- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
bir anlasam.
güçlü kadınları sevmiyorlar sanırım.
bir çeşit kıdkançlık.
onlar gibi olmak isteyip olamamanın verdiği bir hırs bu.
Teşekür ederim canım .) bebegimi saglıkla kucagıma alsam hayırlısıyla o zaman herşey daha kolay ve güzel olucak.Zor geçiyor hamileligim uzun süre yatmak zorunda kalıcam.Bir yandanda korkuyorum ara ara ben fark etmesemde sancılarım kasılmalarım oluyormuş.İlaç alıyorum ama gerisi yaradana kalmış dilerim nasip eder yavrumu saglıcakla kucaklamayı bana.
aynen canım sorunlu bır bayan oldugu bellı bı doktora gorunse hıc fena olmaz zıra esı dengesını bozmus sanırım . uslubune ıse hıcc gırmıyorum bıle . banlanacaktır kesın bırazdan zaten
Bence hiçte farklı düşünmüyorsunuz. Eşinizi içiniz almıyormuş, yüzünü görmeye tahammülünüz yokmuş (tanıdık geldi mi?). Hatta şu söz sizin değil mi "ben bu kdr ucuzmuyum pacavra gibi firlatildim gururum cignendi sonuc???" Peki konu sahibi ucuz birimi? Affetme sebebiniz, aileniz sizi kabul etmemiş, maddi gücünüz yokmuş, tehdit edilmişsiniz ve sonuç olarak yeterince güçlü hissetmediğiniz için affetmek "zorunda" kalmışsınız. Ya konu sahibi güçlüyse? Nedir bu sizin mecburen yaşadığınız birşeyi yaşatma ısrarı?
Allah sabır versin kardeşim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en ufak bir hatamı kaçırmayan site yönetimi iki gündür bu bayana müsaade ediyor o kadar şikayete rağmen:26:
bütün konuyu okuyamadım ama yeteri kadar fikir sahibi oldum
ilgili mesaj için de kötü içerik bildirdim.. o insanı da Allaha havale etmek lazım..
üzüldüm onun adına.. vicdanını rahatlatmaya çalışıyo affettiği için.. doğru olanı yaptığına kendini inandırmaya çalışıyo..
konu sahibi arkadaşım inşallah çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını alırsın, herkese de örnek olursun
pire için yorgan yakılmaz zihniyetine sahip olanların da belki kendilerini sorgulamalarına sebep olursun.. hiç sanmıyorum gerçi
aldatan erkek affedilmemeli.. kendimize saygımız varsa eğer
çok gerginim şuan hem yaşadıklarına üzüldüm hem de o arkadaşın yazdıkları beni çok gerdi
erkekler haklı aslında.. böyle kadınlar oldukça onlar bi elleri yağda bi elleri balda dolanırlar, sonra da kürkçü dükkanına rahatça dönerler
hatice hanım hala banlanmamanız ilginç istediğiniz insanlara hakaret etmeniz ayrıca iğrenç bir davranış...hatice hanım biz burda drkbrke arkadaşımıza destek olmak için varız siz bu sayfayı savaş alanına çevirdiniz..burda kimse size saygı duymuyor çünkü karakterinizde sıkıntı var bize göre...size kimse neden boşanmadın kocanı affettin demiyor...sizde buraya müdahale etmeyin..çünkü burda sizi dinleyecek hiç kimse yok..varın gidin..sizin yüzünüzden bu sayfa kapanacak yoksa...ve biz bu süreçte arkadaşımızın yanında olmak istiyoruz,anlatabildim mi...lütfen burdaki insnları rahatsız etmekten vazgeçin ve gidin..
NOT: ahlak sınırları çerçevesinde yazdım size umarım artık anlayış göstermek istersiniz
Gerçekten bu kadar güçlü olduğunuzu sanmıyorum.
Eşiniz tam bi şerefsizmiş.
Ama burda aldatılan tehdit edilen ve 2.çocuğuna DNA testi istenen birisi için fazla sakinsiniz.
Ben bunları yaşasam on gün kendime gelemezdim heralde
ama siz burda gayet olayların şokunu atlatmış bir biçimde soğukkanlı bi şekilde
insanlara cevap verebiliyosunuz.
2.çocuğunuz karnınızda, diğer evladınız küçük ve boşanıyosunuz.
ama bu kadar da soğukkanlısınız bence çok ilginç
ayrıca da diğer kadının kocasını affettiği için neden aşağılandığını anlamadım açıkçası
ve hiç hoş bulmadım
bu hareketi pek çok üye yapıyor artık bence bunu yapanlara ceza verilmeye başlanmalı
burda eski konuları açıp belaltı vuran üyelere sinir oluyorum
bişey olduğunda çıkarıp çıkarıp "aaa sen de busun işte bak nolduğunu unutma" yapmak çok mu ahlaklı bi hareket?
o kadın öyle ya da böyle ne zorluklar yaşadı kim bilir, ne hakla yüzüne vurursunuz?
gidecek bi yerinin olmaması, paranın olmaması, o kadar şey yaşarken ailesi bile yanında olmayan birini
burda kalkıp acılarını hatırlatıp belaltı vurmaya utanmıyosunuz, yazık.
insanlar buraya bişeylerini yazamicaklar mı yani dost musunuz düşman mı anlamadım.
