hoşlantı var canım o kesin yoksa ne diye burda sayfalarca çene çalalım:))kaydirigubbakcemile3
artık burdan sonrası beyefendiye düşüyor.senin güvenini ve sevgini kazanması için.dilerim her şey umduğundan çok daha güzel olur:1hug:yerimseniben
tabiki abla, önce tanicam onu, ölcüp tarticam :) bi gram bi cm fazla gelirse olmaz dermisim delikafadulden kimse dört dörtlük degil zaten, benim sorunum ASK olacakmi, cünkü cok yiprattim kendimi. umarim cok mutlu eder beni... bende hattinden cok fazla deger vermemeyi ögrenmeliyim ki kaybetmiyim karsimdaki insani....
kesinlinlikle katılıyorum. Bu hayatının kararı tamam kalbin sana doğruyu söyleyecek evet budur diyecek ama olgun olman hemen evlenmen anlamına gelmez. :1no2: O sorumluluğu kaldırabilmek çok önemli ki deminde dediğim gibi ben tırsıyorum... delikafadulden
umarim basarir :) pek ümidim yok ama bilmiorum, cocugu iyicene korkutmusum sanirim,. o el sakasini yaptiginda kizdim, hic hoslanmam böle seylerden dedim, oda dediki, aylin saka kaldiramiyorsan ben napiyim dedi, birsey sorucam, peki hoslandigin birsey varmi dedi delikafadulden NEFES ALABILIRMIYIM AYLIN dedi naniknanik
karşındaki ne kadarını hakediyorsa o kadar değer vereceksin tabi ki...bunlar zamanla olacak şeyler...şimdiden ileriyi bu kadar derin düşünme.tabi ki geleceğini düşüneceksin ama çok fazla hesap kitap yaparsan olmaz...hayat sürprizlerle dolu...
a.syerimseniben
walla tırsman çok normal...en azından şu sitede öyle şeyler okuyorum ki dudaklarım uçukluyor desem yeridir...-tatlicadiarzu-:1shok:
ya 4 saat oldu halen cvp yok. bu hosuma gitmedi gercekten, herzaman heppp hemenn cvp yazardi. beni düsünse yazardi bence.......
ya simdi o yolda olmasi lazimmm, asker ya kendisi,. oraya dönüyor simdi. hafta sonlari evde tek.
simdiye kadar cvp gelmesi lazimdi. veya gece yatmadan önce atar. eger ozamanda atmazsa degerimi anladim ben
bence de arayacaktır aylin. senin yapacağın en iyi şey beklemek. mesajlarda böyle yanlış anaşılmalar oluyor her zaman, arayıp konuşsan daha iyi olurdu bence ama sen bilirsin yine de
aslında ilk başta iyiymiş ama sen kapris yapmışsın biraz bence. sana alınmış olabilir, o da böyle tepki veriyordur. çok üstüne gitme bence. şu an ilişki öncesinde olduğunuz için yanlış anlaşılmalar olur, ileride böyle yapacağını sanmıyorum. sen yine kendine geleceği dert ediyorsun ama, üzülmeyi sil aklından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?