• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim? Yoksa beklemeli miyim?

mesaj atayimmi? bende senden bekledim mesaj atmani diye? cvp yazmadi kendisi. ne yazabilirim ?

bence en güzeli ara konuş ama illaki mesaj yazmak istiyorsan canını sıkan birşey mi var diye sor? aklına takılan birşey mi olmuş, bir problem varsa paylaş diyebilirsin.

bence en güzeli ara konuş ama illaki mesaj yazmak istiyorsan canını sıkan birşey mi var diye sor? aklına takılan birşey mi olmuş, bir problem varsa paylaş diyebilirsin.

ama ben ona kizdigimi yazdim. bi mesaj bile atmadin felanfilan,. bosver yazdim
sanirim o da kizdi yazmadi geri...
kusura bakma sana kizginim. sende aramadin sormadin. yine mi bi sikintin var? cünkü hep arardin yazsam? kafam karisik

kızma ama açıkça fikrimi söylemek istiyorum ben...bütün yazılanları senin verdiğin cevapları hepsini okudum...içimden ne geçti söyleyeyim mi?? "ne kadar mızmız bir kız" dedim.

neden diyeceksin hemen cevaplayayım canım;
mesela ben çok zorum diyorsun,el şakalarına kızıyorsun,sana aşkım demesine kızıyorsun....vs
ama diyorsun ki benim bilet paramı ödemedi.
acaba ödemeye kalksa sen bunu nasıl karşılardın????
çocuk da çekinmiştir haliyle karşısında her şeye tepki veren bir kız....
her şeyin altında bir bit yeniği arama bence...

tamam insanlara güvenmek zordur ama kaçan da bir yere kadar kovalanır canım bunu unutma.

kusura bakma sana kizginim. sende aramadin sormadin. yine mi bi sikintin var? cünkü hep arardin yazsam? kafam karisik

böyle bir mesaj olabilir, en azından onu anlamak istedini gösterir. bu da bir adım olur senin adına. buna da cevap vermzse boşver, çok üsteleme. o kendini çekmiş, senden hareket bekliyor çünkü.

kızma ama açıkça fikrimi söylemek istiyorum ben...bütün yazılanları senin verdiğin cevapları hepsini okudum...içimden ne geçti söyleyeyim mi?? "ne kadar mızmız bir kız" dedim.

neden diyeceksin hemen cevaplayayım canım;
mesela ben çok zorum diyorsun,el şakalarına kızıyorsun,sana aşkım demesine kızıyorsun....vs
ama diyorsun ki benim bilet paramı ödemedi.
acaba ödemeye kalksa sen bunu nasıl karşılardın????
çocuk da çekinmiştir haliyle karşısında her şeye tepki veren bir kız....
her şeyin altında bir bit yeniği arama bence...

tamam insanlara güvenmek zordur ama kaçan da bir yere kadar kovalanır canım bunu unutma.

hesabi ödemek bir gentilmenlik bir erkek icin...
ama EVET demeden askim demesi HATA ve terbiyesizlik bence.
EL sakasida bir terbiyesizlik karisindaki öküz degil

bunu demek istedim

sana evet demek ıstıyorum ama ılk once senın hareketlerını gozlemlıyorum onceden her zamn msj atardın ama sımdı atmıyosun en azından senden bır msj beklerdım ... ben evet dedikten sonra da ilgisiz olursan diye korkuyorum, korkularim bunlar..... sende görüyorsunki bende ilgisiz degilim sana karsi, ama sen mesaj atmazsan, ilgilenmezsen, ben korkularimi yenemem. kizgin oldugumu bile görmedin anlamadin........

böyle yazmayi düsünüyorum?

gelen cevaba bakip karar vercem, aslinda cocuk romantik....

hesabi ödemek bir gentilmenlik bir erkek icin...
ama EVET demeden askim demesi HATA ve terbiyesizlik bence.
EL sakasida bir terbiyesizlik karisindaki öküz degil

bunu demek istedim

ben hesap ödemeyi erkeklerin yükümlülüğü olarak görmüyorum açıkçası benim düşüncem bu.
ayrıca bu evet deme olayı da çok saçma bence.bi insanla tanışırsın zaten her şey kendiliğinden gelişir.siz zaten şu an öyle bir süreçtesiniz net olarak aranızdaki şeyin adı ilişki değil ama durumunuz ortada,sana bir şeyler hissediyor sen de bunu biliyorsun görüşüyorsun açıkça sözlere dökmesimidir yani sorun?

