• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben yazmasamda her anını tek tek takip ediyorum bitanem.. eşin senden vazgeçmiyor çokta güzel gidiyor helal olsun çünkü ikinizde biribinizi çok seviyorsunuzz. bir tarafda babası diğer tarafda canı hayatı evini yatağını paylaştığı eşi adamcağızda iki arada kaldı sağdan gitse eşini kaybedicek soldan gitse onu büyüten bu yaşa getiren babasını kaybedicek ortada kalsa çukura düşücek yapayalnız kalıcak...
Tamam babasıda haksız sakın yanlış anlama savunmuyorum babasını sözlerrni hakaretlerini ve o el kaldırışı ama nebilim be gülümmm eşin seni çok seviyor ves ende ölee AŞK KAZANICAK GÖRÜCEKSİN

babasını kaybetmekten korkmuyor sadece Allahtan korkuyor beddua almamak için
düşün artık 24 gun gectı ve hala evde babası
beni aramadılar demekki sevmiyorum seni derken doğru söylemiş
eşim de evini onlara bırakmak istemediğinden orda durmakla ısrar ediyor
Allah hayırlısını versin

ayyy süper süper süper ötesi olmuşş yaaaaaaa bayıldım sana ve anlatış şeklineee :roflol:

Bizde nasip kısmet olursa düğünden sonra emirgan korusuna beyaz köşk yada pembe köşk'e gidicez arkadaş ve kuzenlerle

kaydirigubbakcemile3
inşallah gidin çok güzel değerlendirin planlı olsun 4*4 lük inşallah
bizim aceleye geldi ama çok güzeldi planlı olsa bu kadar ancak olurdu

lady bak görürsün sen mutlu haber vericceksin bi kaç gün yada hafta içindee.. belinay dedi dersinn kuzumm...

lady bak görürsün sen mutlu haber vericceksin bi kaç gün yada hafta içindee.. belinay dedi dersinn kuzumm...

senin bana ettiğin dualar kabul oluyo :asigim:
hatırlıyor musun yeni üyeydim bi isteğim vardı ve ertesi gün gercekleşmişti ve tam 8 ay gecti
bana dua et bunun için de :utangac:

senin bana ettiğin dualar kabul oluyo :asigim:
hatırlıyor musun yeni üyeydim bi isteğim vardı ve ertesi gün gercekleşmişti ve tam 8 ay gecti
bana dua et bunun için de :utangac:

yemin ederim dualarım seninle olucak bitanemmm :Saruboceq: çünkü sana ayrı bii sempatim var​

Tanışmamızın ilk yıldönümü 12 Nisan 2007 sabahı erkenden kalktım
Annemle babamla hayatımın son bekar kahvaltımı yaptım
Baba evinde son banyomu yaptım, hazırlandım.
Erkenden kuaföre gittik saç baş makyaj derken saatler geçti
Fotoğrafçıya gittik ama Bakırköy'ün ctesi trafiği malum bir saat geciktik :çok üzgünüm:
Nikah salonuna erkenden gittik.
Heyecandan dilimiz tutuldu ama evet dedikkk :asigim:
Sonra yaklaşık 2 3 saat ayakta kaldık nikahımız çok akalabalıktı dolayısıyla takı merasimide saatler sürdü
Sonra kayınvalidemin evine gittik üzerimizdekileri bıraktık mama yedik çıktık
Fotoğrafçıya gittik bu kez geç kalmadık
Orada da işimiz bitti çıktık Bakırköy'de marinada ayarladığımız yere gittik
En samimi arkadaşlarımızı ailelerimizi davet etmiştik
Fasıl ekibi falan da vardı
Hiç oturmadık hele ki ben nasıl gelinsem hiççç oturmadım
Çok eğlenceli geçti
Sonra gelin arabamız olan küçük görümcem ve eşi bizi evimize bıraktılar sabaha karşı
Eve girerken kocişim beni kucağına almadı şimdi okudukça çok özeniyorum o an heyecandan aklıma gelmedi
Görümcem ve eşi eve girmediler kayınvalidemlere geri döndüler
Sabah saat 5te havalimanında olmamız gerekiyordu
Evde ne su var ne doğalgaz var, titreye titreye bavulumuzu toparladım eksik bişi var mı diye
Uyusaaam uyuyamam geç kalıcaz diye korkudan
Neyse sabah erkenden gelip aldılar bizi havalimanına bıraktılar
Sonrasında göz açıp kapayıncaya kadar geçen rüya gibi bir hafta :asigim:
şurada bi kaç hafta sonra bir yıl olacak ama nasıl geçti zaman bilmiyorum

belinaycım ellerıne kollarına saglık çok guzel bır konu açmışsın

minik tanrıcamm süper anlatmışssın bitanemm..

