Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

onu bunu bırakın da konu sahibi toplumun bakış açısına parmak basmış, öyle değil midir bir kadın ordinaryüs profesörü bile olsa, evlenip çocuk doğurmadıkça toplumda mertebesi yükselmez , evlense ve çocuk doğurmasa gerçekten çocuk istemediğine inanılmaz kısırdır denilir, gerçekler malesef böyle.

Ben yeni üyeyim ikizlerim var 38 yaşındayım..arada bir giriyorum kk.ne dolaşıyorum bakıyorum topiklere ..ee ne var diceksiniz. başlıkları güzel olan,ilginç olan, değişik olan lara bakıyorum ee tabi arada yorumda yapıyorum rastladım bir topiğe adam gibide yorum yaptım.. bir azarlandım ben şok.. sonra baştan sona okudum tüm yorumları bu topik 4 kişi arasında dönüyor başka yorum yapanlara izin yok..yok operalar ,,yok sinemalar,yok baleler,, sadece bunlar biliyor.. kk daki hatunlar ezik, bişiy bilmeyen bu tarz konulardan anlamayan varsa yoksa çocuk ,koca, kendi ayakları üstünde duramayanlar.. neyse çok sinirlendim. çok kendi yaşamımdada böyle kişiler olamaz hayatımda . bide sanal alemde çıkmazmı bunlar.. yazdımda rahatladım oh beeee......

O topikte yanlış anlaşıldıgını bende sabah farkettim :)

Herkes anne olmasın zaten mümkünse. Biri evde sigara içer çocuk bronşit olur, biri marifetmiş gibi kek böreklerle şişirir çocuğu obez yapar, biri el kadar çocuğa abuk subuk şeyler yedirir, biri çocuğu döver falan filan. Bunların hepsi tek tek anne oluyor. Yemişim kutsallığını mertebesini.

Çok iyi olmuş Size
kadıni annelik,eşlik, sevgililik sıfatları olmadan yetersiz gören birisiniz
kadınlık cinsiyetTır
mertebesi de yoktur. siz kutsal değilsiniz. Urediniz bitti işte.esinizin spermi yumurtanizi dolledi bu kadar

Ürediniz diye neden mertebe atlayasiniz
ohhhhhh çok iyi olmuş size

ben de bazen zar dikimi konularına girip ooo kızlar dikime devam mı diyesim gelio sonra korkup çıkıyom hemen.bence siz de korkun girmeyin sizi ilgilendirmeyen konulara.

mertebe - hanımlar
5 - 3 çocuklu
4 - 2 çocuklu
3 - tek çocuk
2 - anne olmak isteyip başaramayanlar
1 - çocuk düşünmeye başlayanlar
0 - bekarlar

neyse ki 2. mertebede yim, ya bekar olsam ne olurdu :eek: kadın bile sayılmazdımmmm eyvahhh :KK17:

lütfen yarın da bu konuya atarlanıp başka bi konu açmayın üzerine.

Sizi azarlamamıslar, bir kişi yorum yazmıs sadece, kalan kimse kale bile almamış. Onların cocuk ıstememesı sizi niye atarlandırıyor kı, herkesin kendi tercihi. Onlar da kedi muhabbeti yapıyor bırakın kedileriyle mutlu mesut yasasınlar, kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez

mertebe - hanımlar
5 - 3 çocuklu
4 - 2 çocuklu
3 - tek çocuk
2 - çocuk düşünmeye başlayanlar
1 - anne olmak isteyip abaşaramayanlar
0 - bekarlar

neyseki 1. mertebedeyim, ya bekar olsam ne olurdu :eek: kadın bile sayılmazdımmmm eyvahhh :KK17:

Canım bence bir ile ikinin yeri değişmesi lazım :KK70:

Herkes anne olmasın zaten mümkünse. Biri evde sigara içer çocuk bronşit olur, biri marifetmiş gibi kek böreklerle şişirir çocuğu obez yapar, biri el kadar çocuğa abuk subuk şeyler yedirir, biri çocuğu döver falan filan. Bunların hepsi tek tek anne oluyor. Yemişim kutsallığını mertebesini.

kuzu tosuna balık yağı veriyo musun bu arada sorayım dedim

Sizi azarlamamıslar, bir kişi yorum yazmıs sadece, kalan kimse kale bile almamış. Onların cocuk ıstememesı sizi niye atarlandırıyor kı, herkesin kendi tercihi. Onlar da kedi muhabbeti yapıyor bırakın kedileriyle mutlu mesut yasasınlar, kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez

kendi bir kerede iki tane yapmış onun haklı gururunu yaşıyor :KK70:

mertebe - hanımlar
5 - 3 çocuklu
4 - 2 çocuklu
3 - tek çocuk
2 - çocuk düşünmeye başlayanlar
1 - anne olmak isteyip abaşaramayanlar
0 - bekarlar

neyseki 1. mertebedeyim, ya bekar olsam ne olurdu :eek: kadın bile sayılmazdımmmm eyvahhh :KK17:

boşanmışlar kaç poyiiint :110:

Nedir bu anne olmak istemeyenlerin sizlerden çektiği arkadaş.
Geçen samimi bir akrabayla konuşmamız:
-Çocuk ne zaman?
+ x teyze biz çocuk istemiyoruz.
-Ne demek istemiyoruz???!! Sizin istemenizle mi olacak???!!!Biz istiyoruz!!!
E yapıverin sizde. X teyzenin boynu bükük mü kalsın :KK70:

Tövbe yarabbim sanki kendi bakıcak.

vuuuu neler olmuş burda evet bende yazmıştım aldım ağzımın cevabını çıktımm..olivva kapı dışarı etti beni..dermişimm nazikçee..:KK53::KK53::KK53:

Konu sahibinin niyeti gerçekten temizdi yani, bende sizin gibi düşünürken ikiz çocuklu bir anne oldum birden demek istedi konu sahibi :) aman boşversin kadınlar kulübü adı üstünde nerde detay orda kadınlar çünkü :)

X