adı üstünde zaten şaka....şakalar öküzlere değil insanlara yapılır.hoşlanmazsın tepkini verirsin o ayrı...

sana evet demek ıstıyorum ama ılk once senın hareketlerını gozlemlıyorum onceden her zamn msj atardın ama sımdı atmıyosun en azından senden bır msj beklerdım ... ben evet dedikten sonra da ilgisiz olursan diye korkuyorum, korkularim bunlar..... sende görüyorsunki bende ilgisiz degilim sana karsi, ama sen mesaj atmazsan, ilgilenmezsen, ben korkularimi yenemem. kizgin oldugumu bile görmedin anlamadin........

böyle yazmayi düsünüyorum?

gelen cevaba bakip karar vercem, aslinda cocuk romantik....

dürüst ve samimi bir mesaj olur bence. kaygılarından bahsetmenden de güzel. gönder bakalım, ne tepki verecek.

ben hesap ödemeyi erkeklerin yükümlülüğü olarak görmüyorum açıkçası benim düşüncem bu.
ayrıca bu evet deme olayı da çok saçma bence.bi insanla tanışırsın zaten her şey kendiliğinden gelişir.siz zaten şu an öyle bir süreçtesiniz net olarak aranızdaki şeyin adı ilişki değil ama durumunuz ortada,sana bir şeyler hissediyor sen de bunu biliyorsun görüşüyorsun açıkça sözlere dökmesimidir yani sorun?

adı üstünde zaten şaka....şakalar öküzlere değil insanlara yapılır.hoşlanmazsın tepkini verirsin o ayrı...

kendisi COK ACELECI oldugu icin benden evet cevabi bekliyor.... ben diyorumki zamanla taniyalim, o benden CEVAP bekliyor, anlamiyorkiii.....
bencede zamanla gelisir. ama cevap bekliyor istee. ona göre mutlu edicekmis. ona göre davranicakmis. sevmemi beklicekmis, ama zaman istiommm korkularim var diyorum o bana askim diyo, el sakasi yapiyo, sanirim anlatamiyorum derdimi :(

bu arada ilgilendiginiz icin tsk ediyorum size, yanlizligim ilk basta sen :) gercekten ben korktugum icin saglikli düsünemiyorum saniyorum, veya abaerttigimi saniyorum, o yüzden fikirlerinize önem veriyorum, sagolun

kendisi COK ACELECI oldugu icin benden evet cevabi bekliyor.... ben diyorumki zamanla taniyalim, o benden CEVAP bekliyor, anlamiyorkiii.....
bencede zamanla gelisir. ama cevap bekliyor istee. ona göre mutlu edicekmis. ona göre davranicakmis. sevmemi beklicekmis, ama zaman istiommm korkularim var diyorum o bana askim diyo, el sakasi yapiyo, sanirim anlatamiyorum derdimi :(

canım ben seni anlıyorum merak etme demek istediğim şu; sizin durumunuz zaten belli ortada bir duygusallık var sonuçta evet deyince hemen nikah masasına oturmayacaksın değilmi hem böylelikle durumunuz netleşmiş olur hem de onu daha yakından tanıma fırsatı bulacaksın belki o zaman için de daha rahat olacak.böyle kaçma kovalamaca oynamak zorunda kalmayacaksınız çünkü...aceleci olması gayet normal belirsizliği kimse sevmez ,bak zaten senden hemen sevgi ilgi de beklemiyor.el şakasına ya da sana aşkım demesine gelince bu konuda net tavrını ortaya koyarsın hoşlanmadığını söylersin anlayışla karşılayacaktır küçük şeyler bunlar ilişkide çok problem olacak şeyler değil sonuçta...

