• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim? Yoksa beklemeli miyim?

hoşlantı var canım o kesin yoksa ne diye burda sayfalarca çene çalalım:))kaydirigubbakcemile3

artık burdan sonrası beyefendiye düşüyor.senin güvenini ve sevgini kazanması için.dilerim her şey umduğundan çok daha güzel olur:1hug:yerimseniben

umarim basarir :) pek ümidim yok ama bilmiorum, cocugu iyicene korkutmusum sanirim,. o el sakasini yaptiginda kizdim, hic hoslanmam böle seylerden dedim, oda dediki, aylin saka kaldiramiyorsan ben napiyim dedi, birsey sorucam, peki hoslandigin birsey varmi dedi delikafadulden NEFES ALABILIRMIYIM AYLIN dedi naniknanik

tabiki abla, önce tanicam onu, ölcüp tarticam :) bi gram bi cm fazla gelirse olmaz dermisim delikafadulden kimse dört dörtlük degil zaten, benim sorunum ASK olacakmi, cünkü cok yiprattim kendimi. umarim cok mutlu eder beni... bende hattinden cok fazla deger vermemeyi ögrenmeliyim ki kaybetmiyim karsimdaki insani....

karşındaki ne kadarını hakediyorsa o kadar değer vereceksin tabi ki...bunlar zamanla olacak şeyler...şimdiden ileriyi bu kadar derin düşünme.tabi ki geleceğini düşüneceksin ama çok fazla hesap kitap yaparsan olmaz...hayat sürprizlerle dolu...
a.syerimseniben

kesinlinlikle katılıyorum. Bu hayatının kararı tamam kalbin sana doğruyu söyleyecek evet budur diyecek ama olgun olman hemen evlenmen anlamına gelmez. :1no2: O sorumluluğu kaldırabilmek çok önemli ki deminde dediğim gibi ben tırsıyorum... delikafadulden

walla tırsman çok normal...en azından şu sitede öyle şeyler okuyorum ki dudaklarım uçukluyor desem yeridir...
-tatlicadiarzu-:1shok:

umarim basarir :) pek ümidim yok ama bilmiorum, cocugu iyicene korkutmusum sanirim,. o el sakasini yaptiginda kizdim, hic hoslanmam böle seylerden dedim, oda dediki, aylin saka kaldiramiyorsan ben napiyim dedi, birsey sorucam, peki hoslandigin birsey varmi dedi delikafadulden NEFES ALABILIRMIYIM AYLIN dedi naniknanik

haha:))zavallı çocuk neler çektirmişsin demekki böyle söylediğine göre :)) atlatır o korkusunu merak etme sen
:roflol:

ay halen cevap yokkk deli olucam. valla yine mesaj atmicam banane....... ben kovalamam

karşındaki ne kadarını hakediyorsa o kadar değer vereceksin tabi ki...bunlar zamanla olacak şeyler...şimdiden ileriyi bu kadar derin düşünme.tabi ki geleceğini düşüneceksin ama çok fazla hesap kitap yaparsan olmaz...hayat sürprizlerle dolu...
a.syerimseniben

walla tırsman çok normal...en azından şu sitede öyle şeyler okuyorum ki dudaklarım uçukluyor desem yeridir...
-tatlicadiarzu-:1shok:

evet hele o son okuduğumuz arkadaşımız lii den sonra. ki sonra ne oldu biliyorum. :1shok: ama allahım iyileriyle karşılaştırsın herkesi. ben iyiyi bulduğuma adım gibi eminim. :asigim: darısı başınıza kızlar... Şeniz

ya iste elimi tutmak istedi, selamlasirken bile uzun tutuyor elimi birakmiyor ben birakmadikca,... el falina bakiyim dedi ilk bulusmada, hayir dedim, sacim gözüme gelmisti, cekmek istedi geri cekildim. herseye hayir dedim, dans etmek istedi titanic acti :) hayir dedim :) artik dediki, biyerlerimi yirtacam daha napiyim aylin dediii :) trenin önüne atlicambirazdan dedi haha

evet gerçekten yaa hem de adamın birden bire gözü dönmüş şok oldum okudukça...saçma sapan bir bahane hem de...haa kaba kuvvetin nedeni olurmu tabi ki olmaz...ama bu resmen şaka gibi bir şey...

