• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim? Yoksa beklemeli miyim?

cumartesi buluştuğunuzda sakın kağıda soru yazıp verme eline.bu çocukca bir davranış olur bence tatlım...o an aklına gelir zaten söylemek istediklerin..ama ailesini iyi araştır..çünkü bir insanın özü ailesidir..sorularla tanıyamazsın zaman geçtikçe kendiliğinden alışır ve tanırsın canım..zaman herşeyin ilacı,hayırlısı olsun.inşallah hiç değişmez hep böyle olur. yerimseniben

tmm abla, sagol, hayirlisi olsun

baska cevaplar bekliyorum lütfennn

Hakkında hayırlısı olsun canım, cumartesi bir görüş bakalım eğer hala karar veremessen fikrine güvendiğin sana kazık atmayacak bir arkadaşına ya da bir aile bireyinle tanıştırıp onların tarafsız fikirlerini alabilirsin.

Hakkında hayırlısı olsun canım, cumartesi bir görüş bakalım eğer hala karar veremessen fikrine güvendiğin sana kazık atmayacak bir arkadaşına ya da bir aile bireyinle tanıştırıp onların tarafsız fikirlerini alabilirsin.

simdilik ayakta konustuk bulustuk, busefer ben onun sehirine gitmek istiyorum ve beni bi pastaneye getirsin, nasil yemek yiyo nasil iciyo, hesabi ödüyormu, hepsine bakmak lazim :) benim bulundugum yerde biraz zor, birileri görebilir.
hemen karar vermek istemiyorum zaten, kendisi biraz aceleci ve bu beni korkutuyo. ama saygida gösteriyo.... bakalim artik :):teselli:

komsumla cok iyiyim, kendisi 35 yasinda ögretmen, ona anlatabilirim aslinda.................

komsumla cok iyiyim, kendisi 35 yasinda ögretmen, ona anlatabilirim aslinda.................

iyi ya işte.. dünya gözüyle bir baksın bakalım oluru varmı bu işin.. ama hemen internette tanıştık deme istersen, sadece tanıştık de... nerde tanıştınız derse söylersin.
burdan bizim verebileceğimiz fikirlerden çok daha iyi yol gösterecektir sana.

BI BAKARMISINIZ

ablalarim bakarmisiniz lütfennnn, bugün o kisiyle bulusuyorumm, dün msn de kücük bi tartisma yasandi. kendisi bana SCHATZ diye hitap etti, bu askim canim gibi birsey almancadan. bende DETTT dedim, oda niyee dettt, biz beraber degilmiyiz demezmiii.. ayy dona kaldim orda, nasil yani yaa dedim nerden cikardin bunu ben sana daha evet demedim dedim, tmm tmm ok dedi. zaman istiomm demistim dedim. tmm tmm bakalim nereye kadar beklicez dedi bu. bende dedimki acele ise seytan karisir dedim, bende karismak istiyorum zten dedi bu... beni anlamion dedim, evet seni anlamiom dedi bozuldu ben cikiom dedi cikti yatmaya. bende msj gönderdim beni anlamion böle üzüyopn felan dedim, oda geri yazdi,. tmm yaa... neden kücük seyi böle büyüttün anlamadim.-.. ooff... cekti bu bi... neyse iyi geceler dedi, bende dedim büyütmedim sadece tekrarliyorum senide anliyorum ama zaman tanii dedim, kirdiysam özür dilerim dedim. oda geri yazdi, tmm takma kafana oki dedi, hadi grs yarin dedi uyicam simdi 4 de kalkicam dedi.... ya bu cocuk cok aceleci, neden acelecisin dedim, seni kaybetmek istemiyom dedi. onu red edicegimi düsünüyor. bende zor ve korkulari olan bir kizim. hemen güvenemiom. acele etsinde istemiyom. sizce ben mi abarttim bana SCHATZ dedi diye? hoslaniyor böle seyler demeyi, ve elimi tutmayi felan, cep telimi istio, elimden alirken önce elime dokunuyor gözlerime bakiyo icten sonra telimi aliyo... bilemedim benimle gercekten ciddimi.......

İnternetten diye ön yargılı davranmayacağım çünkü benim amcam 2.eşiyle nette tanışıp evlendiler ve şu an 2 tane çocukları var çok mutlular.Bizim bir aile dostumuz var oda aynı şekilde nette tanıştı kendisi türkiyedeydi çocuk amerikadaydı onlarda geçen yaz evlendiler ve mutlular.Benim çevremde çok net aşkı var.Ben senin yerinde olsam EVET derdim.Çünkü zaten uzun süredir arkadaş olarak birbirinizi tanımışsınız diye düşünüyorum.Ama ne olursa olsun umarım hakkında en hayırlısı olur.

