• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim? Yoksa beklemeli miyim?

ya aramak istemiyorum diyorsun, ama en güzeli konuşarak halletmektir. istersen bir sorun mu var, neden cevap vermedin gibisinden birşey yaz. hoşlandıysan ve sana kırıdıgını hissediyorsan arayı düzeltmek sana düşüyor bu durumda

tmm. neden cevap vermiyorsun birseymi oldu yazicam,.

icimden bir ses kavga büyücek diyor hadi hayirlisi.......

gördünüzmüüüüüüüü mesaj geldii sesli mesaj
cesaretim yok dinlemeye :(((((

abla telefonu sana atiyorum sen dinleee :((( valla cesaretim yok üüff

ne olsun yaa biraz cnm sklio senle alakasi yok kusura bakma arayamadigim icin yazmadigim icin, oldu, öptüm kendine iyi bak

BUKADARCIKKK SÖYLEDI

bu ne yaaaa

ben sormasam niye yazmiyon diye yazmicak, bu nedemek oluyo abla yaa, keyfi varsa mi yazicak
gercekten sinirlendim

?????????

sen olsan ne düsünürdün smdi ablaa
ne cvp veriyim simdi ben bunaaaa ayyyy sinirküpü oldum

kizginim diyorum cocukda TIK yok, bu nedemek anlamiyorum. oncam sey yazdim bi yorum bile yapmadi.

oncam sey yazdim, diyecegin bukadarmi? neyse yaa tmm, madem problemlerini anlatmak istemiyorsun, seni senle basbasa birakiyorum. kendimi su an degersiz hissettim. kendine iyi bak. bu arada ben NE OLDU NEDEN YAZMIYORSUN demeden yazmadigin icinde ayriyetten kirildim. paylasmak yamak zorunda degilsin tabi..... kib

bu da cok mu sert oldu ama sinirliyimmm
göndermedim daha
nasil yaziyim

canım sıkkın demiş çocuk biraz da sen ilgi göster bakalım sor nesi var neden üzgün...:delphin:

hemen yanlış anlama, bak işte iyi değilmiş çocuk. kusura bakma demiş zaten, telafi etmesini de bilir sonra. seni gerçekten önemsiyorsa o arar, merak eder seni. kenini de üzme sakın.

canım sıkkın demiş çocuk biraz da sen ilgi göster bakalım sor nesi var neden üzgün...:delphin:

sesi cok skkin geliyo..... tekrar dinledimde...
ilgiye ihtiyaci var diyorsunuz yani?

hemen yanlış anlama, bak işte iyi değilmiş çocuk. kusura bakma demiş zaten, telafi etmesini de bilir sonra. sen bundna sonra birşey yapma bence, yapacağını yaptın zaten. seni gerçekten önemsiyorsa o arar, merak eder seni. kenini de üzme sakın.

geri mesaj ne yaziyim?
noldu neyin var? yoksa seni senle bas basa birakiyim ozaman madem iyi degilsin, iyi oldugunda istersen ararsin?

hangisi?
veya baska birse?

yapabilecegim birsey varsa soyle lütfen de. bu onu önemsedigini gösterir. başka birşeye de canı sıkılmış olabilir, sen üstüne alınıp da sinirli bir mesaj yazma. yok yere aranız açılır.

yapabilecegim birsey varsa soyle lütfen de. bu onu önemsedigini gösterir. başka birşeye de canı sıkılmış olabilir, sen üstüne alınıp da sinirli bir mesaj yazma. yok yere aranız açılır.

iyi peki üstüne gelmicem. anlatmak istersen dinlerim seve seve biliyorsun. yapabilecegim birsey varsa söyle lütfen YAZDIM

ala, oncam sey yazdim, tepki vermedi. bu nedemek peki? susmayi mi tercih ediyor? yoksa okudu ve hafizasina aldi ama birsey demiyor? özür dileme geregide duymadi? neden? ben onun üstüne giddikce susmak mi istedi? erkekler böylemi genelde?

gecen haftada yapti aynisini, stresli gecmis aile arasinda. bir günü... aramamisti, ben aradim noldu sesin cikmiyor diye. bi kac problem vardi dedi ok. bende hatta yüz yüze konustuk, paylasmani isterdim dedim, yanlis anlamamam icin diye. oda dedi senle alakasi yoktu. sen evet de ben herseyimi paylasirim ozaman dedi.

simdi ona diyim mi, gecen hafta konustuk bunlari, paylasmani istedim, niye yapmiyorsun diyimmi? beni önemseyip paylasmani isterdim desem?

iyi peki üstüne gelmicem. anlatmak istersen dinlerim seve seve biliyorsun. yapabilecegim birsey varsa söyle lütfen YAZDIM

ala, oncam sey yazdim, tepki vermedi. bu nedemek peki? susmayi mi tercih ediyor? yoksa okudu ve hafizasina aldi ama birsey demiyor? özür dileme geregide duymadi? neden? ben onun üstüne giddikce susmak mi istedi? erkekler böylemi genelde?

kız aylin ne kadar pimpiriklisin...biraz rahat ol be canım ..öküz altında buzağı arama lütfen...ilişki biraz sabır gerektirir daha şimdi böyle yaparsan olmaz...bu kadar çok sorgulama biraz akışına bırak olayları..her şeyin içinde bir şey arama acaba neden böyle dedi neden böyle yaptı falan filan...mutsuz etme kendini boş yere...
a.sa.sa.s

erkekler bizden çok farklılar, bu da bunun ispatı. ne kadar romantik olurlarsa olsunlar neye kırıldığımızı ne beklediğimizi anlayamıyorlar kimi zaman. sen gayet güzel yazmışsın. daha fazla da taviz verme kendinden, bundan sonra o birşeyler yapmalı. hala susmayı tercih ederse yapacak birşeyin yok

kız aylin ne kadar pimpiriklisin...biraz rahat ol be canım ..öküz altında buzağı arama lütfen...ilişki biraz sabır gerektirir daha şimdi böyle yaparsan olmaz...bu kadar çok sorgulama biraz akışına bırak olayları..her şeyin içinde bir şey arama acaba neden böyle dedi neden böyle yaptı falan filan...mutsuz etme kendini boş yere...
a.sa.sa.s

valla kücük bi espiri yapcam

BENI ALAN YASADI BIDE YANDI :oklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

Back