BI BAKARMISINIZ
ablalarim bakarmisiniz lütfennnn, bugün o kisiyle bulusuyorumm, dün msn de kücük bi tartisma yasandi. kendisi bana SCHATZ diye hitap etti, bu askim canim gibi birsey almancadan. bende DETTT dedim, oda niyee dettt, biz beraber degilmiyiz demezmiii.. ayy dona kaldim orda, nasil yani yaa dedim nerden cikardin bunu ben sana daha evet demedim dedim, tmm tmm ok dedi. zaman istiomm demistim dedim. tmm tmm bakalim nereye kadar beklicez dedi bu. bende dedimki acele ise seytan karisir dedim, bende karismak istiyorum zten dedi bu... beni anlamion dedim, evet seni anlamiom dedi bozuldu ben cikiom dedi cikti yatmaya. bende msj gönderdim beni anlamion böle üzüyopn felan dedim, oda geri yazdi,. tmm yaa... neden kücük seyi böle büyüttün anlamadim.-.. ooff... cekti bu bi... neyse iyi geceler dedi, bende dedim büyütmedim sadece tekrarliyorum senide anliyorum ama zaman tanii dedim, kirdiysam özür dilerim dedim. oda geri yazdi, tmm takma kafana oki dedi, hadi grs yarin dedi uyicam simdi 4 de kalkicam dedi.... ya bu cocuk cok aceleci, neden acelecisin dedim, seni kaybetmek istemiyom dedi. onu red edicegimi düsünüyor. bende zor ve korkulari olan bir kizim. hemen güvenemiom. acele etsinde istemiyom. sizce ben mi abarttim bana SCHATZ dedi diye? hoslaniyor böle seyler demeyi, ve elimi tutmayi felan, cep telimi istio, elimden alirken önce elime dokunuyor gözlerime bakiyo icten sonra telimi aliyo... bilemedim benimle gercekten ciddimi.......