evet aldatılıyormuşum...

Beni yer den yere vuran arkadaslara yaziyorum evet bir daha aldatilmicagimin garantisi Yok ama dusunursekhayatta hicbirseyin garantisi Yok. Ben de sizzler gibi dusunmedigim icin niye hakarate ugruyo rum? Bu benim secimim secimimden pisman olmadim konu sahibi ne de kendi yasadiklarimdan yola cikarak dusunduklerimi yazdim. Size ne? Neden baska birinin sizden farkli dusunmesini kaldiramiyosunuz? Olmekmi zor yasamakmi affetmekmi zor gitmekmi? Bu kisilere gore degisir ve kimse beni sectiklerimden dolayi yargilama hakkina sahip degil. Kendinize gelin!!!

bu yazdıkların aynen senin içinde geçerli arkadaşımmm sen zorla yok affet hiç sevmedinmi madem bu kadar güçlüsün neden buraya konu açıyosun bilmem ne diyebiliyosan kk de seni yargılamaya hakkı var bence bence sen senden farklı bi düşünceye sahip güçlü bir kadını kıskanıp kaldıramıyosun allah kimsenin basına vermesinde bu kadın yuvası için elinden geleni yapmış böbregine kadar vermişşş belki senden çok emek harcamışş ama baskasının koynuna girip çocuklarını hiçe sayan adama kapıyı tamamen kapattıgı için bunu hazmedemedin çünkü sen bunu yapamadınnn sanmıyorum kkde kimseninn boşanmasına sevinecegine sadece üzülüp destek olunuyor burda bazıları köstek olsada oda tuzu biberi

İnsanlıktan nasibini alamamış İT. Karnınızdakini baskasıylamı yapmış acaba terbiyesiz herif. dicek kelime bulamıyorum..

Bence hiçte farklı düşünmüyorsunuz. Eşinizi içiniz almıyormuş, yüzünü görmeye tahammülünüz yokmuş (tanıdık geldi mi?). Hatta şu söz sizin değil mi "ben bu kdr ucuzmuyum pacavra gibi firlatildim gururum cignendi sonuc???" Peki konu sahibi ucuz birimi? Affetme sebebiniz, aileniz sizi kabul etmemiş, maddi gücünüz yokmuş, tehdit edilmişsiniz ve sonuç olarak yeterince güçlü hissetmediğiniz için affetmek "zorunda" kalmışsınız. Ya konu sahibi güçlüyse? Nedir bu sizin mecburen yaşadığınız birşeyi yaşatma ısrarı?

Eski konularimi tek tek okuyup alinti yaptin da noldu basin goge mi erdi? Sanane kardesim koca benim ic benim he ailes Kabul edemedi maddi gucleri Yok bende calismiyorum evet tehdit edildim AMA suan bunlar geri de kaldi unutuldu ve mutluyum varmi daha otesi? Konu sahibi guclu anladik bosancak zaten. Siz sag Ben selamet ...

Sizde bu saygisizlik varken muhattap alinmaniz sacma zaten...size mutluluklar bizi bize birakin bence.

offf genemı sen sacmalamazmısınız artık lutfen burda yeterınce sacmaladınız cunku

bu mesaja sonuna kadar katılıyorum arkadasım

Sizde bu saygisizlik varken muhattap alinmaniz sacma zaten...size mutluluklar bizi bize birakin bence.

aynen kesınlıkle

Başkalarının düşüncelerini kaldıramayan benmiyim ? İyi bir düşünün isterseniz...
Ben sizin yaşadıklarınızı yargılamadım neden affetdin sen ne kadar gurursuz kişiliksizsin vs demedim sizin bana sende sevmiyormuşsun duygusuzsun umursamazsın tarzı kullanmış oldugunuz cümlelere ragmen.
Kimse sizi seçtiklerinizden dolayı yargılama hakkına sahip degilse sizde kimseyi tercihlerinden dolayı yargılayamazsınız.Bir konuya yorum yaparken eleştirilmeyi kabullenemiyorsanız eleştirmeyinde o zaman.,

nasılsın canım son durum nedir eşin arıyomu ve sen nasılsın en öenmlisi

Şükrolsun İyi olmaya çalışıyorum canım .Kanamamız dünden beri azaldı bayaga inş tamamiylede biter.Önümüüzdeki hafta cumaya kadar hastanede kalıcam serklajım yapılınca duruma göre göndercek doktorumuz eve.
Evet o dengesiz hala arıyor hattımıda degişemiyorum kadın kollarına dilekçe verdigim için.Artık saçmalama boyutunda kendini aştı inan.Ne yapacagını şaşırdıki artık karnımdakine çirkef atmaya başladı.Bu kadar günahla hala çıkmak yerine kendini iyice batırıyor.DNA testi isteyecekmiş karnımdakine buyursun istesin insan kendisi neyse karşısındakinide o zannedermiş ya buda öyle yapmaya başladı.Utanmak yerine hala günahsız melek bir yavruyla ugraşıyor.Beni yaralamak üzmek için ne yapacagını şaşırdı anlıyacagın

Canım benim Allah sana çok sabır versin inşallah, ama bebişini aldırma derim ben. Böyle bi adam yüzünden onun güzel canına kıyma... Güçlü olmak zorundasın, ağlama da zaten dimdik dur karşısında sımsıkı sarıl evladına...

