• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende eve geldilk ailem onun ailesi doluydu ev sonkez resimler çekildi herkes gitti eşimin bikaç kuzeni kaldı aramızda pasta kesitik yedik gittiler sonra ben odanın ortasıona çoktüm tam yarım saatt toka çıkardı kafamdan eşim e tabi sonra banyıo faslı namaz derken geriside sansürr...

hepinizey ürekten teşekkür ediyorummmmmm sizleri çok seviyorummm konumud eğerli görüp aptığınız yorumlar için önem verdiğiniz için vaktinizi ayırdığınız heyecanınızı benimle paylaştığınız için çok TEŞEKKÜRLER

Nikahtan Sonra Ailelerimizleberaber Bi çay Bahçesine Gittik,orda Bizim Tarafi Uğurladiktan Sonra Kayinvalideme Gittik..... Ondan Sonrada :):) Arkadaşlarimiz Kaçirdi Bizi Ordan Yemğe Gittik Gecenin Bi Vakti.nikah Geç Saatteydi Yemeğe Gitmemiz Geceyarisini Buldu ....
Hep Beraber Eve Biraktilar Bzizi Balkondan Mahsun Mahsun El Salladim:)
Sonda Yatak Odasina Kaçtim Hemen Kapiy Kapattim:) Gelinliğimi çikariyordum.bizimki Kapiyi Açmaya çalişti Sokmadim Tabi Sana Bi Sürprizim Var Dedim:) Ne Sürprizi Yusuf Yusufum Içeri Girmesin Diye çikiverdi Ağzimdan
Neyse çikardim Gelinliği Namaz Fasli Derken Biraz Sohbet Ettik ...ve......yattik :)

HEROS ULEYN TABİ MERAKLI OLCAM BEN TAZE MERAKLILARDANIM AYOLLLL BİLELİM BİLMEDEN EVLENMEYELİM BÖLEEEEEEE ŞAŞIBEŞ OLMAYALIMMM :) ŞAKA Bİ YANA TEŞEKKÜR EDERİM LOKUMUM PAYLAŞTIĞIN İÇİNNNN....

şuşu TEŞEKKÜR EDERİM KUŞUM :)

kızlar bu ne güzel konu ya 32 safyanın hepsini okudum hayırlısıyla benimde 4 ay sonra düğünüm var bakalım ne olucak ozmn sizinle paylaşırım ama şuan bile okdr heycanlıyımki heycanımı nasıl yenicem bilmiyorum gercekten :S bide ben aşırı utangacım inş herkezin hayal ettigi gibi olur herkeze ol şans:)

minolto87 AYNI BEN TATLIMM AYNI BENİ YAZMIŞSSIN :)MUTLULUKLAR DİLERİMMM ÇOK AZ KALMIŞŞŞŞŞ DARISI BANA VE BENİİM GİBİ BEKARLARAAA İNŞALLAHHHHHHH

Aminn canım valla ya ben o günü düşününce stres oluorum burada okuduklarıma göre korkulacak bişey yokmuş ama insan yaşamadan anlayamaz degilmi?evet az kaldı gün gectikce ecel terleri döküyorum:) evlensemde bi kurtulsam su stresten:))) belinaycım inşlallah canım darısı sizlerin başınaaa :)

tamam merviş, tamam adaş adetleri anlattık şimdi de geceye gelelim öyle mi :roflol: :roflol:

neyse artık anlatalım bakalım (hiç meraklı değiliz anlatmaya, sadece soruyosunuz diye anlatıyoruz :dilcikar: )

salonda gelin çiçeği müjdeci denen aslen damat işkencecisi olan arkadaş bozuntuları tarafından saklanır (: bizim müjdeciler de çiçeği aldılar tabi. çiçek bulunana kadar gelin arabadan inemez damat arabanın önünde müjdecilerin isteklerini gerçekleştirir. ne hikmetse çiçek de istekler bitene dek bulunamaz :roflol:

neyse salondan çıktık annesinin evinin önüne gittik ve şamata başladı (bizde böyledir, gelin ayrı gidiyorsa oraya götürülür önce, biraz da ev kirlenmesin diyedir bu) ev önü eğlenceleri başladı.

eşime o soğukta gece 12 den sonra (herkes tnaıdık olduğu için kimse rahatsız olmaz ve şikayetçi değildir sağolsunlar) mangal yaptırdılar, çorapla gezdiler ve onları yıkattılar, kafasından bi sürahi soğuk su üç dört tane ayran boşalttılar, suratını kömürle boyayıp kararttılar (çook beyaz ya :roflol: )

neyse en sonunda çiçek bulundu, arabayı kapının önüne kadar çektirdiler kemeriyle :roflol: sonra beni eve çıkarı (Allahtan ilk kat) beni bırakıp inene kadar apartman kapısının camlarını kırdılar.

en sonunda büyükler sağolsun bizi evimize yolladılar geç oldu diye. benim yengelerim, eltim ve görümcem, kaynın geldiler bizimle. onun tarafı bizi resim falan çekti. yengemler masa hazırladı. kocaman bir meyve tabağı, kızarmış tavuk, koca bir pasta, annemin baklavası.... bir sürü donattılar (: hiç yiyemedik o ayrı mesele :roflol:

önce namaz kıldık güzelce, sonra oturup birer kahve içtik. sonraaaa.....

