evet aldatılıyormuşum...

hanımefendı anlamak ıstemıorsunuz sanırım konu sahıbesının bebegını kaybetme rıskı var napsın pekı ne olmasını beklıosunuzkı kendını yerden yere atsınmı harapmı etsın kı konuyu en bastan okursanız bu durum zaten konu sahıbıne suprız olmamıs suphesı varmıs zaten. kendını odaya kapasın dunyayla ılgısınımı kessın ne yapsın yanı elbette olay mahkemeye yansıdıgı ıcın kafasını dagıtmak adına karnındakı bebegının saglıgı acısından hayatına devam edıcek . bu cokmu tuhaf anlamadımkı yanııı

Bunu düşünmeniz bile yeter çok teşekür ederim. Ya aslında derdi benim korkup davayı geri almam.Kendine yediremiyormuş beyefendi biranda silinip aatılmayı.Sırf sinirlerim bozulmasın diye cvb vermiyorum ki zaten doktorumda biliyor az çok durumu ve oda hastanenin telefonunu kullanmama müsade ediyor sadece.Ufacık bir sinirde bebegi tutamaya biliriz diyor(Allahım sen koru melegimi yarabbim) Çünkü kuzum çok aşşagıya inmiş resmen rahim agzına dayanmış yattıgım yerdn ayaga kalkmam bile yasak.En azından beni bu durumda anlıyan insanlar oldugunu bilmek gerçekten dahada çok moral veriyor bana

Haklısın pıtırtay arkadaşım ideal bir dünyada kimseye eşini affetti diye ezik dememeli. O arkadaş da bu kadar kolay mı çocuklarının babasından vazgeçmek diye yargılamamalı ya da siz konu sahibinin soğukkanlılığını sorgulamamalısınız. Yani insanların tepkilerini dikta etmemeliyiz. Bu kalıplarda tepkiler vermelisin. Aldatıldıysan affetme, affettiysen böbürlenme, affetmediysen biraz ağla sızla, duygusuz olma, soğuk olma falan falan. Ama işte ideal dünyada yaşamıyoruz. İnsanız bazen eleştiriyoruz. Sizin konu sahibinin soğukkanlılığını eleştirmeniz gibi.

arkadaşım kusura bakma haticenin yazdıklarına gülüyorum sana soğuk nevale demiş ya arkadaşlar allah rızası için muhattap olmayın onunla psikolojisi gitmiş onun uçmuşşş gitmiş.

sana bunları reva gören bir adamla yaşamayı değil aynı ortamda bir araya gelip aynı havayı soluma bile.. sen ona dünyalar güzelie evlatlar ver o gitsin başkasıyla ilişki yaşasın yok efendim hayat o kadar kolay değil sen senelerdir onun kahrını çek elin kadını gelsin sefasını sürsün tabi sürebilirse ikiside yanlışın içindeler sen bu yanlışın içinden sıyrıl evlatlarını koru kolla iyi güçlü bir anne ol kimseninde ne dediğiyle ilgilenme bu hayatta ilk aldatılan ya da ilk boşanacak çocuklu kadın sen olmayacaksın kadınlar her zaman için erkeklerden daha güçlüdür...sen şimdi kendine ve bebeğine dikkat et güçlü dur. rabbim o karnındaki bebeğin yüzü suyu hürmetine seni refaha kavuştursun diğerlerinide bildiği gibi yapsın eşinin yaptığı yanına kar kalmayacak emin ol...