BI BAKARMISINIZ

ablalarim bakarmisiniz lütfennnn, bugün o kisiyle bulusuyorumm, dün msn de kücük bi tartisma yasandi. kendisi bana SCHATZ diye hitap etti, bu askim canim gibi birsey almancadan. bende DETTT dedim, oda niyee dettt, biz beraber degilmiyiz demezmiii.. ayy dona kaldim orda, nasil yani yaa dedim nerden cikardin bunu ben sana daha evet demedim dedim, tmm tmm ok dedi. zaman istiomm demistim dedim. tmm tmm bakalim nereye kadar beklicez dedi bu. bende dedimki acele ise seytan karisir dedim, bende karismak istiyorum zten dedi bu... beni anlamion dedim, evet seni anlamiom dedi bozuldu ben cikiom dedi cikti yatmaya. bende msj gönderdim beni anlamion böle üzüyopn felan dedim, oda geri yazdi,. tmm yaa... neden kücük seyi böle büyüttün anlamadim.-.. ooff... cekti bu bi... neyse iyi geceler dedi, bende dedim büyütmedim sadece tekrarliyorum senide anliyorum ama zaman tanii dedim, kirdiysam özür dilerim dedim. oda geri yazdi, tmm takma kafana oki dedi, hadi grs yarin dedi uyicam simdi 4 de kalkicam dedi.... ya bu cocuk cok aceleci, neden acelecisin dedim, seni kaybetmek istemiyom dedi. onu red edicegimi düsünüyor. bende zor ve korkulari olan bir kizim. hemen güvenemiom. acele etsinde istemiyom. sizce ben mi abarttim bana SCHATZ dedi diye? hoslaniyor böle seyler demeyi, ve elimi tutmayi felan, cep telimi istio, elimden alirken önce elime dokunuyor gözlerime bakiyo icten sonra telimi aliyo... bilemedim benimle gercekten ciddimi.......

Bence sen abartıyorsun tatlım.Aşk karşılıksızdır çoğu zaman.Sana AŞKIM demesinde bence hiçbir sorun yok.İçinden gelmiş ve yazmış bana sorarsan.Ayrıca ben hiç sabırlı bir erkek görmedim.Bütün erkekler sabırsızdır..!

bugün bulustuk......... ne yazikki fazla vakti yoktu konusamadik, sakasina el sakasi yapti bana kafama, cok kizdim hoslanmadim. oda busefer dedi aaaaa sende herseye kiziyorsunnn diye, acaba cok mu zorum ben yaa, cok mu abartiyorumm........ geldigimde vayyy yakiyorsun dedi :) cok beyendi beni yine... bazen simariyo yanimda bilemiyorum, yine selam verirken uzun tuttu elimi, sanirim yanak yanaga selam vericekti, ben yanasmadim öle kaliverdi orda :) ben yüz vermemeyi düsünüyorum ona kizdim bugün... bilmiorum niye ama kizdim :) cokkk agir basliyim el sakasinida sevmem canim cicim de sevmem cok mu sertim yaa üüff
PrinCeSS ne yazikki korkuyorum, evet diyemiyorum....... baksana yavas yavas huylari cikiyor, el sakasi sevmem ben, ama yapti bana..... en iyisi ben önce bi taniyim sanirim... o da sabirsiz oldugu icin nasil davranacagini bilmiyor. evet dersem acaba nasil davranir ki?
EVET de diyisin cesaret verdi ama ben yinede taniyim onu önce.
tskler

bugün bulustuk......... ne yazikki fazla vakti yoktu konusamadik, sakasina el sakasi yapti bana kafama, cok kizdim hoslanmadim. oda busefer dedi aaaaa sende herseye kiziyorsunnn diye, acaba cok mu zorum ben yaa, cok mu abartiyorumm........ geldigimde vayyy yakiyorsun dedi :) cok beyendi beni yine... bazen simariyo yanimda bilemiyorum, yine selam verirken uzun tuttu elimi, sanirim yanak yanaga selam vericekti, ben yanasmadim öle kaliverdi orda :) ben yüz vermemeyi düsünüyorum ona kizdim bugün... bilmiorum niye ama kizdim :) cokkk agir basliyim el sakasinida sevmem canim cicim de sevmem cok mu sertim yaa üüff
PrinCeSS ne yazikki korkuyorum, evet diyemiyorum....... baksana yavas yavas huylari cikiyor, el sakasi sevmem ben, ama yapti bana..... en iyisi ben önce bi taniyim sanirim... o da sabirsiz oldugu icin nasil davranacagini bilmiyor. evet dersem acaba nasil davranir ki?
EVET de diyisin cesaret verdi ama ben yinede taniyim onu önce.
tskler

