• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne be sizin daha evlenmenize çok diye :dilcikar: Neyse ben şimcik maç izlemeye gidiyorum öbür odaya..fener yensede yenmesede kutlama varmış bu gece :roflol: Öyle diyo aşkım :utangac: Sarı lacivertleri giyiim bari :roflol: Hadi sustum ve gittimtatlicadiarzu

PŞŞTT BACIM BU KUTLAMA NASIL OLCAK Bİ ANLAT HELE :))

KIZ BACIM BUNU BİLMİYODUM ARAŞTIRMAK LAZIM ASLINDA... BU ARADA DİYOSUNKİSABAHTAN ALSAM TUTARMI ACABA DİYON BACIM SENDE BU ŞEHVET VARKEN TUTMAZZ SANİYEDE BOZULUR SOR NİYE DİYE naniknanik HEMEN SÖLİMMM AYOLSEN GÜNBOYUNCA AŞKINLA GECE NELER YAPACAĞINIZI DÜŞÜNÜRSÜN EE DOĞAL OLARAK ABDEST FALAN KALMAZ SENDE :roflol: SEN EVE GİDİNCE AŞKINA SALDIRMADAN AL ABDESTİ KIL ŞÜKÜR NAMAZINI SONRA NE YAPIYOSAN YAP BACIM SERBESTSİN ASAYİŞ BERKEMAL şakkıdı[/QUOTE

yok canım iyi bi araştırdım ben onu kadınlarda çok ciddi bi temas olmadan abdest gitmezmiş tatlicadiarzu
bende aklıma kötü şeyler getirmem napim laelaelaelaelae
benm gelinlik kapalı olcandan abdest almaz zor olur benim gibi tembel birisine sırnaşık şey

Kız ne güzel konu açmışsın öle ay 17 sayfayıda okudum öldüm gülmekten ay bilseydim önceden girerdim haberim olmadı kaçırdım tühhhh neyse ben biliyodum zaten neler yapılacağınıtatlicadiarzu sorsaydın ben sölerdim bekarım ama neler bilim :roflol:

bak ben napcam yıkancam süslencem püslencem sonra ben yatıym dicem onuda birşey bahane edip mutfağa falan göndercem hemen kapıyı kitlicem hehehheheheh süprizzz aşkım dicem

Kız ne güzel konu açmışsın öle ay 17 sayfayıda okudum öldüm gülmekten ay bilseydim önceden girerdim haberim olmadı kaçırdım tühhhh neyse ben biliyodum zaten neler yapılacağınıtatlicadiarzu sorsaydın ben sölerdim bekarım ama neler bilim :roflol:

Hıh ikiyken üç oldular iyi mitatlicadiarzu:roflol::roflol:

He bide şu konu var..gelinliğinizin içine iç çamaşırı olarak ne giyiceksiniz CADIARZU Ben beyaz jartierli takım alıcam :utangac: Aşkım öle isteeyoo tatlicadiarzu

He bide şu konu var..gelinliğinizin içine iç çamaşırı olarak ne giyiceksiniz CADIARZU Ben beyaz jartierli takım alıcam :utangac: Aşkım öle isteeyoo tatlicadiarzu

tabi canım bende öle giycem mümkünse en seksisinden tatlicadiarzu
tam korse istiyorum belide kapsayan

Bunun gibi mesela dimi nehir:asigim: Bende böyle düşünüyorum..

040sb0.jpg

Back