Ne yaptınız diye merak edip bakınca gördüm yazılanları.hepsini de okudum üşenmeden.birincisi,çok geçmiş olsun.allah hayırlı olanı versin bebeğiniz hakkında.ikincisi, hemcinslerini seven ve destekleyen biri olmama rağmen, hayatta karşılaştığım birçok olay nedeniyle ben her zaman "kadın, kadının düşmanıdır" lafına inanan bir kadınımdır.fakat yine de bunca iyi yürekli,acı çeken hemcinsine gönülden destek veren kadınlar olduğunu görmek çok güzel.arada bir tane kompleksli çıkması çok doğal.psikolog bir arkadaşım,etraf boşanmak isteyip de bu cesareti gösteremeyen depresif kadınlarla dolu demişti.şu bir gerçek, bunu o depresifler bile içten içe biliyor: onurlu bir yaşamı seçip bu yolda adım atmak her yiğidin harcı değil.hırçınlıkları, hakaretleri altında size şunu haykırmak istiyor: neden ben senin yaptığını yapamadım, neden bu insanla, bana bu kadar acı yaşatan biriyle hala aynı evde, aynı sofrada, aynı yataktayım, neden artık tiksindiğim bu yüzü her gün saatlerce görmek zorundayım? Çünkü güçsüzüm, bunu yapma cesareti gösteremedim.
Üçüncüsü,bu dik duruşunuzu anlamayan insanlar, şunu bilmiyorlar ki anne olmak kadına ayrı bir güç katar.ayrılma cesareti gösteremeyen kadınların da bahanesidir çocuk genellikle.sanki çocuk, bu sevgisizlik ortamında çok sağlıklı yetişecekmiş gibi! Ama aslında çocuk ona ayrı bir güç verir.ona odaklanırsınız,artık sizin acı çekme, yas tutma lüksünüz yoktur.merkezde çocuğunuzun ruh hali vardır,sizin değil.gücünüzün daha çok bundan kaynaklandığını düşünüyorum.ben bu durumu yaşamadım.yani ilk olayımda çocuğum yoktu ama şimdi biliyorum ki kadın hamile olduğunda bile bebrğim etkilenebilir diyerek kendini stresten uzak tutuyor.son olarak DNA testi isteyen zavallı eşiniz için şunu söylemek isterim.hiç şaşırmayın, bu kadar mı alçaldı demeyin.umduğunu bulamayan erkek direkt çamur atar.bu kadar çirkinleşmesş benim açımdan beklenen bir şeydi.çocuğunuzla vurmaya kalkmış sizi,bana laf söyleyecek yer bulamayan eski kişi (eşim demek istemiyorum o kişiye) her gün bir kıyafet değiştiriyordun, demekki sen de beni aldatıyordun gibi saçmasapan laflar etmişti.gülüp geçin bu zavallı hallerine.düştükçe sise sataşacak,canınızı yakmak için evet maalesef kendi çocuğunu bile kullanacak.zor günler,çok iyi bilirim ama güzel günler yakında.güneş size yüzünü göstermiş emin olun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendi demişti ilk dava açacağını yemedi herhalde sen açınca çıldırdı. Erkek mantığı işte düz kontak

Allah korusun ya inşallah bir şey olmaz yatarak kalkarak her neyse sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini.. Eğer böyle risk varsa ki var sakın kalkma yerinden falan yat dinlen iyice inşallah iyi olur oğlunda sende.. RAbbim yardımcınız olsun

kadıncağız ne yapsın yırtınsın mı o adam için arkadaşım nedir sizin derdiniz kafasını taşlara falan mı vursun anlamadım ki ben. ne güzel oğlunun fotolarını paylaşmış üzgün olan biri foto paylaşamaz diye bir kural mı var ne yapsın otursun bileklerini mi keskin acıklı şarkılar mı dinlesin. günlük hayatına devam edecek çünkü aldatmış eşi ben olsam var ya hiç takmam allah'ından bulsun şerefsiz derim. bundan sonra ne yapacak biliyor musun annesiyle güzel bir hayat kuracak rabbim ona evlatlarının hürmetine güzel kapılar açacak inş...güzelim dualarımız seninle...

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Ben artık gerçekten herkese birşey anlatmya çalışmaktan yoruldum.Napayım siteye girmeyeyim mi ? Hastane odasında bir başıma kafayı yiyeyim napayım anlamadımki.Bu konunun açık olması bu kadar rahatsızllık veriyorsa kapattırayım o zaman.Kndi halimde kalayım zaten yattıgım yerden kalkamıyorum yanımda kalıcak kimse yok 2 saatde bir anca hemşire gelirse geliyor.Bir başımayım.
Bende çok meraklı degilim burda herkese tek tek cevap vermeye ama içlerinde sevdigim dertleştigim arkadaşlarım var onlarla konuşmak iyi geliyor bana.Ben buraya yeni üye olan birisi degilim.Bu üyeligi sdece daha önceki üyeligimi kaybettigim için açtım .O üyeligimdede zaten en başındn beri hem kendimin hem oglumun hemde eşimin resimleri vardı.

