• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR HEPİNİZ BİRBİRİNİZDEN HARİKASINIZZ TEŞEKKÜR EDİYORUM KONUMA İLGİ GÖSTERİP BENİMLE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAŞADIKLARINZI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN.. BEN HAFTASONU AŞKIMLA UFUĞUMLA BİRLİKTEYDİM ONUNLADA KONUŞTUM BU KONUYU AŞKIM BİZİLK GECE NE YAPCAZ BEN KORKARIM ÇEKİNİRİM SENİ NEKADARDA 3 SENEDİR TANISAMDA ÇEKİNİRİM SENDEN DEDİM ÖNCE GÜLDÜ YAPMA BE AŞKIM BENİM NEYİMDEN ÇEKİNİCEKSİN BEN SENİ SEVERKEN SENİN ELİNİ BİLE TUTARKEN SANA SARILIRKEN BİLE Bİ YERİNİ İNCİTİCEM DİYE KORKARKEN BEN SANA HİÇ İSTEMEDİĞİN BİŞİ YAPARMIYIM HEM AKLINA GELEN ŞEYİ BİLİYORUM ŞUNU SAKIN UNUTMA İLK GECE O AKLINA GELEN ŞEY OLUCAK DİYE BİR KURAL YOK SAKIN KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRMA DAHA ÇOOK GECELERİMİZ OLUCAK KENDİNİ SAKIN ŞARTLANDIRMA VE KASMA AT O DÜŞÜNCEYİ KAFANDAN AŞKIM OLUMSUZ BİR HAREKETLE KARŞILAZMASSIN BEN SANA HER YÖNDEN DESTEK VERİRİM HER YÖNDEN ANLAYIŞLA KARŞILARIM SENİ DEDİ VE ŞUNU EKLEDİ SENİN ABLAN ENİŞTEN BENİMDE ABLALARIM ENİŞTELERİM Bİ KAÇTA KUZEN GETİRİR BİZİ KAPIMIZA KADAR EĞER SEN ABLANLA YADA KUZENLERİNLE BİŞEY KONUŞMAK İSTERSEN YADA HEYECANINI BASTIRMAK İSTERSEN İÇERİ DAVET EDERİZ BİRAZ OTURURLAR DEDİ SONRA KOVARIZ DEDİ :)) AMA EĞERKİ DÜĞÜNDEN ÖNCE HOCA NİKAHIMIZ KIYILMAZSA EVİMİZDE HOCA VE BÜYÜKLERDEN BİRİLERİ OLUR HOCA NİKAHIMIZ KIYILIR DEDİ.. SONRA ABDEST ALIP İKİMİZDE İKİ REKAAT NAMAZIMIZI KILAR DUAMIZI EDERİZ BENİ DUAM ŞU OLUCAK DEDİ (RABBİM BENİ MERVEME KAVUŞTURDUN BİR YUVA KURMAMA VESİLE OLDUN BU YUVANIN MUTLU VE HUZURLU OLMASINI NASİP EYLE BENİ MERVEMDEN AYIRMA) DİCEM DEDİ... BEN BU ADAMI SEVMİMDE NAPİM YAAA KURBAN OLURUM BEN BU ADAMA YAAAAA

