• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belinay ya bu konuyu ben de çok seviyorum arada bi tekrar tekrar okuyorum teşekkürler a.s. inş ileride biz de güzel güzel şeyler yazarız buraya

Bizde düğün salonundan eve geldik hoca, eşimin arkadaşları falan.
Kaynanam olmadığı için kadın yoktu pek.beni aldılar içeri oturdum baya bekledim.
Nişanlılığımızı ve düğüne kadar olan acı tatlı şeyleri düşündüm.şükürki kavuşmuştuk.
Sonra sırtına vurarak dualarla eşimi eve soktular ve bianda herkes dağıldı tabi.
Önce salonda oturduk biraz uzun uzun birbirimize baktık, sarıldık,gülüştük,gerçekmi hayalmi onu konuştuk
Sonra namazlar kılındı ben gelinliğimle.iki rekat şükür namazıymış. Kucağına aldı vee
Odamıza geçtik tokalarımı çıkardı eşim tekrar kavuşmanın mutluluğuyla uzunca sarıldık birmirimize.sonrası malum işte........................... :utangac:
(Ne günlerdi beeeeee.........)

Son düzenleme:
bu konuyu üye olmadan okumustum cok hosuma gitmisti
hepsini teker teker okudum
insan okurken bile heyecalaniyo :utangac:
bende artik 2-3 sene sonra anlatirim a.s

yurduminsani
ozaman 2 3 sene sonrada bekleriz tatlım bende sanırım senee anlatıcamm:)

sevgilimin arkadaşları evlendiğinde düğünden sonra arkadaşlar olarak gelinle damadı yemeğe çıkardırlar, yediler içtiler filan sonra evlerine bıraktılar... şimdi bana da diyolar nereye götürelim sizi diye ben de diyorum ertesi gece nereye isterseniz gelirim de o gece evimise gidicez biz :asigim: hala bunun kavgasını yapıyoruz bazı arkadaşlarla...
ben gelinliğimi de kendim çıkarmam :jeyyar: çıkartsın işi te, zaten sırtı bele kadar açık olucak çıkartıcak çok da bişi yok :roflol: saçlar da salınık olucak e çok fazla toka da olmıycak (gerçi mezuniyet balomda saçım salnıktı ve eve döndüğümde bir avuç toka çıktı saçımdan :roflol: anam o kadar çokki saçlar anca tutuyo :roflol:)
bakalım evlenince de şu oldu bu oldu diye yazarım size :asigim: dua edin kızlarrr biran önce evleniyimm

eflendin sandım ya. dedim ne çabuk. 1 gün yoktum ne ara evlendi bu kız.
ben merak etmiyom etmektye istemiyom. aslında bizimkilerde balayı adeti var. salondan direk balayına :)

arabaya bındık bızımle sadece esımın dayısı ve hıcbıseden burnunu eksıltmeyen hanımı vardı eve getırdıler dertlerı altınları saymak bırazda oturup sohbet etmek ama ben yermıyımmmmmm esımle ıcerı gırdık hadı grusurz tesekkurler dedık ıkısıde dondu kaldı kapıyı orttuk.esım kucagına aldı benı evı gezdırdı ve mutlu sooooooooooon:))))

burcumm altınları evinize mi götürdünüz kıısss (: biz salonda ayırdık direk bana takılanlar anneme, kocişe takılanlar kayınvalideme verildi. istemedim borçları ödeyin altın istemem dedim sağolsunlar tek kuruş borç ödemedik a.s.

gelelim asıl konuya :jeyyar: ilk muhabbet çok komik olmuştu bizde yaaa :roflol:
korkuyorum, korktuğumu biliyor ama sabırsız :roflol: diyor ki geçelim mi odamıza_? kem küm ettim tabe (: dedi istemiyorsan geçmeyelim bekleyelim dedi :roflol: istemiyorum diyemiyosun çünkü ertelendikçe korku da büyüyecek olsun bitsin istiyor insan ama istiyorum da diyemiyorsun azmış gibi :roflol: :roflol: bişi demedim sonra kendiliğinden gelişti zati :roflol:

burcumm altınları evinize mi götürdünüz kıısss (: biz salonda ayırdık direk bana takılanlar anneme, kocişe takılanlar kayınvalideme verildi. istemedim borçları ödeyin altın istemem dedim sağolsunlar tek kuruş borç ödemedik a.s.