Allah kimseye yaşatmasınn:((

aylin azıcık dişini sık kız acele etme aaaa:))

ya 4 saat oldu halen cvp yok. bu hosuma gitmedi gercekten, herzaman heppp hemenn cvp yazardi. beni düsünse yazardi bence.......

ya 4 saat oldu halen cvp yok. bu hosuma gitmedi gercekten, herzaman heppp hemenn cvp yazardi. beni düsünse yazardi bence.......

ama sana hasta olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsaam?hem belki uygun değildir..biraz sabret bu kadar peşin hükümlü olmayerimseniben

ya simdi o yolda olmasi lazimmm, asker ya kendisi,. oraya dönüyor simdi. hafta sonlari evde tek.
simdiye kadar cvp gelmesi lazimdi. veya gece yatmadan önce atar. eger ozamanda atmazsa degerimi anladim ben

ya simdi o yolda olmasi lazimmm, asker ya kendisi,. oraya dönüyor simdi. hafta sonlari evde tek.
simdiye kadar cvp gelmesi lazimdi. veya gece yatmadan önce atar. eger ozamanda atmazsa degerimi anladim ben

tamam işte yolda olduğu için zamanı olmamıştır...bence gece arar merak etme yerimseniben

hic sanmiyom ama neyse :)

bence de arayacaktır aylin. senin yapacağın en iyi şey beklemek. mesajlarda böyle yanlış anaşılmalar oluyor her zaman, arayıp konuşsan daha iyi olurdu bence ama sen bilirsin yine de

bence de arayacaktır aylin. senin yapacağın en iyi şey beklemek. mesajlarda böyle yanlış anaşılmalar oluyor her zaman, arayıp konuşsan daha iyi olurdu bence ama sen bilirsin yine de

cesaretim yok aramaya........
simdiye kadar hic gecikmedi mesajlari. simdi niye gecikiyor? sanirim önceki mesajime kizdi?

ben özetliyim tekrar bir dk

slm, hayirdir sesin cikmiyor yasiyormusun daha yazdim ona
ondan sesli cvp : yok ya biraz rahatsizdimda yorgunum, senden haber gelmeyince bende rahatsiz etmek istemedim, sen ne yapiyorsun.... dedi
cvp yazmamistim daha düsünüyodum, 5 dk gecti tekrar sesli mesaj gönderdi.
aloo napiyon yasionmu daha cvp da vermiosun artik noldu küsmüyüz dedi
bende bosver dedim
o da sinirli bi sekilde neyi bosveriyormusum ben ya dedi, ses tonu sinirliydi.
bende bu mesaji gönderdim ona: sana kizginim ok. bir bucuk gün birsey yazmadin. siir gönderdim günaydin mesaji bekledim ama oda yok. hergünyazan kisi birden bire yorgundum diyo. ben yazmasam daha yazmicaktin belli. kizgin oldugumun farkinda bile degilsin. bosver yazmistim..

buna mi kizdi sizce? cvp yok halen...

sanirim gercekten abarttim ama is isten gecti sanirim... ama kizdim o an napiyim.

ya 1-2 gün yazmamasi hosuma gitmedi, bende sabirsizim, napiyim....
iliskimiz olursa böyle yaparsa cok üzülürüm....

aslında ilk başta iyiymiş ama sen kapris yapmışsın biraz bence. sana alınmış olabilir, o da böyle tepki veriyordur. çok üstüne gitme bence. şu an ilişki öncesinde olduğunuz için yanlış anlaşılmalar olur, ileride böyle yapacağını sanmıyorum. sen yine kendine geleceği dert ediyorsun ama, üzülmeyi sil aklından.

aslında ilk başta iyiymiş ama sen kapris yapmışsın biraz bence. sana alınmış olabilir, o da böyle tepki veriyordur. çok üstüne gitme bence. şu an ilişki öncesinde olduğunuz için yanlış anlaşılmalar olur, ileride böyle yapacağını sanmıyorum. sen yine kendine geleceği dert ediyorsun ama, üzülmeyi sil aklından.

evet yasananlari söyle bi yazinca dedim kendime ilk basta iyiymis hatta farkinda olmus küsmüüyz dedi. ben hemen yazmayinca tekrar yazdi... simdide o öyle yapiyo sanirim...
yinede BEKLIYIM MI yoksa soru isareti felanmi göndersem sms? napiyim abla?

ya aramak istemiyorum diyorsun, ama en güzeli konuşarak halletmektir. istersen bir sorun mu var, neden cevap vermedin gibisinden birşey yaz. hoşlandıysan ve sana kırıdıgını hissediyorsan arayı düzeltmek sana düşüyor bu durumda

Back