Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arabalarla once kayınvalıdemlere gıttık,, evdekı buyukler vardı dugune gelemıyecek kadar yaslı, onların elını optuk.. sonra yanlız bıze gıttık gıttık kı herkes bızde anaaaa dedım ne ısınız var burda.. butun akraba arkadas bızım eve dolmus bızı ugurlamak ıcın.. cok hosumuza gıtmıstı.. annemlerle ve herkesle vedalasıp... yazlıgımızın yolunu tuttuk... yanı bızımle beraber kımse yoktu, hıc sevmem oyle seylerı.. .sehır dısındaydık,, hıc telefonumuzu bılem acmadık... cok guzel vakıt gecırdık orada...

YAREM bebişimmm çok çok teşekkür ederimmmmmm..aşkımada gösterdimm oda beğendiii içine sindiyse beğendiysen kestir aşkım dedi..bende dedimki aşkım sana güzel gözükmek iiçin kestircem senin beğenmen önemli hep aynı hep aynı sıkılmıştırsın benden dedim verdiği cevap aynen şu "aşkım sen kel kalsanda ben yine severim senii" yaniii hayatımda çok beğendii :))

Evett kızlar kaldığım yerden devam ediyorum...Ben o gece regl olduğum için rahattım...Önce oturma odasına girip bi güzel oturduk ayaklarımızı uzata uzata...Günün kulisini yaptım.Takılan altınları takıları falan konuştuk...Eşim ne kadar yorgun olduğundan bahsetti...Hatta dedi ki o işi bu gece yapacak olanlara Allah kolaylık versin...Bu yorgunluğun üstüne nasıl yapacaklar dedi...Sonra eşimin yardımıyla gelinliğimi çıkardım. Başörtümü çıkardım ve eşim saçımdaki tokaları çıkardı.Aynen buraya yazılanlar gibi eşim de kuaföre baya bi söylendi...Bu arada yeri gelmişken söyliyim tesettür gelin başı bile yaptırsanız eşarbınızın içine topuz yapıyorlar eşarbınız güzel dursun diye...Sonra eşimle duşa girdik bi güzel duş aldık...Çıkınca cicişlerimizi giydik..Eşimi önceden tembihlemiştim kola cips falan al diye...Onlardan atıştırdık sonra gidip yatağımıza mışıl mışıl uyuduk misler gibi....

canımmm süper bi akşam olmuşş hayalimdeki akşam gibi :)) bu arada benim aşkımda dün dedi o akşam çikolata cips kola alırız önceden eve dedii ayyyyy süper olucak özelliklede aşkımın yanında uyanmakkkkk

senın var ya su merakın benı oldurecek yanı... klavyenın basında bıle kıpır kıpır duramıyorsun demı... ama emın ol beraber uyanmak coook hos bıor duygu....sırnaşık şey

ya kızlar bızım ılk gecemızden bır anımızı anlatayım sızlere cok hostu yaa... bız artıkın uyumusuz... esım bır ara wc ye kalkmıs.. gerı dondugunde de gogsume dogru yaslanıp yatmıs... amaaan asıl samataya bakın sımdı sız. benı bır telasla uyandırdı '''hayatım kalk kalk uyan lutfen.'''.:1shok:.. falan dıye paldır kuldur uyandım '''noldu hayatım yaa ''dedım.. dedı kı '''hayatım senın kalbın cok hızlı atıyor yaa ben cok korktum uyan kalbını dınleyeyım '''... ''ne dıyosun canım yaa dedım hadı uyuyalım'' dedım,, zaten o gece sertab erener ın kazandıgı eurovısıon vardı sabaha kadar ızledık nerdeyse,,, uyku gozumden baska heryerımden akıyordu yanı o derece... Allah ım o gece ve dıger geceler ara ara uyanıp kendıme geldıgımde yıne kalbımı dınlerken buldum.sırnaşık şeysırnaşık şey.. cok gulmustuk hala da guluyoruz... evet gercektende oylece dursam bıle kalbım cok hızlı atar benım