REKLAMLAAAAARRRRRRR

sakura Kiz Enişteye Acidim Resmen Işkence Yapmişlarr Adama Yaaaaa :) Ama Varya çok Eğlenceli Olmuştur Tatlim Yaaaa :) Mutluluğunuz Ve Ağzinizin Tadi Hiç Bozulmasin Arkadaşimmmmm Yüreğine Sağlik Tatlim Teşekkrü Ederim Vakit Ayirpi Bu özel Günü Benimle Paylaştiğin çin

sakura Kiz Enişteye Acidim Resmen Işkence Yapmişlarr Adama Yaaaaa :) Ama Varya çok Eğlenceli Olmuştur Tatlim Yaaaa :) Mutluluğunuz Ve Ağzinizin Tadi Hiç Bozulmasin Arkadaşimmmmm Yüreğine Sağlik Tatlim Teşekkrü Ederim Vakit Ayirpi Bu özel Günü Benimle Paylaştiğin çin

kız çok eğlenceliydi valla bizde adet olduğu için daha da güzel geliyor (:

Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin ve herkese bu güzel bu muhteşem duyguyu en muhteşem şekilde yaşamayı nasip etsin inş. (:

ben teşekkür ederim canım konu çok güzel çünkü, okudukça okuyasım geliyor valla a.s. a.s.

Kıs şakura bu ne be... Ne değişik adetler var... Bizde adet falan olmadığı için değişik geliyor bana ama ben de isterdim şöyle çin işkencesi uygulasınlar benim herüfe :roflol:

Neyse ben özel olarak çin işkencesi uygularım artıkın :dilcikar:

eve kayınvalidemlerle geldik, içeri girip evi şöyle bir gezdiler ve çıktılar hemen, bu arada eşim içeri girerken beni kucağına almıştı, sonra artık acısına dayanamayacağım tokalarımı çıkarmıştı eşim :):):)

Kıs şakura bu ne be... Ne değişik adetler var... Bizde adet falan olmadığı için değişik geliyor bana ama ben de isterdim şöyle çin işkencesi uygulasınlar benim herüfe :roflol:

Neyse ben özel olarak çin işkencesi uygularım artıkın :dilcikar:

:roflol: :roflol: yazık gıs çocuğa :roflol: gerçi yapacaklarını düşününce az bile geliyor ya neyyyyse :roflol:

:roflol: :roflol: yazık gıs çocuğa :roflol: gerçi yapacaklarını düşününce az bile geliyor ya neyyyyse :roflol:

Nasıl yane jeyyar

Kimin ne yapacağını düşününce baken :dilcikar:

nemi oldu güzel şeyle r kızlar düğünden sonra eve giderken aklım alisede yaşadığım bi olay geldi diyordumki hep kızlar ben kırmızı bmw arabayla uçucam ölücemm.. ay ne beklersiniz benim en mutlu günüm ve araba bmw ve kırmız aklım ageldi eve gelene kadar dua ettim ayy dedim yoksa başımamı gelcek sonra bi tanıdık gekdi akraba değil bizi bırakmaya tavuk dolma falan getirdi :):) yedik sonra saçımı çıkarma uğraştık kocişimle iğrençtii.. sonra çoook yorulmuştum güzel bir bıcı bıcı sonra...................... :)...........sonrada uyuduk :):)

işin kötüsü ben gözü kara gidiyorum sözlümün adetini bilmeden :) en iisi ben bi sorayım napılıomus onlarda bakalım

benimkide çok enteresan oldu. salondan çıkıp konvoy halinde evimize geldik. eşim beni kucağına falan almadı alamazdı zaten evimiz beşinci kattaydı:))) cümbür cemaat bize çıkıldı.. ablam sağolsun ben kapıdan girer girmez kafamdan pirinç bulgur vs. bilumum bakliyat taneleri döktü gelin bereketiyle gelsin diyeymiş günlerce bakliyat çıktı evin her yerinden.. sonra eşimin arkadaşı sağolsun hemde gelin arabamızın şoförü tırım tırım hoca aradı hoca nikahımız yoktu çünkü (ne ayıp).. velhasıl nikah kıyıldı.. eşimim annanesi olacak koca karı ve annesi ısrarla gelinliğimi çıkarmamı beklediler neymiş dışarı çıkarsak yemeğe falan çok para harcarmışış... bizde onların gitmesini bekledik ve bizim arkadaş konvoyumuzda sokağın köşesinde bizden işaret bekliyodu... yaramaz adamlar yani eşimin ailesi gidicence biz hooppp dışarı ancak ortaköyde bi çay içip dönebildik eve.. bizimle beraber eşimin bi arkadaşı ve nişanlısı geldi ve tam sabah ezanı okunana kadar kaldılar.. ee malum bizde ezandan sonra o yorgunlukla vurup kafayı yattık.. ama intikamımız aynısı oldu onların düğün geceside biz sabah kadar oturduk onlarda... oturmasakta suları kesikti bi icraat olmıycaktı yanii..
işte bu kadar....

Ay ben bu konuyu nasıl kaçırmışım ya bende çok merak ediyordumm :roflol:

meilsss hoşgeldinn teşekkür ederim bacim konumu en başa aldinn :) evet yeni evli hatunlarrr gelin baakalimmmmm :)

Back