evet aldatılıyormuşum...

Siz de eşinizden DNA isteyin. Bakalım insan mıymış değil miymiş...

canim kendini üzme. bebegine iyi bak. birak özelden yazanlar yazip dursunlar. bi anneyi üzüyosunuz ya hic birsey demiyorum size

Yani o biraz tuaf işte ama birşey diyemiyorum.Eminimki bende dahil olmak üzere bir çok arakdaş şikayet etmiştir ama artık yöneticilerin bilecegi birşey.

Sen varya ne deyim Ben sana git istediginde sikayet et . kocan hakli ya Adam sana asla donmesinde geri zaten. Senin gibi soguk nevaleyi napsin adamcagiz

Evet gene Ben sana mi sorcam nereye ne yazcami aptal sey agzini topla sen kimsinde bana sacmalama diyosun salak

hatice hanım hala banlanmamanız ilginç istediğiniz insanlara hakaret etmeniz ayrıca iğrenç bir davranış...hatice hanım biz burda drkbrke arkadaşımıza destek olmak için varız siz bu sayfayı savaş alanına çevirdiniz..burda kimse size saygı duymuyor çünkü karakterinizde sıkıntı var bize göre...size kimse neden boşanmadın kocanı affettin demiyor...sizde buraya müdahale etmeyin..çünkü burda sizi dinleyecek hiç kimse yok..varın gidin..sizin yüzünüzden bu sayfa kapanacak yoksa...ve biz bu süreçte arkadaşımızın yanında olmak istiyoruz,anlatabildim mi...lütfen burdaki insnları rahatsız etmekten vazgeçin ve gidin..
NOT: ahlak sınırları çerçevesinde yazdım size umarım artık anlayış göstermek istersiniz[/QUOTE]

Sanane be istedigim yerde takilirim sendenmi izin alcam? Bu site nin yoneticisi misin sen sana noluyo benim kimseye rahatsiz ettigim yok kasinanlar uzerine aliniyo okadar yani senin gibiler. Bak cok uslubumu koruyarak cevap verdim sana umarim anlarsin

gerekenı yaptım canım bosver konussun dursun

aynen canım sorunlu bır bayan oldugu bellı bı doktora gorunse hıc fena olmaz zıra esı dengesını bozmus sanırım . uslubune ıse hıcc gırmıyorum bıle . banlanacaktır kesın bırazdan zaten

Kedi ciger olayi olmus burasi... Kendi affeti diye her aldatilanin affetmesini istiyor belli... Sen karin agrinla iliskine devam et, mutluluklar... Allahtan Konusahibi gibi güclü,gururlu,akilli kadinlarda varki her erkek istedigi gibi at kosturamasin...

Kızlar boşverin ya ben o arkadaşın kim oldugunu tahmin edebiliyorum.Konuşsun dursun kimse muhattap almayınca susacakktır.

Kızlar boşverin ya ben o arkadaşın kim oldugunu tahmin edebiliyorum.Konuşsun dursun kimse muhattap almayınca susacakktır.

evet canım muhatap almamız bıle hata bellı zaten kısılıgı ortada . bu arada acıl sıfalar canım kanaman durmus sanırım

evet canım muhatap almamız bıle hata bellı zaten kısılıgı ortada . bu arada acıl sıfalar canım kanaman durmus sanırım

Sagol canım ilk güne göre bayaga bayaga azaldı.Biraz öncede ogluşum geldi yanıma onu görünce daha iyi oldum kuzum daha kendi minnacıkkn gelip karnıma sarılıp öpüyor kaydeş kaydeş menim cicim diye :) kurban olurum yavrum allahım acılarını yaşatmasın inş.

ahhh canım Rabbim yardımcın olsun durum çok zor Allah o eşinide ıslah etsin karnında bebek bir küçük yavrun daha varmış canım sana çok dua edicem

ahhh canım Rabbim yardımcın olsun durum çok zor Allah o eşinide ıslah etsin karnında bebek bir küçük yavrun daha varmış canım sana çok dua edicem

Burda kimseyi yüz yüze tanımışlıgım yok hiçbiriylede daha önce bir sohbetin olmadı ama Hepsinden allah razı olsunki şu zor zamanlarımda yanımdalar.Konuşup içimi rahatlatıyorum yeri geliyor akıl alıyorum.İyiki böyle sizin gibi ve bir çok arkadaşım gibi iyi niyetli insanlar var.Hepinizden tekrar Allah razı olsun.

Son düzenleme:

OY YERM ben onu amın canım hepımızınkını ınsallah

herzaman destegımız senınle canım senın gıbı kısılıklı dık duran ustelık bu yasta bırısını tanıdıgım ıcın kendı adıma bende cok mutlu oldum. ınsallah hayatında en kısa zamanda yoluna gırıcek. cocuklarınla mutlu olucaksın

Bir kadının kendini aldatan birini bu kadar çabuk unutması başka kadınların neden gücüne gider ki?
.
güçlü kadınları sevmiyorlar sanırım.
bir çeşit kıskançlık.
onlar gibi olmak isteyip olamamanın verdiği bir hırs bu.

Son düzenleme:
Teşekür ederim canım .) bebegimi saglıkla kucagıma alsam hayırlısıyla o zaman herşey daha kolay ve güzel olucak.Zor geçiyor hamileligim uzun süre yatmak zorunda kalıcam.Bir yandanda korkuyorum ara ara ben fark etmesemde sancılarım kasılmalarım oluyormuş.İlaç alıyorum ama gerisi yaradana kalmış dilerim nasip eder yavrumu saglıcakla kucaklamayı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…