavyenin başındasınız ve herkeze cevap vermeye çalışıyorsunuz.sebebi yok sadece hızlı yazmakk.
anlamadım ne dememi istiyosunuz..Bir avukat herkesi nasıl herkez diye yazar, ısrarla?
Hızlı yazıyor da olsa
"herkes"anlamadım ne dememi istiyosunuz..
'HERKES' DİYE YAZILIR ARKADAŞIManlamadım ne dememi istiyosunuz..
bazı kelimeler vardır yanlış yada yalnış gibi hiç başınıza gelmiyormu yada gelmedimii..'HERKES' DİYE YAZILIR ARKADAŞIM
= boş entel insanİLKÖĞRETİM MEZUNU + AKADEMİSYEN + AVUKAT = ?