gelelim asıl konuya :jeyyar: ilk muhabbet çok komik olmuştu bizde yaaa :roflol:
korkuyorum, korktuğumu biliyor ama sabırsız :roflol: diyor ki geçelim mi odamıza_? kem küm ettim tabe (: dedi istemiyorsan geçmeyelim bekleyelim dedi :roflol: istemiyorum diyemiyosun çünkü ertelendikçe korku da büyüyecek olsun bitsin istiyor insan ama istiyorum da diyemiyorsun azmış gibi :roflol: :roflol: bişi demedim sonra kendiliğinden gelişti zati :roflol:

ayy süperdii yaa istiyomusun geçelimmi odamızaaaa ayoll zaten evinizde teksinizz tüm odalar sizinnn:roflol: ay valla bittimmmmm süperdiii sakuraaa ellerine sağlıkkk yerimseniben

eflendin sandım ya. dedim ne çabuk. 1 gün yoktum ne ara evlendi bu kız.
ben merak etmiyom etmektye istemiyom. aslında bizimkilerde balayı adeti var. salondan direk balayına :)

bebeğim evlensemm koca koca harflrle yazarımmmm :roflol: ayrıcaa keşke hemencecik dediğin gibi evlensemmm ahhh nerdeeeee:asigim: büyümem lazım daha 24 yaşındayımm hihoyyyt

ayy süperdii yaa istiyomusun geçelimmi odamızaaaa ayoll zaten evinizde teksinizz tüm odalar sizinnn:roflol: ay valla bittimmmmm süperdiii sakuraaa ellerine sağlıkkk yerimseniben

napiim kıs mayıs olmasına rağmen ev buzhane gibiydi, yeni bina ilk oturan biziz daireye aşırı soğuktu. elektrik sobası takmışlar gitmeden önce :roflol:
haziranın 2. haftasına kadar elektrikli battaniye kullandık düşün yani :roflol: :roflol:

ozaman ben kışın evlenmimmm :) yahu yazında çekilmezkiii sıcaktaa yapış yapışşşş :)

Günler sonra ilk defa gülümseyerek bişey okudum..Belinay Merve konuyu açtığın ve buna sebeb olduğun için sonsuz teşekkürler a.s.a.s. Rabbim gönlüne göre versin inşallah seninde bunlar gibi yazılarını okumak kısmet olur ALLAH mutluluğunuzu bozmasın:nazar:a.s. ...:1rolleyes:Bide banada nasip olsun:utangac:kendimide çıkarayım aradankaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

Günler sonra ilk defa gülümseyerek bişey okudum..Belinay Merve konuyu açtığın ve buna sebeb olduğun için sonsuz teşekkürler a.s.a.s. Rabbim gönlüne göre versin inşallah seninde bunlar gibi yazılarını okumak kısmet olur ALLAH mutluluğunuzu bozmasın:nazar:a.s. ...:1rolleyes:Bide banada nasip olsun:utangac:kendimide çıkarayım aradankaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

CANIMSINNNNN RİCA EDERİMM BİTANEMMMM.. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMMMM​
:1hug:

ama ama ama konum gerilerde kalmışş hadi kızlarr yokmu başka paylaşan yeni evlenelerde oldu aramızdaa :)

benim de mrk ettigim bi konuydu :)
iyi olmuş malesef bekarım bişi yazamam kii :(
ahh ahhh......evde kalmışlar gibi hehhe

Bizim nikahımız oldu. Nikahtan sonra fotoğraflar, vedalaşmalar falan, eşimin ailesi Denizli'nin ilçesi Tavas'ta oturuyor. Oraya gittik saat 20:30 gibi. Yemek falan yedik, sonra dini nikahımız kıyıldı. Oturduk, sohbet falan. Saat 1 gibi evimize dönmek için yola çıktık. Biz kendi arabamızda, eşimin dayısıgil arkamızda kendi arabalarında evimize kadar eşlik ettiler. Eve gelince iyi geceler dileyip kendi evlerine gittiler (onlarda bizim semtimize yakın bi yerde oturuyorlar). Eve gelip kimse oturmadı yani. Gerisi de malum, oturduk para saydık :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Okuduğum en eğlenceli son:roflol: Süper ya koptum gece gece. Tabi önce muhasebe yapmak lazım dimi :roflol::roflol::roflol::roflol:

ama ama ama konum gerilerde kalmışş hadi kızlarr yokmu başka paylaşan yeni evlenelerde oldu aramızdaa :)

Mervecim sizlere göre çok yeniyim bu sitede, konuyu yeni okuma fırsatım oldu. Çok güzel bir başlık açmışsın ve çok şeker yorumlar gelmiş her biri ayrı güzeldi. Sanada bu düşüncen için teşekkürler a.s.

Back