pınarcım rica ederim bebikim:)

güzel konuymuş görmekte geç kalmışım herkesi okumak isterdim ama 1o dan sonra dıkanıım :utangac:.
öhöööm öhhöööm başlıoruum::delphin:
3 eylül 2004 sabahı kahvaltımı yaptım bir telaş bir telaş herkeste ben hertür naz kaprisimi yapıyorum :jeyyar: herkes ben ne dersem ok .neyse kuaför vs düğün yeri organizasyon tetkikleri vs derken akşamüstü oldu eve döndük evde eşimin ailesi ve akrabalarını bekledik onlarda geldi düğün yerine gidildi sonrası oyna zıpla el öp fotoğraf çektir arasında gelip geçti
ayrı şehirlerde olduğumuz için o akşam gelin alma merasimi yapıldı babam kuşağımı bağladı amcam sağ ayakkabımın içine altın koydu (bereket için) ağlamalar öpüşmeler derken yola koyulduk.
4 eylül 2004 nikah kokteylde oldu hazırlık aşaması ve hemen hemen aynı senaryo. Bir ömür iyi günde kötü günde birlikte olmaya söz verdiiik 23 sularında gelin konvoyu yaparak k. validemin evine gittik sağ ayağımla eşikten geçtim gelin ilk kvalideye giderse o evi ve anneyi sever ısınırmış . k. validem ekmek tuz şeker ve un olan bir paket verdi.(buda bereket için).elini öptük hayır duasını aldık. ayrıca yanımıza yemekler vs kondu . evimize doğru yola koyulduk benim ailem yakın akrabalarım ve munzur arkadaşlarımız da yanımızda evimize geldik . ailemle vedalaştım. ağlaşıp öpüp koklaştık senağlama . ama munzur aarkadaşlarımız gitmediler illa bana kahve yaptırdılar evde 20 kişi var kimisi alkolü abartmış cümle kapısı sanıp balkondan dışarı çıkmaya kalktı ev 5. kat :kızgın: son anda kurtardık yavaş yavaş herkes gitmeye başladı en sona 5 kişi kaldı saat sabah 4 ben hala gelinlikliyim korse batar yorgunluk desen cabası laf çarpıyorum oralı bile değiller. en son dayanamadım ^^eh yatalım artık hadi hepberaber yatak odasına !!!hepimiz sığarız yatak büyük nasılsa ^^dedim :roflol: eh biz kalkalım die lütfettiler :mymeka: onlarıda defettikten sonraa hani alkollü olan saftirik varya üşenmemiş mutfaktan peçeteleri arayıp bulmuş salonda yırtıp yırtıp milletin üstüne atmıştı . eşimle koltukların altında halıların üstünde sürünerek onları topladık senağlama saat 5 civarı odamıza çekildik ben duvağımı serdim oda namazlığını namazımızı kılıp duamızı ettik :Saruboceq::Saruboceq: sonra yatağa attık kendimizi ben çok yorgunum izninle uyuyacağım dedim oda peki dedi . yarım saat sonra ikimizde uyuyamamıştık henüz veeeeee :1hug: kaydirigubbakcemile3