bu arada ilgilendiginiz icin tsk ediyorum size, yanlizligim ilk basta sen :) gercekten ben korktugum icin saglikli düsünemiyorum saniyorum, veya abaerttigimi saniyorum, o yüzden fikirlerinize önem veriyorum, sagolun

rica ederim canım, bu tür süreçlerden ben de geçtim ve ben de senin gibi ince eler sık dokurum. istersen özelden de yazabilirsin, inşallah hakkında hayırlı olan olur

canım ben seni anlıyorum merak etme demek istediğim şu; sizin durumunuz zaten belli ortada bir duygusallık var sonuçta evet deyince hemen nikah masasına oturmayacaksın değilmi hem böylelikle durumunuz netleşmiş olur hem de onu daha yakından tanıma fırsatı bulacaksın belki o zaman için de daha rahat olacak.böyle kaçma kovalamaca oynamak zorunda kalmayacaksınız çünkü...aceleci olması gayet normal belirsizliği kimse sevmez ,bak zaten senden hemen sevgi ilgi de beklemiyor.el şakasına ya da sana aşkım demesine gelince bu konuda net tavrını ortaya koyarsın hoşlanmadığını söylersin anlayışla karşılayacaktır küçük şeyler bunlar ilişkide çok problem olacak şeyler değil sonuçta...

hmmmmm....... kendisi zaten dedi....... yani gecen hafta problemler olmus evde., benimle paylasmani isterim dedim. oda dediki, sen bana EVET de, ben seninle herseyimi paylasirim dedi..... yeterki evet de, neden bukadar aceleciyim cünkü seni kaybetmek istemiyom diyo... sanirim baskasina evet dicem saniyo.
aslina romantik biri, ilgi gösteriyo. ama evet demedigim icin geri cekilio belkide.
evet dedikten sonra bana ilgi göstermez diye korkuyom, ve 10 tane ex sevgilim olsun istemiyorum o yüzden..... ve ilerisini düsünerek hareket etmek istiyorum... bunun sonu varmi diye... sonucta annem duyarsa üzülür... ailelere cok önem veriyor annem, tabi bende, simdi ona evet demeden ailesni zaten taniyamam, ...... önce biraz daha sohbet edip ondan sonra karar vermek istiom. daha dogru dürüz bulusamadik bile,. 2 kez bulustuk ve 2. bulusmadan sonra evet demek sacma olur aceleci olur belkide..... allahim dogru yoldan cikarmasin beni.........

halen cvp gelmedi ondan.....

rica ederim canım, bu tür süreçlerden ben de geçtim ve ben de senin gibi ince eler sık dokurum. istersen özelden de yazabilirsin, inşallah hakkında hayırlı olan olur

sagol (abla)...
benim korkum bide ILERISI... ben son olmasini istiyorum... hep yeni yeni kisileri sevip de ayrilmak beni üzüyo, kendimi kötü hissediyorum...
isterimki ilerisi olsun, yani son kisi olsun...
zaten ASK olurmu bilmiyorum :( ben cok yiprattim kendimi. yiprandim üzdüler vs, ve haliyle erkeklere olan güvenim gitti... ve ona da neden sans veriorum, israri yüzünden, belki o öbür erkekler gibi degildir diye....

sanirim simdi bu aramadi diye cok büyüttüm, buda simdi sinirlendi kesn yazmiyor cvp...

canım daha önce de dediğim gibi evet demeden onu tanıman zor. zamana bırak biraz, zaten sen farketmeden ilişkinin ortasında bulursun kendini. ben de tek sevgilim olsun isterdim ama hayat planladığın gibi gitmiyor. zaten bu kadar seçicisin, öyle çok kişiyi almazsın hayatına. aldıkların da gerçekten değer verdiklerin olur. ilişki daha başlamadan biter mi acaba diye korkarsan yanlış olur. şimdinin heyecanını yaşa derim. maalesef gelecek kaygısıyla yaşadığımız anı kaçırıyoruz.