KIZAR HEPİNİZ BİRBİRİNİZDEN HARİKASINIZZ TEŞEKKÜR EDİYORUM KONUMA İLGİ GÖSTERİP BENİMLE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAŞADIKLARINZI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN.. BEN HAFTASONU AŞKIMLA UFUĞUMLA BİRLİKTEYDİM ONUNLADA KONUŞTUM BU KONUYU AŞKIM BİZİLK GECE NE YAPCAZ BEN KORKARIM ÇEKİNİRİM SENİ NEKADARDA 3 SENEDİR TANISAMDA ÇEKİNİRİM SENDEN DEDİM ÖNCE GÜLDÜ YAPMA BE AŞKIM BENİM NEYİMDEN ÇEKİNİCEKSİN BEN SENİ SEVERKEN SENİN ELİNİ BİLE TUTARKEN SANA SARILIRKEN BİLE Bİ YERİNİ İNCİTİCEM DİYE KORKARKEN BEN SANA HİÇ İSTEMEDİĞİN BİŞİ YAPARMIYIM HEM AKLINA GELEN ŞEYİ BİLİYORUM ŞUNU SAKIN UNUTMA İLK GECE O AKLINA GELEN ŞEY OLUCAK DİYE BİR KURAL YOK SAKIN KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRMA DAHA ÇOOK GECELERİMİZ OLUCAK KENDİNİ SAKIN ŞARTLANDIRMA VE KASMA AT O DÜŞÜNCEYİ KAFANDAN AŞKIM OLUMSUZ BİR HAREKETLE KARŞILAZMASSIN BEN SANA HER YÖNDEN DESTEK VERİRİM HER YÖNDEN ANLAYIŞLA KARŞILARIM SENİ DEDİ VE ŞUNU EKLEDİ SENİN ABLAN ENİŞTEN BENİMDE ABLALARIM ENİŞTELERİM Bİ KAÇTA KUZEN GETİRİR BİZİ KAPIMIZA KADAR EĞER SEN ABLANLA YADA KUZENLERİNLE BİŞEY KONUŞMAK İSTERSEN YADA HEYECANINI BASTIRMAK İSTERSEN İÇERİ DAVET EDERİZ BİRAZ OTURURLAR DEDİ SONRA KOVARIZ DEDİ :)) AMA EĞERKİ DÜĞÜNDEN ÖNCE HOCA NİKAHIMIZ KIYILMAZSA EVİMİZDE HOCA VE BÜYÜKLERDEN BİRİLERİ OLUR HOCA NİKAHIMIZ KIYILIR DEDİ.. SONRA ABDEST ALIP İKİMİZDE İKİ REKAAT NAMAZIMIZI KILAR DUAMIZI EDERİZ BENİ DUAM ŞU OLUCAK DEDİ (RABBİM BENİ MERVEME KAVUŞTURDUN BİR YUVA KURMAMA VESİLE OLDUN BU YUVANIN MUTLU VE HUZURLU OLMASINI NASİP EYLE BENİ MERVEMDEN AYIRMA) DİCEM DEDİ... BEN BU ADAMI SEVMİMDE NAPİM YAAA KURBAN OLURUM BEN BU ADAMA YAAAAA

Allah ım banada böyle bi sevgili ve eş nasip etsin.......:asigim:

mervecim (adaşım) ne kadar güzel bi ilişkin var canım yaa Allah nazarlardan saklasın, yuvanız huzur ve mutlulukla dolsun inşallah (:

ben düşünmüyorum artık o anı yaa, düşündükçe daha zor görünüyor gözüme.. bi de kimseye sorma nasıldı falan diye. çünkü tavsiyeden çok korku veriyorlar valla hee :roflol: :roflol: :roflol:

canım benimm çok teşekkür ediyorum bitanemmmmmmmm

[COLOR="Red" KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRMA DAHA ÇOOK GECELERİMİZ OLUCAK KENDİNİ SAKIN ŞARTLANDIRMA VE KASMA AT O DÜŞÜNCEYİ KAFANDAN AŞKIM OLUMSUZ BİR HAREKETLE KARŞILAZMASSIN BEN SANA HER YÖNDEN DESTEK VERİRİM HER YÖNDEN ANLAYIŞLA KARŞILARIM SENİ DEDİ VE ŞUNU EKLEDİ SENİN ABLAN ENİŞTEN BENİMDE ABLALARIM ENİŞTELERİM Bİ KAÇTA KUZEN GETİRİR BİZİ KAPIMIZA KADAR EĞER SEN ABLANLA YADA KUZENLERİNLE BİŞEY KONUŞMAK İSTERSEN YADA HEYECANINI BASTIRMAK İSTERSEN İÇERİ DAVET EDERİZ BİRAZ OTURURLAR DEDİ SONRA KOVARIZ DEDİ :)) AMA EĞERKİ DÜĞÜNDEN ÖNCE HOCA NİKAHIMIZ KIYILMAZSA EVİMİZDE HOCA VE BÜYÜKLERDEN BİRİLERİ OLUR HOCA NİKAHIMIZ KIYILIR DEDİ.. SONRA ABDEST ALIP İKİMİZDE İKİ REKAAT NAMAZIMIZI KILAR DUAMIZI EDERİZ BENİ DUAM ŞU OLUCAK DEDİ (RABBİM BENİ MERVEME KAVUŞTURDUN BİR YUVA KURMAMA VESİLE OLDUN BU YUVANIN MUTLU VE HUZURLU OLMASINI NASİP EYLE BENİ MERVEMDEN AYIRMA) DİCEM DEDİ... BEN BU ADAMI SEVMİMDE NAPİM YAAA KURBAN OLURUM BEN BU ADAMA YAAAAA[/COLOR]

