Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

topik ismi vermek yasak olabilir ama cidden sinirlendimm..hayır gerçek yaşamımızda çıkıyor zaten karşımıza .. bide sanal alem yok artık dedim yanii..

topik ismi vermek yasak değilde, üyeler üzerinden topik açmak yasak diye biliyorum

Ben de çocuk sahibi olmak istemiyorum hangi mertebedeyim acaba ?

keşke yazsalarmış. bilemedim ..
Yazilmasina gerek yok ki. Mantigini iyi kullanan biri çocuk istemeyen insanların topigine gidip anne olunca kazandigi yuksek kadinlik mertebesini anlatmaz.

Avukat olduğunuzu belirtmissiniz bir avukatin sebep sonuç ilişkisi kuvvetli olur. Buraya bunu yazarsam tepki alabilirim diye hic düşünmediniz mi?

Ha bi sorum var benim. İlkokul mezunu akademisyen nasıl avukat olur? Normal avukat herkes oluyor onemli olan benim gibi olabilmek mi demek istemiş burda bayan yüksek mertebe? Yoksa avukatları da mı küçük görüyor

inanın düşünmedim..aynı o düşüncelerde olduğumu ve öylede yaşadığımı anlatmak istedim.topiğin adıda ilginç geldiği için baktım ve birkaç arkadaş daha girmiş onlarıda azarlamışlarr..neyse rica ettim yetkililerden konuyu kapatmaları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…