Tabiki en iyisini sen bilirsin çünkü onunla bir ilişkiye başlayacak olan sensin.. Ayrıca el şakasından hoşlanmıyorum çok mu sertim falan demişsin alakası yok.. Benim eski sevgilim çok sertti anlatamam sana çıkmadan önce çok iyiydi çıktıktan sonra kafama falan çok vuruyordu sonra çok kızardı ama bilirdimki kızıyorsa sevdiğindendir o yüzden birşey demiyordum artı hoşuma gidiyordu bu yüzden tepki bile alıyordum çevremden fakat bunun şaka olduğunu biliyordum ve biz açıkçası öyle anlaşıyorduk.. Ama şu bir gerçek ki hiçbir erkeği tam tanıyamıyorsun.. Biz 1.5 sene çıktık 1.5 sene içinde onu hiç tanıyamadığımı öğrendim nitekim 2 gün öncede ayrıldık.. Kısacası hiçbir erkeği 1 ayda 1 yılda tanıyamıyorsun zamanla öyle değişik huyları tavırlarıyla karşılaşıyorsunki bu ya hoşuna gidiyor ya da gitmiyor =) Umarım herşey gönlünce olur. Mutlu olmanı canı gönülden istiyorum.

Tabiki en iyisini sen bilirsin çünkü onunla bir ilişkiye başlayacak olan sensin.. Ayrıca el şakasından hoşlanmıyorum çok mu sertim falan demişsin alakası yok.. Benim eski sevgilim çok sertti anlatamam sana çıkmadan önce çok iyiydi çıktıktan sonra kafama falan çok vuruyordu sonra çok kızardı ama bilirdimki kızıyorsa sevdiğindendir o yüzden birşey demiyordum artı hoşuma gidiyordu bu yüzden tepki bile alıyordum çevremden fakat bunun şaka olduğunu biliyordum ve biz açıkçası öyle anlaşıyorduk.. Ama şu bir gerçek ki hiçbir erkeği tam tanıyamıyorsun.. Biz 1.5 sene çıktık 1.5 sene içinde onu hiç tanıyamadığımı öğrendim nitekim 2 gün öncede ayrıldık.. Kısacası hiçbir erkeği 1 ayda 1 yılda tanıyamıyorsun zamanla öyle değişik huyları tavırlarıyla karşılaşıyorsunki bu ya hoşuna gidiyor ya da gitmiyor =) Umarım herşey gönlünce olur. Mutlu olmanı canı gönülden istiyorum.

tsk ediyorummm, oda saka yapmisti zaten ama hoslanmadim nebiliyim....
sevgili olsak neysee yapsinn sakalasalim öyle, ama daha 3. bulusma, insan dikkat eder, heleki bilio yani zor oldugumu güvenemediigmi... o yüzden..... neyse uzatmiyim ben, uzatilmasinida istemiyo zaten.. ASLAN burcu kavga istemio :) bakalim nolucak, agirdan satiom kendimi bugünden itibaren.... :)
AMINN tsk ederim bende istiorum mutlu olmayi.,.........

Canım öncelikle internetten tanistigin icin elestirmiyorum seni, cunku benim de oyle ilskim oldu. Inanmazsin ben 4 yil yazistim arkadas olarak ondan sonra sevgili olduk. Bu senin yazdiklarini ben de yasadim. Kendi yasadiklarimi hatirladim okuyunca. her iliskide oldugu gibi mutlu da olabilirsin mutsuz da. Buna karar vermen icin cok erken. Su an saglikli karar vermen cok zor, cunku o cekim alanina girmisin bir defa. Onun ilgisi seni mutlu ediyor ve hayir diyemiyorsun. Yalniz evet de diyemiyorsun ve seni cok iyi anliyorum. Ben de el sakalarindan hoslanmam, evet dememisken askim demesine kizarim. Zor biriyimdir kesinlikle. Ama onun sabirsiz olmasi seni kaygilandiriyorsa acele etme derim ben. Icine sinmeyen birseyler varsa bekle, sonradan kendini yipratirsin bos yere. Onunla gorusmeye devam et, yakindan tani. Ben bahsettigim arkadasimdan ayrildim ve maalesef kendime kizdigim cok sey oldu. Simdi'yi yasayacagim dedim hep, ertelemeyecegim dedim ama mantigi da bir taraftan elden birakmamak gerekiyor. Olan sana olabiliyor. Tabii su da var evet demenin agirligini yasarsin ama evet demeden de onu taniman zor biraz. Ben 4 yillik arkadasimi sevgili olunca taniyamadim. Erkekler cok farkli olabiliyor. Askini yasa doyasiya ama buyuk beklentiler icine girme hemen. Boylelikle kendini uzulme ihtimaline karsi korumus olursun