Allah mutluluğunuzu tatlılığınızı daim etsin inşAllah canım :)

Kıs Merve cidden çok nazik bir nişanlın varmış sen bu çocuuuu kaçırma elinden:1hug: Benimki de çok nazik çok anlayışlı çok tatlıdır sağolsun...Şeniz O gece sabaha kadder uyumak yok sana diyooooo:roflol::roflol::roflol:

KIZAR HEPİNİZ BİRBİRİNİZDEN HARİKASINIZZ TEŞEKKÜR EDİYORUM KONUMA İLGİ GÖSTERİP BENİMLE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAŞADIKLARINZI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN.. BEN HAFTASONU AŞKIMLA UFUĞUMLA BİRLİKTEYDİM ONUNLADA KONUŞTUM BU KONUYU AŞKIM BİZİLK GECE NE YAPCAZ BEN KORKARIM ÇEKİNİRİM SENİ NEKADARDA 3 SENEDİR TANISAMDA ÇEKİNİRİM SENDEN DEDİM ÖNCE GÜLDÜ YAPMA BE AŞKIM BENİM NEYİMDEN ÇEKİNİCEKSİN BEN SENİ SEVERKEN SENİN ELİNİ BİLE TUTARKEN SANA SARILIRKEN BİLE Bİ YERİNİ İNCİTİCEM DİYE KORKARKEN BEN SANA HİÇ İSTEMEDİĞİN BİŞİ YAPARMIYIM HEM AKLINA GELEN ŞEYİ BİLİYORUM ŞUNU SAKIN UNUTMA İLK GECE O AKLINA GELEN ŞEY OLUCAK DİYE BİR KURAL YOK SAKIN KENDİNİ BÖYLE ŞARTLANDIRMA DAHA ÇOOK GECELERİMİZ OLUCAK KENDİNİ SAKIN ŞARTLANDIRMA VE KASMA AT O DÜŞÜNCEYİ KAFANDAN AŞKIM OLUMSUZ BİR HAREKETLE KARŞILAZMASSIN BEN SANA HER YÖNDEN DESTEK VERİRİM HER YÖNDEN ANLAYIŞLA KARŞILARIM SENİ DEDİ VE ŞUNU EKLEDİ SENİN ABLAN ENİŞTEN BENİMDE ABLALARIM ENİŞTELERİM Bİ KAÇTA KUZEN GETİRİR BİZİ KAPIMIZA KADAR EĞER SEN ABLANLA YADA KUZENLERİNLE BİŞEY KONUŞMAK İSTERSEN YADA HEYECANINI BASTIRMAK İSTERSEN İÇERİ DAVET EDERİZ BİRAZ OTURURLAR DEDİ SONRA KOVARIZ DEDİ :)) AMA EĞERKİ DÜĞÜNDEN ÖNCE HOCA NİKAHIMIZ KIYILMAZSA EVİMİZDE HOCA VE BÜYÜKLERDEN BİRİLERİ OLUR HOCA NİKAHIMIZ KIYILIR DEDİ.. SONRA ABDEST ALIP İKİMİZDE İKİ REKAAT NAMAZIMIZI KILAR DUAMIZI EDERİZ BENİ DUAM ŞU OLUCAK DEDİ (RABBİM BENİ MERVEME KAVUŞTURDUN BİR YUVA KURMAMA VESİLE OLDUN BU YUVANIN MUTLU VE HUZURLU OLMASINI NASİP EYLE BENİ MERVEMDEN AYIRMA) DİCEM DEDİ... BEN BU ADAMI SEVMİMDE NAPİM YAAA KURBAN OLURUM BEN BU ADAMA YAAAAA

okurken duygulandım adaşım yasenağlama
ne kadarda iyi anlayışlı bi svdigin varmış
allah bi ömür boyunca ayırmasın sizi ve tüm yürekten sevenleri:nazar::nazar:a.s.

