Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy benim ablam gelmişte yazmışşş kardeşide yeni görmüşş yerimseniii:)
bu aradaa yok sen gelme kardeşini sen çok özlediğin için çağırdın boşver napcan gelip kapıda kalırsın hem :)

benim ablam geldi gelin arabasinda eve geldik kapida indik kurani kerimi basucumda tuttular tabi inerken sonra evin kapisinda testi kirdim sonra odanin kapisina civi caktim tabi ev dolu bu arada :)))
serbet getirdiler icdik oturduk yemek yedik herkes eve dagildi sonra onune oturdum tek tek ben deyim 50 sen de 60 tel tokayi tek tek cikardi canim benim ya :))) o kadar tokayi masus koydurdum tabiii sonra banyoya girdim dus aldim o tvyi acdi sonra o girdi dus aldi biraz tv izledik icecek icdik....oyle iste :))))))

Valla bende nişanlıyım bi aksilik çıkmazsa inşallah mayıs gibi evlenicem,bakalım ben neler anlatıcam burada ben de açıkçası korkuyorum,daha önce tatile falan çıktık beraber çok şey paylaştık,yaşadık ama işin ince detayına inmedik tabi ki...:1no2:bir de ben ben düğün günü hafif çakırkeyf sarhoş olmak istiyorum ki iyice gevşeyebileyim var mı deneyen?:içelim:

buda geride kalmışş hadi bakalım kızlarrrrr

eveet bissürü kişi evlenmiştir şimdiye :)))

evet güzelim 6 ayı geçti işte bu yüzden tekrarladımki evlenenler olduu yazarlar paylaşırlar diee

bende yenı gordum kıss.. demek arada guncellemek gerek yerimseniben a.s.

Slm kızlar
Belinaycım çok güzel bir konu açmışsın böylece biz meraklı bekarlar evlilerden öğrencez herşeyi Allah herkese hayırlı yuvalar kurmak nasip darısı bizim başımıza :Saruboceq:

:mymeka: kızdım sana
kocayamı kaçtı dedim

seni meraklı seniiii :jeyyar:
sabah uyandın ılık bi duş aldın şöle bi 10 dakika uzandın düşündün bu evde son günlerim olucak babamın soyadıyla dedin
çıktın kuaföre gittin saçın başın yapıldıu gelinliğini giydin kalbin atmaya başladı :asigim: ay ne güzel gelin olmuşum dedin kaydirigubbakcemile3
kocan geldi yüklü bi kuaför parası ödedi mirmirmirmir aldı seni baba evine gittiniz
baban kırmızı kurdela bağladı belinayın makyajı bozuldu ağlamaktan -tatlicadiarzu-
çıktınız düğün salonuna kaydirigubbakcemile2
nikahınız en güzel çığlıklarla evetlerle kıyıldı :asigim:
sonrası ağaç oldunuzmirmirmirmir takılar takıldı öp üş öpüş bitmez :roflol:
oynadıknız göbek attınız halay cektiniz :teytey:
gece oluyoo yoruldunuz ama eve gitmek için de can atıyosunuz bi yandan :icecream:
neyse düğün bittiiiii kaydirigubbakcemile3
anne abla baba herkes ağlıyo tabi -tatlicadiarzu-
eve girmeden ufuğu belinayı kucağına aldı :asigim:
yatak odasına götürdü :jeyyar:
devam edimm miii mirmirmirmir

:lepi:

kaçarmıyım kızzz ailemden hariç tüm k. k peşime düşüer yoksa:roflol:

Yaa bitanemm amasen çok güzel anlatmışssın bittim bittim vallahide billahide beni çok mutlu etti bu yazınnn harika bişi bu yaaa sank iyaşıyormuş gibi oldumm tamam yaşicam nasip kısmetse RABBİM izin verirsede senin anlatman bi başka oldu be lady'im mutlu ettin benii yaaaaŞeniz

Rabbim sana güzel güzel yasatsın emi :asigim:

benimkini anlatım -tatlicadiarzu- cuma günü yurtdısına gideceğimiz balayı katılım yetersizliği dolasıyle iptal olduğu için bide gelin ayakkabım güzel olmadığı için çok ağlamıştım senağlama
persembe kına gecesinden önce en şık bi yerde manikür pedikürümü yaptırmıştım baktım eşimin ailesi ctesi düğün sonrası imam nıkahı ıstıyo :1shok:biz hiç keyfımız kaçmasın diye cuma gunu gittim imam nıkahımız kıyıldı tabi manıkur pedıkur gitti kafamçokkarıştı
eşim kuaförü eve ayarlamıştı ben yorulmıyım diye ama cuma ojelerim gittiği için sabahın körunde bütün kuaförleri dolaştım
manıkurculer erken gelmiyolarmış mirmirmirmir
neyse hemen manıkur pedikür yaptırp eve döndüm
kuaför geldi benım surat bes karıs
nasıl yapım diyo nasıl yapıyorsan yap bana soru sorma dedim :1ninca:
keyfım yoktu anlıcağın aynaya bile bakmadım mirmirmirmir
sonra gelinlik giymek için odaya girdim aynada kendimi gördüm :asigim: bu ben miyim ne kadar güzelmişim :smiley-cool: hemen kendime geldim heyecan başladı böylelikle kaydirigubbakcemile2
eşim geldi dili tutuldu beni öyle görünce :asigim: bu kadar beklemiyordum çok güzelsin prensesim dedi :asigim: (ey gidi günler eyyysenağlama)
ailesi geldi gözlerini alamadılar benden dualar okunmaya basladıkafamçokkarıştı
kardeşim canım herseyım kuşağımı bağladı :asigim:
evden çıkarken hemen çıkardım ama kaydirigubbakcemile3
neyse araba da süpriz oldu çok şık bi araba ayarlamış kocaman içinde tv var :smiley-cool:
koyulduk kornalarla yola
resim çekilmeye gittik bizim gküçük gelinle damadımızda vardı 5-6 yaslarında :asigim:
baktık saate gec kalıyoruz apart topar nikah salonuna gidiyoruz bi yandan arıyolar nerde kaldınız diye
en sonunda evlenmekten vazgectık diyebildik kaydirigubbakcemile3
nikaha 4 dakika kala vardık hatta gelin arabası otoparka girmeden caddede indık duvağımı eteğimi kaldırarak koşa koşa gittim kaydirigubbakcemile3
nefes nefese girdik kafamçokkarıştı ama sonra korktuk kalabalığı görünce panik yaptık nasıl davranacağımızı bilemedik:1rolleyes:
bi çığlıkla evet dedim eşimde öyle :asigim:
birbirimizi öpmeyı unuttuk -tatlicadiarzu-
sonra ağaç olduk takılar takıldı kaydirigubbakcemile3
ve böylelikle nikah bittii:asigim:

lady süperdii bi çırpıda okudum ama bunlar bir çırpıda yaşanmıyor dimi?? nekadar güzel ve nekadar özel bir an yaaaa.. gelinlikle bende merak ettim seni açıkcası tatlım..

gençlerle birlikte ulus parkına gittik hava da güzeldi dısarda resim filan çekildik
akşam yemeği için ayarladığımız yere gittik epey bi katılım oldu sevdiklerimiz dostlarımız akrabalarımız Allah razı olsun 130 kişilerdi
ferhat göçerin cennet sarkısıyla içeri girdik dansımızı ettik 2 ye kadar eğlendik :teytey:
evimize gittik kocicim beni kucağına aldı mirmirmirmir
yatak odasına bıraktı:smiley-cool:
ben ne yapsam beğenirsin acelece gelinliğimi çıkarıyordum kapı çaldı:1shok:
çauk tekrar bağla sunu dedim eşime :roflol::roflol:
bağladı kapıyı açtık:1shok:
bizim yaramaz arkadaslarıız bizi rahatsız etmeye gelmişler mirmirmirmir
sizi uyutmucaz burda kalcaz hadi çay ikram edin falan filan derken 1 saat gecti kaydirigubbakcemile
kameraya aldılar tekrar kucağında görmek istiyoruz dediler
tekrar kucağına aldı beni yatak odasına götürdü el salladım ve kapıyı kapattılar :smiley-cool:
bende yine acelece gelinliğimi çıkarırken eşim napıyosun ya ne bu acele dedi kaydirigubbakcemile3
ne sandınız :jeyyar: hastaydım zati hemen uyumaya hazırlanıyordum :roflol:
regl olduğum için kardeş gibi uyuduk sırnaşık şey
halbuki uyuyamayacağımı düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3

lady süperdii bi çırpıda okudum ama bunlar bir çırpıda yaşanmıyor dimi?? nekadar güzel ve nekadar özel bir an yaaaa.. gelinlikle bende merak ettim seni açıkcası tatlım..

çok güzel bi gündü ömrümde en mutlu olduğum gündü
doya doya yasadık her anını çok güzel değerlendirdik
ama şimdi eşimle ayrıyız :çok üzgünüm:

çok güzel bi gündü ömrümde en mutlu olduğum gündü
doya doya yasadık her anını çok güzel değerlendirdik
ama şimdi eşimle ayrıyız :çok üzgünüm:

ben yazmasamda her anını tek tek takip ediyorum bitanem.. eşin senden vazgeçmiyor çokta güzel gidiyor helal olsun çünkü ikinizde biribinizi çok seviyorsunuzz. bir tarafda babası diğer tarafda canı hayatı evini yatağını paylaştığı eşi adamcağızda iki arada kaldı sağdan gitse eşini kaybedicek soldan gitse onu büyüten bu yaşa getiren babasını kaybedicek ortada kalsa çukura düşücek yapayalnız kalıcak...
Tamam babasıda haksız sakın yanlış anlama savunmuyorum babasını sözlerrni hakaretlerini ve o el kaldırışı ama nebilim be gülümmm eşin seni çok seviyor ves ende ölee AŞK KAZANICAK GÖRÜCEKSİN

ayyy süper süper süper ötesi olmuşş yaaaaaaa bayıldım sana ve anlatış şeklineee :roflol:

Bizde nasip kısmet olursa düğünden sonra emirgan korusuna beyaz köşk yada pembe köşk'e gidicez arkadaş ve kuzenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…