Canım öncelikle internetten tanistigin icin elestirmiyorum seni, cunku benim de oyle ilskim oldu. Inanmazsin ben 4 yil yazistim arkadas olarak ondan sonra sevgili olduk. Bu senin yazdiklarini ben de yasadim. Kendi yasadiklarimi hatirladim okuyunca. her iliskide oldugu gibi mutlu da olabilirsin mutsuz da. Buna karar vermen icin cok erken. Su an saglikli karar vermen cok zor, cunku o cekim alanina girmisin bir defa. Onun ilgisi seni mutlu ediyor ve hayir diyemiyorsun. Yalniz evet de diyemiyorsun ve seni cok iyi anliyorum. Ben de el sakalarindan hoslanmam, evet dememisken askim demesine kizarim. Zor biriyimdir kesinlikle. Ama onun sabirsiz olmasi seni kaygilandiriyorsa acele etme derim ben. Icine sinmeyen birseyler varsa bekle, sonradan kendini yipratirsin bos yere. Onunla gorusmeye devam et, yakindan tani. Ben bahsettigim arkadasimdan ayrildim ve maalesef kendime kizdigim cok sey oldu. Simdi'yi yasayacagim dedim hep, ertelemeyecegim dedim ama mantigi da bir taraftan elden birakmamak gerekiyor. Olan sana olabiliyor. Tabii su da var evet demenin agirligini yasarsin ama evet demeden de onu taniman zor biraz. Ben 4 yillik arkadasimi sevgili olunca taniyamadim. Erkekler cok farkli olabiliyor. Askini yasa doyasiya ama buyuk beklentiler icine girme hemen. Boylelikle kendini uzulme ihtimaline karsi korumus olursun

ya ben 10 kisiyi sevmek istemiyorum :1no2::1closedeyes: ve artik okadar cok yiprattimki kendimi, birak kalbi, mantigim hep önce su an..... son bulusmada kizdim iste el sakasina, ve o bana askim dedi diye büyüttügümü säyledi, ve ben kizdikca sen bana deger vermiyorsun dedi, hic ümidim yok dedi evet diyecegine, ya bu böyle acele ederse ben nasil diyim evet, korkuyorummm... evet haklisiniz evet demeden taniyamam onu, ama evet dedikten sonraaa ayrilirsak mahfolurum, ben 10 kisiyi sevmek istemiyommm anlatabiliormuyum???, kimse 4 4lük degil bazi huylarini görmezden gelmem lazim biliyorum ama korkuyor insan yaa........ askimi doya doya yasamak istiom tabiki... simdiye kadar dogru duruz bulusamadik, söyle bi parka gidip gezmek lazim, ordada kesin elimi tutarrr, ay yazarken icim kipirdadi ala alla bu nedemek simdi :bbo: hosuma giderdi yani... :utangac: hayirlisi olsun ne diyim....... ama el sakasi gercekten serrt yapti sacimi bozmustuu kötükedihüso hoslanmiom böle seyden bende zorum senin gibi :kızgın:yerimseniben

ya bakarmisinizz..... kendisi bulusmadan snra hic aramadi sormadi!!!!! yani bir bucuk gün boyunca. bende mesaj attim hayirdir yasiyormusun diye. evet canim yasiyorum az rahatsizdim yorgunum, sen yazmayinca bende rahatsiz etnmek istemedim neler yapiosun diyor banaa. cok sinirlendim. ha yani ben yazmasam yazmicak, ay bu erkekler niye böle odun yaaa. KALBIMI KAZANMAK ZORUNDA OLAN O ben degilll. güven vermesi gereken o ben degilll. neymis benden beklemis. bende tavrimi koydum, kizgin oldugumu görmedin bile felan yazdim, cvp yazmadi, cok da umurumdaydi. el sakasina cok kizdim. üstelik 2 saat bekledim, 10 dakkaligina ayagina cagirdi, bide üstelik biletimide ödemedi, ben kendim aldim. delikanlilik bumu yani. hadi bekletmese 1 saat görüsseydik öderdim, ama hem 2 saat beklemisim hemde 10 dakaligina bosuna 2 bilet aldim, ben mi abartiyorumm yaa, icimden bi ses bu kisi bana göre degil diyor... hep o hakli olucakkk. bosverrr felan dedim, ses tonunu duyacaksiniz, nasil bosverr ya ne bosveriii felan diyo. ay ben 19 felanim ama kafam baya olgun büyük sanirim, karsimdakinide anlayamiyorum, istiorumki cok olgun olsun simarmasin, cok mu zorum :( bi yorum yapin, haklimiyim haksizmiyim kim hakli, kim abartiyo?