Her haltı yiyip defolup giden kendisi, şimdi neden hala sizle uğraşıyor bu adam anlamış değilim.

Ohannes.....
Senden degil oldu mu simdi s...tr git desen ne yapacak cok merak ettim...
Ozur dilerim normalde kufur etmem ama bu sefersize edilir hani.

Evet gene Ben sana mi sorcam nereye ne yazcami aptal sey agzini topla sen kimsinde bana sacmalama diyosun salak[/QUOTE]

hatice hanım hala banlanmamanız ilginç istediğiniz insanlara hakaret etmeniz ayrıca iğrenç bir davranış...hatice hanım biz burda drkbrke arkadaşımıza destek olmak için varız siz bu sayfayı savaş alanına çevirdiniz..burda kimse size saygı duymuyor çünkü karakterinizde sıkıntı var bize göre...size kimse neden boşanmadın kocanı affettin demiyor...sizde buraya müdahale etmeyin..çünkü burda sizi dinleyecek hiç kimse yok..varın gidin..sizin yüzünüzden bu sayfa kapanacak yoksa...ve biz bu süreçte arkadaşımızın yanında olmak istiyoruz,anlatabildim mi...lütfen burdaki insnları rahatsız etmekten vazgeçin ve gidin..
NOT: ahlak sınırları çerçevesinde yazdım size umarım artık anlayış göstermek istersiniz

Arkadaşlar boşverin cevap vermeye bile degmez.Arkadaş yeterince kişiligini koydu ortaya.

İnanın şuanda benden ne istedigini bende anlamış degilim ama tahminimce beklediginden farklı bir tepki verdim ve onun acısını çıkarmaya çalışıyor.

yok canım arkadaşın derdi tamamen kıskançlık çünkü bugün buraya yazdığın şeyleri 2010-2012 arasında kendisi de dile getirmiş ama senin sergilediğin tutumu ortaya koyamadığından eşinin tehditlerine boyun eğmiş ve eşiyle tekrar bir araya gelmek durumunda kalmış. Onun için büyük yıkımdır eminim yuvasını kurtardığı için bizlerde mutluyuz onun adına, ama kendi yapamadığı şeylerin bir başkası tarafından başarılmak üzere olduğunu görmek tahammüllerini zorladı baya benim tahminim tabi...üslubu düzgün olsa dikkate alınacak ama dikkate alınmadıkça daha çok saldırganlaştı...bu tutumda zaten mutlu olması zor bir kişilik...bir de anlayamadığım en ufak bir yanlışımızda polemiğe girdiğimizde hemen banlanıyoruz ama bu arkadaşın bu kadar uzun bir süre durması beni hakikaten şaşırttı...

Konu sahibi arkadasım sizi güçlü duruşunuzan dolayı tebrik ediyorum.... Gelecek size mutlu günler getirsin...O erkek müsvettesinide Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah.....

Yani o biraz tuaf işte ama birşey diyemiyorum.Eminimki bende dahil olmak üzere bir çok arakdaş şikayet etmiştir ama artık yöneticilerin bilecegi birşey.

slm canım rabbim yar ve yardımcınız olsun o adiye inat inşallah meleğin dünyaya gelir mutlu mesut bi hayatın olurda oda dışarıdan imrenerek size bakar denecek çok şey yok sizin onu aldatabileceğine çocuğun başkasından olabilieceğine kadar vardırdıysa ne diyeyim allah ın sevgili kuluymuşsunuz erken kurtuldunuz ondan

ne güzel anneciğiniz hep yanınızda destek size bugünleri su gibi atlatırsınız mutlu haberlerinizi paylaşırsınız inşallah

yok artık

aldatan kendisi dna isteyen yine kendisi

pes valla kocan tam bi ayarsızmış canım kusura bakma insan doğmamış bi cana nasıl bunu yakıştırır

derdi sanırım senle iletişime geçmek böyle şeyler söylüyoki sen tepki veresin muhattap olasın :26: hiçmi konuşmadın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…