siz birtaneinizz çok teşekkür ediyorum hepinizeee evet değerini bilmem gerekiyor sevdiğiminnn o benim bitanem o aşkısının bıdısı :)

His bacım gerçekten nişanlın çok nazikmiş :) :) koptum burda yaaaa

mervecim sen ne zman evleniyorsun nişanlımısın tam olarak bilmiyorumda

nehircim Benim Daha çok Var Bebeğimmm Aşkim Kpss Ye Giricekte Iyi Bir Işe Giricekte Yani Tam Olarak 2 Sene Diyelim :):)

Nnehircim sen şimdi diekinki nie böyle konu açtın ozaman hemen sölim cicim "Ben biraz fazlasıyla meraklıyımdırda şimdiden tecrübe olsun istedim :) :)" benim 3 senelik bir ilişkim var ve henüz kendi aramızda bir yüzük taktık bunun dışında yüzük takabilmiş değiliz :) :)

tabi canım 2 senede 5 senede olsa evlilik arifesindesiniz
insani merak sarıyo :) bende kk sayesinde tüm merakimi gidermiş oldummm
ayrıca çok güzel bi konu teşekkürler canımmm muck

Kıs Merve cidden çok nazik bir nişanlın varmış sen bu çocuuuu kaçırma elinden:1hug: Benimki de çok nazik çok anlayışlı çok tatlıdır sağolsun...Şeniz O gece sabaha kadder uyumak yok sana diyooooo:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

siz birtaneinizz çok teşekkür ediyorum hepinizeee evet değerini bilmem gerekiyor sevdiğiminnn o benim bitanem o aşkısının bıdısı :)

His bacım gerçekten nişanlın çok nazikmiş :) :) koptum burda yaaaa

He he öyle işte bu kadar tatlıdır benim bitanem güldürür beni..:icecream:

YAHUUU O HEYECANLI YERLERİDE KESMETYÜN BACIM YAV NE YAPTINIZ NE ETTİNİZZ YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN TABİKİ KESİLMESİ YERLERDE KESERSİNDE MESELA ŞÖLE SÖLİMM BEN İÇERİ GİRDİKTEN SONRA Bİ 5 DAKİKA UFUĞUMA (AŞKIMA) BAKARIM HERHALDE SONRA BANYOYA GİDERKAPIYI KİTLER GELİNLİĞİME ÇIKARIRIM :) SONRA ÇIKAR MUTFAĞA GİDER KOLA FALAN KOYAR SALONA GEÇERİM TOKALARIMI ÇIKARMAMDA YARDIMCI OLMASINI İSTERİM SONRADA TV AÇAR İZLERİM (BEN BİRAZ KORKAĞIMDIRDA)

BU ARADA KAPRİS RİCADERİM TATLIM MERAK ETTİKLERİMİZİ ÖĞRENELİM TECRÜBELİ VE KIDEMLİ ARKADAŞLARIMIZDAN İSTEDİM :)

Mervem sonra ufuğun sana "ceviz oynamayamı geldin odama" demesin:roflol: Evleniyon kız evleniyonn :icecream:

Şaka bi yana bizde konuşuyoruz bunları..Herşey bitip eve geldikten sonra onlarda ailenin diğer gençleride gelirmiş falan..misal amca çocuklar teyze çocukları vs vs..Yani eve getirene kadar yani içeri girecek halleri yok :icecream: Ondan sonrasıda size kalmışyerimseniben

Ben heralde önce gelinliğimi çıkartırım ama aşkımla beraber..senin gibi gidip banyoda tek başıma çıkarmam :roflol: Sonra bi banyo falan yaparız heralde..saçlar spreyleneceği için düğünde taş gibi olur saçlar güzel olmaz..

Ee ondan sonrasıda işte tatlicadiarzu

H i S HAKİKATEN TATLIYMIŞ ENİŞTE BEYCİĞİM :):)

ßihter KIZ 10 YADA 11. SAYFAYI OKU BAK UFUK NEDEMİŞ BANA OKUDA GÖR AŞKI GÖRR :) :)

Bihter Anacim Tirsiyoz Herhalde Ben Tek çikarcam O Tokalarimi çikarsinnn Boşver :) Sen Git Kocaciğinla çikar Gelinliğini Ben çikarmam :) :) Ben Tirsağim :) :)

Back