ilişkide herşeyi erkekten beklemek ona da haksızlık olur canım. kalbini kazanacak ama senden birşey görmeyince kendini çekmesi de normaldir. biraz kaçan kovalanır hesabı. kendini ağırdan alıyor bence. biz kızlar böyleyiz, erkekleri ilgi gösterir biz yüz vermeyiz, sonra onlar keser alakayı biz başlarız ne oluyor diye. sen düşün bence, gerçekten ona şans vermek istiyor musun, istemiyor musun?

ilişkide herşeyi erkekten beklemek ona da haksızlık olur canım. kalbini kazanacak ama senden birşey görmeyince kendini çekmesi de normaldir. biraz kaçan kovalanır hesabı. kendini ağırdan alıyor bence. biz kızlar böyleyiz, erkekleri ilgi gösterir biz yüz vermeyiz, sonra onlar keser alakayı biz başlarız ne oluyor diye. sen düşün bence, gerçekten ona şans vermek istiyor musun, istemiyor musun?

ya hareketlerini beyenmedim nebiliyim..... benim aradigim kisi böyle degil....
abartiyormuyum onu da bilmiyorum :( gercekten kararsizim..... sans verdim istee... ama sanki bu da kiz/kadin ruhundan anlamayan biri..... bana öyle geliyor... baksaniza biletimi bile ödemedi, bence ödemesi lazimdi. haksizmiyim..... bide her sabah günaydin yazan kisi simdi bi tuhaf. ben isterimki cok cabalasin. ama herhalde oda pes etti, ettiysede umurumda degil.... korkularim yüzünden herseyi yanlis anliyorum :(:çok üzgünüm:
hem biletimi ödemedi, bide ayagina cagiriyo beni, el sakasiii, hic cekinmeden dokunmalar, beni geri cekiyor bu davranislari

şimdi sevgili olmadığınız için biletini ödememiş olabilir, belki yanlış anlarsın diye çekinmiştir bilemem. şans verdiğini o biliyor mu ama, evet dedin mi? bildigim kadarıyla henüz evet demedin, ve o hala beklemede. senin istedigin ilgiyi, alakayı sürekli göstermemesi normal. belki gerçekten hastadır, senin onun aramanı beklemiştir. ama herşeyden öte sseni huzursuz eden leyler varsa biraz beklemen gerek. bak 2 günde bile düşüncelerin değişebiliyor.

şimdi sevgili olmadığınız için biletini ödememiş olabilir, belki yanlış anlarsın diye çekinmiştir bilemem. şans verdiğini o biliyor mu ama, evet dedin mi? bildigim kadarıyla henüz evet demedin, ve o hala beklemede. senin istedigin ilgiyi, alakayı sürekli göstermemesi normal. belki gerçekten hastadır, senin onun aramanı beklemiştir. ama herşeyden öte sseni huzursuz eden leyler varsa biraz beklemen gerek. bak 2 günde bile düşüncelerin değişebiliyor.

sorunda bu iste cok ILGI BEKLiYORUM, düsüncelerim hemen degisiyor.
Evet demedim ona, ama tanima sansi verdim bunu biliyor.
Ve davranislari sogutuyor beni. El sakasini sevmedim, 2. ve 3. bulusmada böle yapan kisi kimbilir neler yapar daha. Sonucta biliyor korktugumu, neden dikkat etmiyor. Sanirim ona göre biri degilim..... o pohpohlanmayi simarmayi seven biri... bilemiyorum abla ya :( cok zor..... ona kizdigimi felan yazdim, normalde yazardin simdimi yazmiyon felan yazdim, cvp vermedi. simdide o köpürdü sanirim :) anlamadim gitti

bence kısa görüşmeler ve mesajlarla birbirinizi yeterince tanımanız zor. mesaj göndereceğine açıp konuşmanı tavsiye ederim. bir adım da sen at bakalım, onun tepkisi ne olacak. baktın ki istediğin gibi değil, o zaman düşünme bile. belliki onun da bir sıkıntısı var. yoksa 2 aydır seninle ilgilenen kişi 2 günde ilgiyi neden kessin.

Back