güzel konuymuş görmekte geç kalmışım herkesi okumak isterdim ama 1o dan sonra dıkanıım :utangac:.
öhöööm öhhöööm başlıoruum::delphin:
3 eylül 2004 sabahı kahvaltımı yaptım bir telaş bir telaş herkeste ben hertür naz kaprisimi yapıyorum :jeyyar: herkes ben ne dersem ok .neyse kuaför vs düğün yeri organizasyon tetkikleri vs derken akşamüstü oldu eve döndük evde eşimin ailesi ve akrabalarını bekledik onlarda geldi düğün yerine gidildi sonrası oyna zıpla el öp fotoğraf çektir arasında gelip geçti
ayrı şehirlerde olduğumuz için o akşam gelin alma merasimi yapıldı babam kuşağımı bağladı amcam sağ ayakkabımın içine altın koydu (bereket için) ağlamalar öpüşmeler derken yola koyulduk.
4 eylül 2004 nikah kokteylde oldu hazırlık aşaması ve hemen hemen aynı senaryo. Bir ömür iyi günde kötü günde birlikte olmaya söz verdiiik 23 sularında gelin konvoyu yaparak k. validemin evine gittik sağ ayağımla eşikten geçtim gelin ilk kvalideye giderse o evi ve anneyi sever ısınırmış . k. validem ekmek tuz şeker ve un olan bir paket verdi.(buda bereket için).elini öptük hayır duasını aldık. ayrıca yanımıza yemekler vs kondu . evimize doğru yola koyulduk benim ailem yakın akrabalarım ve munzur arkadaşlarımız da yanımızda evimize geldik . ailemle vedalaştım. ağlaşıp öpüp koklaştık senağlama . ama munzur aarkadaşlarımız gitmediler illa bana kahve yaptırdılar evde 20 kişi var kimisi alkolü abartmış cümle kapısı sanıp balkondan dışarı çıkmaya kalktı ev 5. kat :kızgın: son anda kurtardık yavaş yavaş herkes gitmeye başladı en sona 5 kişi kaldı saat sabah 4 ben hala gelinlikliyim korse batar yorgunluk desen cabası laf çarpıyorum oralı bile değiller. en son dayanamadım ^^^^dedim :roflol: eh biz kalkalım die lütfettiler :mymeka: onlarıda defettikten sonraa hani alkollü olan saftirik varya üşenmemiş mutfaktan peçeteleri arayıp bulmuş salonda yırtıp yırtıp milletin üstüne atmıştı . eşimle koltukların altında halıların üstünde sürünerek onları topladık senağlama saat 5 civarı odamıza çekildik ben duvağımı serdim oda namazlığını namazımızı kılıp duamızı ettik :Saruboceq::Saruboceq: sonra yatağa attık kendimizi ben çok yorgunum izninle uyuyacağım dedim oda peki dedi . yarım saat sonra ikimizde uyuyamamıştık henüz veeeeee :1hug: kaydirigubbakcemile3

süperdii yaaa tüm gelenek ve görenekler yerine getirilimişşş..şu sarhoş arkadaşa hani peçete dağıtan sinir oldumkötükedihüso ve en çok güldüğümse "eh yatalım artık hadi hepberaber yatak odasına !!!hepimiz sığarız yatak büyük nasılsa ":roflol: MUTLULUKLAR ARKADAŞIM:nazar:a.s.

süperdii yaaa tüm gelenek ve görenekler yerine getirilimişşş..şu sarhoş arkadaşa hani peçete dağıtan sinir oldumkötükedihüso ve en çok güldüğümse "eh yatalım artık hadi hepberaber yatak odasına !!!hepimiz sığarız yatak büyük nasılsa ":roflol: MUTLULUKLAR ARKADAŞIM:nazar:a.s.

şimdi hatırladıkça bizde çok gülüyoruz o sarhoşlada bi daha görüşmedik desem yeri .
allah sana da güzel bir yuva nasip etsin cnm kaydirigubbakcemile5

ahhh belinayyyyy....
evlendik diye okuyunca aynen şöyle oldum :1shok: :1shok: :1shok:

neyse azcık kandırdın bizi olsun, tatlı dilliliğine veriyorum onu da :1hug:

kısaca anlatıcam..
düğün bitti,, herşey bittiii...
evimize konvoylar eşliğinde gittikk.. malum kapıdan içeri girerken, damadın gelini kucağına aldığı o komik kaydirigubbakcemile3 ama çok güzel anıda yaşadıktan sonraaa....
eşimin arkadaşları kahve içmeye ve baklava yemeğe geldiler.. eşim kahve cezvesini ararken çok komikti, tabi ne nerde bilmiyoruz.. bende gelinliklerle olduğum için yardım edememiştim.. o zaman da baya bir eğlenmiştim anlayacağınn :)))))))))
yediler içtiler,
ee..tabi gitmek bilmiyorlar... sırnaşık şey
eşim arkadaşlarının gitmeleri için resmen gözlerinin içine bakıyor , ama arkadaşlarda muzur olduğundan, biraz komik bir durum olmuştu benim açımdan.... naniknanik
sonra onlarda gittiler ve kaldık başbaşaaa.. :utangac: :utangac: :utangac:
benimki bu kadar..
umarım sende en güzel şekilde yaşarsın hayatının en güzel anını.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
ay ne guzel bir konu acmissin belinaycim :sm_cool:
ellerine saglik yazan arkadaslarada mutluluklar diliyorumm

