Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nehircim bulabilirsen bak sitede bi ara temizleme yapılmıştı ya ondan sonra yok benim nişan konum senağlama O kadar boş konu varken benimkini silmişler :dilcikar:

canım profilinde var yorum bilen yapmışımm çok güsel olmuşun die

HİS BACIM İŞTE BU YÜZDEN EN Bİ ÇOK EN Bİ ÇOK SENİ SEVERİM (AYNI ŞEYLERİ AYNI ANDA DÜŞÜNYOZ BACIM )

Teşekkürler bacum...Şeniz Ben de en bi çok en bi çok seni seferim... Ben çok sefdim bu lafı yafff:dance:

Nehir bendensin:roflol: Yetti artık bee tatlicadiarzu Hadi tel var,cam var ama nereye kadar tatlicadiarzu

Ne diyorum bentatlicadiarzubiri beni sustursun :roflol:

bende almam pc veletlerimiz isteyene kadar =)) babamın evine gelince girerim ama öle buluşuruk sizle =)

kızlar bizde düğün salonu formaliteleri bittikten sonra kocişimle atladık arabamıza önce bir cadde turu attık sonra evimize geldik kucağına alarak eşikten geçtik... biraz sohbet ettik.. sonra ben abdest almak için doğruldum ama takma tırnaklarımı bir yapıştırmışım ki 1 saat onu çıkarmakla uğraştık.. namazımızı kıldık.. işte bu kadar yani biz başbaşaydık bizde kimsecikler yoktu..

Nehir sen onu diyosun :roflol: Ben nişanlandığım zaman bi konu açmıştım orda fotolarımda vardıda ondan bahsediyodumfisfisfis

Nehir bendensin:roflol: Yetti artık bee tatlicadiarzu Hadi tel var,cam var ama nereye kadar tatlicadiarzu

düz duvara tırmancam :roflol:
teori kurmaktan sıkıldık hayata akmak istiyoruz bizde:sm_cool:

Hem böyle her gece her gece ..şimdi bişey dicektim..tut kendinii büşra tut :roflol: Neyse..o dediğinden nehirtatlicadiarzu

kızlar benim anlayamadıgım bişey var namazı hem erkek hem kadınmı kılıyor yoksa sadece erkekmi ???
benm annemde kılmış ama

ŞŞŞŞ AYOLLL BİRİLERİ BU İKİ ZİLLİYİ DURDURSUNN AYOLL BUNLAR COŞTUUUUUUU HUUUUUU KIZLARRRRR AYOL BİR SİLKELENİN YADA ÇIKIN CAMA HAVA ALIN AYOL :))

Sus kıs delüüüklava:klava:klava:

NEHİRCİM BENİM BİLDİĞİM EŞLERİN İKİSİDE KILIYOR NAMAZI ŞÜKÜR NAMAZI BU 2 REKAT VE NE DİLERSEN O AKŞAM DUANDA OLUYORMUŞŞ BAK BENİM AŞKIM EDİCEĞİ DUAYI BİLE SÖLEDİ BANA HAFTASONU :)) ÖNDEKİ SAYFADA YAZDIM ZATİ :))

bihter kıs mervenin konu silinmeden susalım yoksa bizi öldürürr bunlar :roflol:

ŞŞŞŞ AYOLLL BİRİLERİ BU İKİ ZİLLİYİ DURDURSUNN AYOLL BUNLAR COŞTUUUUUUU HUUUUUU KIZLARRRRR AYOL BİR SİLKELENİN YADA ÇIKIN CAMA HAVA ALIN AYOL :))

Mart kedileri gibin dama çıkın emi klava:klava:klava:

Nehircim herikiside kılıyor 2 rekat..Hem ben bi yerde okumuştum ilk gece neler yapılıyo falan diye..

İlk gece erkek karısının ayaklarını yıkarmış o suyu evdeki köşelere dökermiş..ev bereketli olurmuş binbir pislikten kurtulurmuş vs vs

Aşkıma yollamıştım o yazıyı..dünden razı :roflol:

he bide canım o gelinligi çıkarmadan kılınıyormuş annem demişti
nasi abdest alcam bunu düşünüyorum sabahtan alsam tutabilirmiyim aceptatlicadiarzu

Ohh Yikatin Ayaklarii :))) Ayol Ben Gidiklanirim Gülerimde Hey Allahim Yaa Bende Varyaaa Amma Cilveliyim Nazliyim Heeee :))

Ne be sizin daha evlenmenize çok diye :dilcikar: Neyse ben şimcik maç izlemeye gidiyorum öbür odaya..fener yensede yenmesede kutlama varmış bu gece :roflol: Öyle diyo aşkım Sarı lacivertleri giyiim bari :roflol: Hadi sustum ve gittimtatlicadiarzu

o ayak yıkama arap adeti olarak biliyordum ben aşkın peşinde die bi fars dizi vardı orda görmüştüm ben

he bide canım o gelinligi çıkarmadan kılınıyormuş annem demişti
nasi abdest alcam bunu düşünüyorum sabahtan alsam tutabilirmiyim aceptatlicadiarzu

KIZ BACIM BUNU BİLMİYODUM ARAŞTIRMAK LAZIM ASLINDA... BU ARADA DİYOSUNKİSABAHTAN ALSAM TUTARMI ACABA DİYON BACIM SENDE BU ŞEHVET VARKEN TUTMAZZ SANİYEDE BOZULUR SOR NİYE DİYE naniknanik HEMEN SÖLİMMM AYOLSEN GÜNBOYUNCA AŞKINLA GECE NELER YAPACAĞINIZI DÜŞÜNÜRSÜN EE DOĞAL OLARAK ABDEST FALAN KALMAZ SENDE :roflol: SEN EVE GİDİNCE AŞKINA SALDIRMADAN AL ABDESTİ KIL ŞÜKÜR NAMAZINI SONRA NE YAPIYOSAN YAP BACIM SERBESTSİN ASAYİŞ BERKEMAL şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…