senın var ya su merakın benı oldurecek yanı... klavyenın basında bıle kıpır kıpır duramıyorsun demı... ama emın ol beraber uyanmak coook hos bıor duygu....sırnaşık şey

hemde ne heyecannn varya şakkıdı yaaa bu arada meraklıyım işteee napimmmmm bende böleyim siz tecrübeli hatunlardan öğrenmek istiyommm fenamı yapıyom ayollll :tomato:

hemde ne heyecannn varya şakkıdı yaaa bu arada meraklıyım işteee napimmmmm bende böleyim siz tecrübeli hatunlardan öğrenmek istiyommm fenamı yapıyom ayollll :tomato:

cok sekersın sen canım sormak ıstedıgın ne olursa gercekten cevaplayabılırım... bende meraklıyım hemde cok..aynıyız yanıııa.s.

YAREM BACIM O SENİN ŞEKERLİLİĞİN AYYY BEN ÇOK SEVDİM SİZLERİ YAAAAAA

hepiciğinizi :))) çünkü her biriniz birbirinizden özel ve değerli insanlarsınız iyiki tanımışım sizleri su sıcaklığa bakın yaaa...

düğün yapıldı bitti ..konvoy halinde eve saat 11,30 gibi geldik..tabi evde yakın akrabalar vartatlicadiarzu...nese gelen giden derken hepiciği gitti bizi başbaşa bıraktılar:)))..saat 2 olmuştu galiba...aşkım gelinliğimi çıkarmama yardım etti ama ben hem çok utanıyom hemde çok heyecanlıyımyasakkelime..nese gelinliği çıkardı ilk ben girdimm duşa(ilkten beraber duş olmaz:enbuyukkk:) ben çıktığım gibi yatak odasına kaçtım aşkım sen duşa girebilirsin dedim çok utanıyodum yha senağlama o duş alırken ben süslenmeye başladım odamda, bi baktım 2dk da duşunu almış odaya geldi...tabi ben kıpkırmızı
..arkamdan sarıldı bana benim kalp yerinden çıkcak gibi oldu:asigim: aşkım gel yatalım dedi zaten yatağa bi adım var hemen atlıyabilirsinsırnaşık şey...nese yattık ..en son nesli uyan işe geç kaldın die annem bana bağırıyodu..hepsi rüya imiş:roflol::roflol:​

kız nikahın yan etkisi bu bak, dokunmuş sana :))
Güldürdün beni sabah sabah!!

yaa konuya bayıldım valla süpermiş yaa 3 ay sonra bende yaşaycam o günlerii :)

Yani inanamiyorum Merve sana...bende diyorum hayret bu kiz mesajlarima cevap vermiyor, nerede acaba diye belki bacim gelirde dertlesiriz diye, meger bacim dedigim nelerin pesinde !!!!

Konu çok guzel vallahi. hepinizi teker teker okudum. evli olan arkadaslara candan tesekkurler ki o guzel heyecan ve mutlu dolu gecenizi bizlerle paylastiniz ve hala paylasiliyor.
supersiniz kizlar.
Allah evlilere bir omur boyu mutluluk nasip etsin
Nisanlilara guzel bir nisanli devri (benim gibi degil ama) nasip etsin ve guzel dugunler omur boyu sevgi mutluluk nasip etsin
flort doneminde ki arkadaslarimiza da en kisa zamanda sevdiklerine kavusmalarini nasip etsin
optum sizi kizlar
anlatmaya devam
bizlerde okumaya

Kuzummmmm Aşkolsun Cevap Veriom Sanada Yetişiom Bacim Benn Artiii Ben özel Mesaj Yoluyla Senden Msn Istedim Vermedinn Bende Ziyaretçi Defterime Yazdim Msn Imi Ordan Bakabilrisn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…