MEsaji biraz degistirmistim tekrar yazayim.......

sana evet demek istiyorum ama ilk önce senin hareketlerini gözlemliyorum. önceden sabah gece yazardin sorardin, ama simdide birden bire sendende birsey gelmeyince RAHATSIZ ETMEK ISTEMEDIM diyorsun. bu nedemek oluyor?ben evet dedikten sonrada ilgisiz olursan diye korkuyorum, korkularim bunlar :( biliyorsn bunlari! sende görüyorsunki bende ilgisiz degilim sana karsi, merak ettim yazdim sana. ama sen derdini yorgunlugunu rahatsizligini paylasmazsan ilgilenmezsen ben evet demeden, nasil korkularimi yenip evet diyeyim sana? kizgin oldugumu bile anlamadin, el sakana cok kizdim.....

yazdim, ama cvp gelmedi halennn.......

canım daha önce de dediğim gibi evet demeden onu tanıman zor. zamana bırak biraz, zaten sen farketmeden ilişkinin ortasında bulursun kendini. ben de tek sevgilim olsun isterdim ama hayat planladığın gibi gitmiyor. zaten bu kadar seçicisin, öyle çok kişiyi almazsın hayatına. aldıkların da gerçekten değer verdiklerin olur. ilişki daha başlamadan biter mi acaba diye korkarsan yanlış olur. şimdinin heyecanını yaşa derim. maalesef gelecek kaygısıyla yaşadığımız anı kaçırıyoruz.

ahh ablam ahhh, sorun bendeee..... cok mu mizmizim gercekten? aslinda bir iliskide cok iyyim :) cilve yaparim severim sayarim hersey yaparim..... cok deger veririm...
ama COK DA ILGI ISTERIM........ belki cok kaprisliyim ? cok trip yapyorum? ve de cok cabuk yanlis anlayabiliyorum... bilmiyorum.....
ilk bulusmada gözlerini alamadi benden.... hep elimi tutmak istedi izin vermedim... yani birazcik dikkat etsin istiom... sonrada bozuluyor... acaba niyeti baska mi?
korkuyorummmmmmmmmmmmmm :bbo: :çok üzgünüm:

hmmmmm....... kendisi zaten dedi....... yani gecen hafta problemler olmus evde., benimle paylasmani isterim dedim. oda dediki, sen bana EVET de, ben seninle herseyimi paylasirim dedi..... yeterki evet de, neden bukadar aceleciyim cünkü seni kaybetmek istemiyom diyo... sanirim baskasina evet dicem saniyo.
aslina romantik biri, ilgi gösteriyo. ama evet demedigim icin geri cekilio belkide.
evet dedikten sonra bana ilgi göstermez diye korkuyom, ve 10 tane ex sevgilim olsun istemiyorum o yüzden..... ve ilerisini düsünerek hareket etmek istiyorum... bunun sonu varmi diye... sonucta annem duyarsa üzülür... ailelere cok önem veriyor annem, tabi bende, simdi ona evet demeden ailesni zaten taniyamam, ...... önce biraz daha sohbet edip ondan sonra karar vermek istiom. daha dogru dürüz bulusamadik bile,. 2 kez bulustuk ve 2. bulusmadan sonra evet demek sacma olur aceleci olur belkide..... allahim dogru yoldan cikarmasin beni.........

halen cvp gelmedi ondan.....

o konuda haklısın tabi ki ben de çok ilişki yaşamış bir insan olmaktan korkardım.şu an 5 yıllık bir ilişkim var ve onu tanımadan önce hep başarısız ilişkilerim olmuştu ve umutsuzluğa düşmüştüm...geri çekilmesi normal tabi ki senin tepkilerinden çekindiği için çok fazla açılamaz sana.ben evet dediğinde ilgisinin azalacağını düşünmüyorum hatta tersine artacaktır bence.

bence hiç o tarz hesaplar yapma 2.buluşmada evet denirmi falan?böyle şeylerde zaman kavramı olmaz.bence sen akıllı ve mantıklı bir kızsın.nerde nasıl davranacağının bilincindesin.ona evet demen tamamen kendini teslim etmen demek değil ki.tabi ki arada belli bir mesafe olacak onu daha yakından taanıyacaksın gözlemleyeceksin,az çok konuşmalarından ailesi hakkında bir fikir edineceksin...

naz yapıyor olmalı biraz da sen kovala istiyordur belki.cevap gelecektir merak etme
yerimseniben

Back