dügün oldu bitti biz annemlerle ayni apartmanda ev kiralamistik beyimin ailesi türkiyedelerdi.dügünde de sadece dayisi geldi ingiltereden beyimin.dügünden sonra bizim burda cok güzel cicek bahcesi var hava da güzeldi tam haziran ayi ailecek oraya gittik.resim cekindik biraz gezdik.sonra evimize geldik.giriste ailemle vedalastik.
kendi dairemize ciktik.icreiye girdik.daha oturmadan kapi kirilacak gibi vuruluyor zile basilmiyor.kapi adeta yumruklaniyor.beyim acti kapiyi yazik soktada bir yandan kim bu görgüsüz diye:)))
benim eniste bey giciklik olsun diye yapmis bize karnimiz gece acikir diye yemek geitrmis güya.benim beyde yok istemiyoz dedi almadi.(keske alsaymia karnim sonradan cok acikti)
neyse biz önce iki rekat namz kildik.duamizi ettik.beyim ayaklarimi yikadi.sünnetmis. ve ayagimi yikadigi suyla damla damla evin her kösesine dis kapinin önüne kadar serpti.kadinda kötü hastaligi falan önüyormus.peyganber efendimizde bu sekilde yapmis o yüzdn beyimde uyguladi.sonrasi malüm:))))
yemek bulunsun hazir derim cerez ,meyve .pek uyuyamiyorsun heyecandan:)))

Son düzenleme:
şimdi hatırladıkça bizde çok gülüyoruz o sarhoşlada bi daha görüşmedik desem yeri .
allah sana da güzel bir yuva nasip etsin cnm kaydirigubbakcemile5
aminn bitanem benimmm:nazar:
ahhh belinayyyyy....
evlendik diye okuyunca aynen şöyle oldum :1shok: :1shok: :1shok:

neyse azcık kandırdın bizi olsun, tatlı dilliliğine veriyorum onu da :1hug:

kısaca anlatıcam..
düğün bitti,, herşey bittiii...
evimize konvoylar eşliğinde gittikk.. malum kapıdan içeri girerken, damadın gelini kucağına aldığı o komik kaydirigubbakcemile3 ama çok güzel anıda yaşadıktan sonraaa....
eşimin arkadaşları kahve içmeye ve baklava yemeğe geldiler.. eşim kahve cezvesini ararken çok komikti, tabi ne nerde bilmiyoruz.. bende gelinliklerle olduğum için yardım edememiştim.. o zaman da baya bir eğlenmiştim anlayacağınn :)))))))))
yediler içtiler,
ee..tabi gitmek bilmiyorlar... sırnaşık şey
eşim arkadaşlarının gitmeleri için resmen gözlerinin içine bakıyor , ama arkadaşlarda muzur olduğundan, biraz komik bir durum olmuştu benim açımdan.... naniknanik
sonra onlarda gittiler ve kaldık başbaşaaa.. :utangac: :utangac: :utangac:
benimki bu kadar..
umarım sende en güzel şekilde yaşarsın hayatının en güzel anını.. :Saruboceq:
oyy bu tatlı dilli arkdaşın yer seniiikaydirigubbakcemile3 canım benimm mutluluğunuz daim olsun inşallahh​
dügün oldu bitti biz annemlerle ayni apartmanda ev kiralamistik beyimin ailesi türkiyedelerdi.dügünde de sadece dayisi geldi ingiltereden beyimin.dügünden sonra bizim burda cok güzel cicek bahcesi var hava da güzeldi tam haziran ayi ailecek oraya gittik.resim cekindik biraz gezdik.sonra evimize geldik.giriste ailemle vedalastik.
kendi dairemize ciktik.icreiye girdik.daha oturmadan kapi kirilacak gibi vuruluyor zile basilmiyor.kapi adeta yumruklaniyor.beyim acti kapiyi yazik soktada bir yandan kim bu görgüsüz diye:)))
benim eniste bey giciklik olsun diye yapmis bize karnimiz gece acikir diye yemek geitrmis güya.benim beyde yok istemiyoz dedi almadi.(keske alsaymia karnim sonradan cok acikti)
neyse biz önce iki rekat namz kildik.duamizi ettik.beyim ayaklarimi yikadi.sünnetmis. ve ayagimi yikadigi suyla damla damla evin her kösesine dis kapinin önüne kadar serpti.kadinda kötü hastaligi falan önüyormus.peyganber efendimizde bu sekilde yapmis o yüzdn beyimde uyguladi.sonrasi malüm:))))
yemek bulunsun hazir derim cerez ,meyve .pek uyuyamiyorsun heyecandan:)))

canım benim yüreğine ellerine sağlıkk mutluluklarrr :1hug:​

bizde eve gelmiştik ve o gece balayına çıkmıştık sonrası belli :)

biz düğünden hemen sonra yemek yedik ve yola çıktık yani balayına çünkü iznimiz 13 gündü ve bir an önce yola çıkalım dedim eşime oda kırmadı beni. ve antalya kemere gittik balayına sositososito

kızz belinayy çok güzel bi noktaya parmak nbasmışşsın üsper bi topikkk kaydirigubbakcemile2

Back