- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Benim arkadasim yeni yoga kursundan bir sevgili yapti kendini umarim cocuk göründüğü gibidir de mutlu olurlar. Gecen sene kardesim trekkingde tanisti kiz arkadaşıyla... bende esimle 12 sene once nette tanıştım 1 senedir evliyim. Nasibin nerde olacagi belli degil.Şu sosyalleşme olayı benim de sıkıntım ya.Evde durunca koca adayı gelmiyor durduk yerde.İnsan içine girecek düzenli bir aktivite lazım.Hadi gezmek tozmak değil de kurs gibi ? Ama ne olabilir ???
Tabi ki nasipse olur.Zaten Allah yazdıysa bir şekilde olacağına inanıyorum ben.Millet yolda otobüs durağında bile tanışıyor hayret ediyorum ama olacağı olunca demek ki önünde durulmuyor.Hafif bir heyecan da var bilinmeze bakalım neler olacak
Erkek miymişuftade nickli erkek üyenin yeni üyelik alıp geldiğini düşünüyorum şu an hiçbir kadın kendine evde kalmış demez
Bu sokakta mi kalacaktım benim.repligim amaYa nerede kalacaktik sokakta mi kalacaktik?
Hiic ilgilenmiyorum baskalarinin ne dusunduguyle
bu idealist evlilik planları bende 21 yasindayken vardi da yas ilerledikce o kadar pembe gözlüklerle bakamiyorsun hayataEvet maalesef kendimi öyle görüyorum eskiden yoktu boyle bi düşüncem
Eskiden evlilikten tek beklentim evlilik degil dünyaya güzellikler bırakmaktı.Hayatımi birlestirecegim insan ufku geniş olsun bana hayata dair birseyler kazandırdık birbirimizin hayata bakan penceresini genişletelim birbirimize görmediğimizi gösterelim isterdim.
Böyle bi evlilik yapmayacaksam evliligin manası ne ki diye düşünürdüm ama iste bu toplumla kala kala kendimi öyle görmeye başladım maalesef
Bekar kızlar yerine 'evde kalmıs kızlar' cumlesını kullanan sizsiniz.
Siz boyle derseniz haricten gazel okuyanlar neler demez. 36 yasında bekarım, evde kalmıs degılım.
Ahaha okurken aklima EKK (evde kalmis.kizlar) sahnesi geldievde kalmış sözü ilk kez ne zaman kullanıldı acaba ahh ahh o kullananı bir bulsam saçını başını yolacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?