• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika bi konu olmuş gerçekten. bende şubatta yada yazın yazıcam buraya inşaallah yaşadıklarımı :teytey:

bi arkadaşımınkini anlatayım ama. bir kızın hayalidir değil mi bu gece yıllarca düşünürüz ve güzel bir ortamda olmasını isteriz. arkadaşım da eşinin işi dolayısıyla başka memlekete gelin gidecekti. ilk gecelerinin bir otelde olmasını istiyordu. kaynanası tuttu bizim evde olacaksınız dedi. kız da kaynanasını sevmiyor ki evini sevsin. ben o evde olmak istemiyorum dedi, fakat kocası da annesinin dediğini yaptı. neyse efendim, düğün bitti konvoyla o eve getirdik gelinimizi. sonra indirmelik alma, su kabı devirme ve alkışlar eşliğinde eve girmişler. kız oturmuş damat duvağını açmış yüz görümlüğü takmış. sonra namaz ve duş faslı veeeee arkadaşım ben ilk gecemi burda hayal etmemiştim ve istemiyorum demiş. kocası da peki o zaman demiş. arkadaşım sabaha kadar ibadet etmiş bol bol dua etmiş. sabahta erkenden balayına gittiler zaten. olanlar orda olmuş :jeyyar: anlatsana kızım diyorum anlatmıyor yahuu, bu nasıl kankaysa:roflol:

dugunden sonra ne mi yapiliir??
hmmmmm guzel soru.............CADIARZU
biz doktorculuk oynamistik:roflol:
sizde kendinize gore bi oyun bulursunuz artik:jeyyar:

alemsin be kizim,gece gece iyi geldi valla:roflol::roflol:

süper bi topic olmus hakkatten belinaycim :1hug: :asigim:
bende daha evli deeeLim niyetimde yok:1rolleyes: (dermisimmm) haha :roflol:
evlenince yazarim insallah :1rolleyes: :jeyyar:

süper bi topic olmus hakkatten belinaycim :1hug: :asigim:
bende daha evli deeeLim niyetimde yok:1rolleyes: (dermisimmm) haha :roflol:
evlenince yazarim insallah :1rolleyes: :jeyyar:

hmmmmmmmmmmmm oldu gorursem soylerim...
ben cok gordum oyle diyenleri,kocanin nesli tukeniyomus gibi kosmaca gidiyolar valla:dilcikar:

Biz düğünün olduğu otelde kalmıştık gece.Önce duvağını açar,(benimki yüzgörümlüğü takmadı bedavaya getirrdi valla:) gelinliğini çıkarır.Annem namaz kılmamız için seccade ve bana etek başörtü koymuştu.Duşumuzu aldık, namaz kıldık...Sonra banyoya girip seksi bir gecelik giydim..Sonra da bütün oteli inlettim, zevkten değil acıdankaydirigubbakcemile
Kanamam da çok olmuştu benim.Oyüzden mecburen otelin nevresim takımını yürütmüştükkaydirigubbakcemile3
Ertesi gün kahvaltımızı yapıp evimize geldikŞeniz

kızlar yazanlara paylaşanlara teşekkür ediyorumm.. Elis canım benim merakım fazladır naparsın tatlım bende buyum işte isteyen paylaşıyor isteyense senin gibi alaya alıyor...

Süper bi konuymuş yhaa walla hiç erinmeden tüm sayfaları okudum =)) Benimde Aralıkta düğünüm war.. Ama ewimde pc olmicağı için yasamicamm =((

canım sağolasınn.... ayrıca mutluluklar dilerim şimdidenn

konu süper hepsini okuyamadim iste oldugum icin bu hafta sonu hepsini okumaya calisacagim.
ne acayip bir insanim bunlari okuyunca bile heyecanlaniyorum gözlerim doluyor hayret bana hayret

fmk bu konuda yalnız değilsin aynen bende senin gibiyim canım

36 sayfayi okudum baska evli hanimlar yok mu aramizda :icecream:
cok cici konu cok faydali kaydirigubbakcemile3

kızlar yazanlara paylaşanlara teşekkür ediyorumm.. Elis canım benim merakım fazladır naparsın tatlım bende buyum işte isteyen paylaşıyor isteyense senin gibi alaya alıyor...

kizma be canim,sakaya vurdum diye...bilseydim daha ciddi olurdum....pardonyerimseniben

Öncelikle Belinay arkadaşıma sonrasında da paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim kendi adıma. Biz meraklı bekarlar için oldukça faydalı olmuş

Rabbim bu heyecanı tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
çok güzel konu olmuş sağol canım
RABBİM herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah...

selam kızlar çok hoş bir topik olmuş..!! :)
ben birde birşey daha sormak istiyorum..asıl ilk gecenizden sonraki sabah naptınız neler yaşadınız?? onlarıda yazıverseniz ne güzel olur... ben hiç bilmiyorum öyle kim gelir kim gider falan da...
mesela çarşaf görmeye flan ..var mı gerçekten öyle şeylerr :s :(

başlık için teşekkürler... kaç zamandır üyeyim ilk kez bu başlığa yazma isteği duydum...

evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim.. umarım umduğunuzdan daha güzel geçer..

sadece okumakla yetiniyorum... annem evlenmemi istiyo bende gönlüme göre birini bulamıyom... öylece bekliyoz bakalım ne olcak... ne kadersizsem beni beğenen ve istediklerini bildiğim adamlar kısa bi süre sonra benden vazgeçiyolar.. uğursuzum sanırm.. bu forumu görünce içimde bi yer acıdı... çünkü tüm arkadaşlarım evlndi ve şehir dışında yaşıyolar (işleri gereği)

hiç kimsesi olmayan biri olarak üstelikde evde kalmış, çirkin biri olarak imrendim bi an... inşallah hepiniz mutlu olursunuz.. alakasız yazdıysam kusuruma bakmayın

lemanket kardeşim henüz evlenmedi :)...

valal belinaycım sen biliyosun benim neler yaşadığımı ablacım evlendik eve geldik sende geldin imam nikahımız kıyıldı sonrasenle ben ayrılamadık ağlamaktan, sonracığıma evde ben enişten ve enişteciğinin şehir dışından gelen arkadaşı kaldık o gece sabaha kadar oturduk sonra ertesi sabah sen geldin kahvaltıya hatırlıyormusun kardeşim :)) bekliyorum ufukla evliliğinizi ilk gece size gelicez film izlicez sabahta kahvaltıyı hazırlicaksın kardeşimmm ablasının gülü :)

Back