bencede süpriz olmamış. boşandıktan sonra neler yaşayacağını neler yapacağını planlamış olmalıki bu kadar rahat. ben güçlü olmasını değil bu kadar rahat olmasından bahsediyorum. dünyanın en güçlü kadınıda olsa aldığı o ilk mesajın şokunu bir günde atlatamazdı. elbetteki ağlamasın elbetteki o karqaktersiz heriften başandığı için karalar bağlamasın. ama boşanmak başlı başına bir travmadır. bunu bu kadar kısa sürede atlatabildiyse bravo...

canım senın derdın sana yeter bosver kulak asmamaya calıs sacma yorumlara bakma bıle bız dedıgımız gıbı hep yanındayız canım

Konu sahibinin hayatina normal bir sekilde devam etmesi bile mi sorun oldu vallahi pes! Ne istiyorsunuz bittim tukendim mi desin agliyorum mu desin ne istiyorsunuz? Bebegini kaybetme korkusu var her an moralini yuksek tutmasi lazim. Forumda bu kadar kasvetli konu var gidin enerjinizi orada atmayi deneyebilirsiniz mesela.

Birşeyleri atlatabildigim yok sadece olan herşeyi yok saymaya çalışıyorum çünkü ben aldatılmayı hak etmedim.Kendimi sorgulayacak brşeyim yok gittinden ne eksigim var diyemicem tam aksine çok çok fazlam var.Benim inanın onun aldatmasından daha çok kafaya takacagım önceliklerim var.Ben ne yapıcagımı nerde yaşıyacagım mahkemede ne olacagını çok iyi biliyorum merak etmeyin siz.Pc başındaymışım ya günün büyük bir kısmı elbet baktıgım ettigim başka şeylerde vardır degilmi?

Ben bu yazdıklarımda bu kadar tepki alırken merak ediyorum eşim beni aldatttı aglıyorum çok çaresizim kızlar ne olur bana biir akıl verin benim bebegimin düşme tehlikesi var falan yazsaydım ne tür yorumlar gelecekti acaba.O zaman herkes dahamı ılımlı olacaktı.

canım senın derdın sana yeter bosver kulak asmamaya calıs sacma yorumlara bakma bıle bız dedıgımız gıbı hep yanındayız canım

canım takma takmada bir yere kadar konumdaki msjlara cevap vermem bile anormal birşeymiş gibi karşılanmaya başlandı

canım takma takmada bir yere kadar konumdaki msjlara cevap vermem bile anormal birşeymiş gibi karşılanmaya başlandı

HAKLISINDA canım malesef toplumda bazı konularda hassasıyetını yıtrmıs ınsanlar var sen durumunu acıkca yazdıgın halde hala yok sogukkanlı yok ılgınc yok su bu denmesı bukadar bısıler bellıyken cıdden gereksız yazılar.

Evet sanırım genel olarak beklenen bu
Herkes olaylar karşısında farklı tepki verir
Kimi feryat figan bittim mahfoldum derken, kimi de sukunetle yaşar acısını
Öncelikleri kıymetlidir , biri tehlikede olan iki yavrunuz gibi
Lütfen umursamayın, herkesin anlayacak diye bir durumu yok tavrınızı , duruşunuzu
Reelde bile aynı frekanstaki, anladığımızı ve anlaşıldığımızı düşündüğümüz insanlarla ilişki kuruyoruz
Bu ortamında bir farkı yok
Umarım bu dönemi yavrularınızla daha da güçlenerek atlatırsınız

Allaha havale ediyorum kim hakkımda ne düşünüyorsa rabbim on mislini kendisine versin iyi veya kötü

İnş dediginiz gibi olurda biran önce atlatırız

Tamam alışmışlar hani ağlayıp sızlayanlara ama artık biraz ufkunu genişletsin insanlar. Ne güzel atlatmış diye sevieceklerine yaptıklarnın şeylere bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…