• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim kız nereye kayboldu yahu

Biraz önce bişey didiydim ondan utandı heralde bizim kıs:icecream::

hımm düğün ne güzel bir soru valla bende bilmiyorum önce aşkitomun iş bulması lazım hele bi işini bulsun da sonra isteme nişan zor yani senağlama hayırlısı ne diyim gülüm

Hayırlısı olsun canım her şey gönlünüze göre olsun çok zor o bekleyişler o belirsizlikler biz de yaşadık ama 89 gün sonra zafer bizim... Sabredin direnin zafer sizin için de yakındır emin ol a.s.:nazar:

Bunun gibi mesela dimi nehir:asigim: Bende böyle düşünüyorum..

040sb0.jpg

heh işte canım hayallerime tercüman oldun çok güsel yaaa.s

Biraz önce bişey didiydim ondan utandı heralde bizim kıs:icecream::

Hayırlısı olsun canım her şey gönlünüze göre olsun çok zor o bekleyişler o belirsizlikler biz de yaşadık ama 89 gün sonra zafer bizim... Sabredin direnin zafer sizin için de yakındır emin ol a.s.:nazar:

öyle canım amin valla biz bekliyeli çok oldu 89 lar geçti gitti zaten günlük bölümündede yazıyorum okuyosan biliyosundur az çok sabretmekten başka çaremiz yok napalım canım benim sağol iyi dileklerin için inş herşey seninde gönlüne göre olur.a.s.

Çok utangaç yahu bizim kızda kız belinayyy nerdesin bacımsırnaşık şey

:) Bencede çok güzel nehir ya.ay içim bi hoş oldu :roflol: Şimdi kovcaklar beni burdan :roflol:

Şimdi bende bi saydımda benimde 59 günüm kalmış..inanamıyorummm:1shok: ne çabuk geçiyo zaman:1shok:

he valla yaaa :)))) :roflol: ama sen ne güsel çok yakında evleniyorsunn

öyle canım amin valla biz bekliyeli çok oldu 89 lar geçti gitti zaten günlük bölümündede yazıyorum okuyosan biliyosundur az çok sabretmekten başka çaremiz yok napalım canım benim sağol iyi dileklerin için inş herşey seninde gönlüne göre olur.a.s.

Çok utangaç yahu bizim kızda kız belinayyy nerdesin bacımsırnaşık şey

Canım bizde de öyle 4 yıldır belirsizlik belirsizlik belirsizlik.... İş sorunu para sorunu aile sorunu okul sorunu derken biri biter biri başlar biri biter biri başlar kafayı sıyırıyordum kii... Allahtan babam sonunda pes etti pes ettirdik :roflol:

Sağol iyi dileklerin için a.s.

his canım hayrlı olsun tekrardan herşeyiniz hazırmı ev falan buldunuzmu

Yok bitanem daha almadım..Benim aşkım Eskişehir'de..Bende annemle perşembe gecesi yola çıkıyorum kısmet olursa oraya gidiyoruz..2-3 gün kalıcaz işte..ev tutulucak,gelinlik bakılıcak,düğün çarşısı vs vs birsürü iş var..davetiyeler,nikah şekerleri falan..hem bu arada hasrette gideririm sevgülümlen:roflol: :roflol:

İç çamaşırı falanda o zaman alınıcak gelinliğin içine..aşkım beraber alalım diyo :roflol:

his canım hayrlı olsun tekrardan herşeyiniz hazırmı ev falan buldunuzmu

Yok canım yaa daha tam değil.... Ben öğretmen olduğum için tayin sorunum olacak tayinden sonra tayinimin çıktığı semte yakın bir yerden ev tutcaz eşyaları daha önceden alıp bekletiriz bir de benim burdaki eşyaları bir de Antalya dan gelecek olanları Ankara ya taşıcaz yeni eşyaları eve götürcez evi düzenlicez balayından sonra ooooo yani anlayacağın daha çok iş vaarrrrr bak şimdi aklıma gelince dellendim yinebenneyaptımki

Yok bitanem daha almadım..Benim aşkım Eskişehir'de..Bende annemle perşembe gecesi yola çıkıyorum kısmet olursa oraya gidiyoruz..2-3 gün kalıcaz işte..ev tutulucak,gelinlik bakılıcak,düğün çarşısı vs vs birsürü iş var..davetiyeler,nikah şekerleri falan..hem bu arada hasrette gideririm sevgülümlen:roflol: :roflol:

İç çamaşırı falanda o zaman alınıcak gelinliğin içine..aşkım beraber alalım diyo :roflol:

kıs sende adamı evlenmeden azdırma sırnaşık şey
istersen bide olmuşmu diye göster cagır kabine herifi :sm_cool:

allah kolayllık verir canım takma kafana tatlı telaş bunlar

Teşekkürler canım onlar problem değil de şu tayin işini takıyorum kafama sadece o olduktan sonrası kolay zaten tatilim de olacak 1 eylüle kadar rahat rahat hallederima.s.

Back