Kızlar boşverin ya ben o arkadaşın kim oldugunu tahmin edebiliyorum.Konuşsun dursun kimse muhattap almayınca susacakktır.
o bayana kimse laf etmiyordu konuları kendi açtı arkadaşa destek verdiğimiz için önce arkadaşa sonra bize saldırdı..hala çirkince bir söze maruz kalmadığı halde insanlara küfür etmeye başladı bütün sayfaları okumanızı tavsiye ediyorum lütfen...ve biz drkbrke arkadaşa destek verirken burasını savaş alanına çevirdi...hanımefendinin yazdıklarını okuduğunuzdan emin misiniz..gelelim drkbrke ye arkadaş yıkılmış vaziyette ama annesinin kaderini bi nevi yaşadığı için olaya daha soğukkanlı bakabiliyor..bu onun üzülmediği anlamına gelmiyor..karnındaki bebeğin ölüm riski var..eşi zaten ölmesi için imza vermeyi teklif etmiş ki karnındaki bebeğin ikizide eşinin tartaklamaları sonucu düşmüş..valla bilmiyorum içten bir samimiyet duydum arkadaşa bu yüzden açıklama yapma gereği duydum
üslup konusuna sözüm yok haklısınız.ama bu burda hep olan bişey.üslubuna kızabilirsin, ama bu "sen eşini aldatılmana rağmen affeden bi eziksin, cesaretsizsin, başkaları cesaret gösteriyo diye içindeki ezikliği onlardan çıkarma" anlamına gelen yorumlar yapma hakkın vermiyor.bu çok acımasızca, bi insana aptal dersiniz bişey ifade etmez ama bu laflar ağır ve yaralayıcıdır.bunu yapan insanlarla pek çok konuda karşılaşıyorum.biz kadınız ya, aldatılmanın ne olduğunu en iyi biz anlarız, aldatılınca ne yaşandığını da en iyi biz biliriz ama buna rağmen bu konudaki yaralarımızdan bile birbirimizi vurmaktan çekinmiyoruz.konu sahibinin de allah yardımcısı olsun.sevgiler.
Ama burda aldatılan tehdit edilen ve 2.çocuğuna DNA testi istenen birisi için fazla sakinsiniz.
ayrıca da diğer kadının kocasını affettiği için neden aşağılandığını anlamadım açıkçası
ve hiç hoş bulmadım
bu hareketi pek çok üye yapıyor artık bence bunu yapanlara ceza verilmeye başlanmalı
bişey olduğunda çıkarıp çıkarıp "aaa sen de busun işte bak nolduğunu unutma" yapmak çok mu ahlaklı bi hareket?
o kadın öyle ya da böyle ne zorluklar yaşadı kim bilir, ne hakla yüzüne vurursunuz?
gidecek bi yerinin olmaması, paranın olmaması, o kadar şey yaşarken ailesi bile yanında olmayan birini
insanlar buraya bişeylerini yazamicaklar mı yani dost musunuz düşman mı anlamadım.
Sanane be istedigim yerde takilirim sendenmi izin alcam? Bu site nin yoneticisi misin sen sana noluyo benim kimseye rahatsiz ettigim yok kasinanlar uzerine aliniyo okadar yani senin gibiler. Bak cok uslubumu koruyarak cevap verdim sana umarim anlarsin
o bayana kimse laf etmiyordu konuları kendi açtı arkadaşa destek verdiğimiz için önce arkadaşa sonra bize saldırdı..hala çirkince bir söze maruz kalmadığı halde insanlara küfür etmeye başladı bütün sayfaları okumanızı tavsiye ediyorum lütfen...ve biz drkbrke arkadaşa destek verirken burasını savaş alanına çevirdi...hanımefendinin yazdıklarını okuduğunuzdan emin misiniz..gelelim drkbrke ye arkadaş yıkılmış vaziyette ama annesinin kaderini bi nevi yaşadığı için olaya daha soğukkanlı bakabiliyor..bu onun üzülmediği anlamına gelmiyor..karnındaki bebeğin ölüm riski var..eşi zaten ölmesi için imza vermeyi teklif etmiş ki karnındaki bebeğin ikizide eşinin tartaklamaları sonucu düşmüş..valla bilmiyorum içten bir samimiyet duydum arkadaşa bu yüzden açıklama yapma gereği duydum
ve hiç hoş bulmadım
Teşekür ederim canım .) bebegimi saglıkla kucagıma alsam hayırlısıyla o zaman herşey daha kolay ve güzel olucak.Zor geçiyor hamileligim uzun süre yatmak zorunda kalıcam.Bir yandanda korkuyorum ara ara ben fark etmesemde sancılarım kasılmalarım oluyormuş.İlaç alıyorum ama gerisi yaradana kalmış dilerim nasip eder yavrumu saglıcakla kucaklamayı bana.
size nisbeten katılıyorum. ben önceki yorumumda konu sahibini gücünden dolayı takdir etmiştim ama aynı gün profiline baktığımda başka konulara yorum yapmış. ayrıca fotoğraf albümü paylaşmış. yani boşanma arefesindeki hamile bi bayan için fazla güçlü demeyimde fazla rahat geldi banada. yani insan ben bundan sonra ne yapıcam nerde nasıl yaşicam mahkemede neler olacak diye düşünmek yerine gayet sakin bişey olmamış gibi günlük hayatına devam ediyor. çoğu zamanda pc başında. bencede ilginç....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?