- Konu Sahibi EU2
-
kardelen erken pes ettin yeaavrim tatlicadiarzu Hade ii geceler sanaŞeniz
iyi gecelerrrrrr hepinize :))))
canım bir sorum olacak. yazılarını takip ediyorum hep. ben d eöğretmenim ve benim de 27 temmuzda düğünüm var. biliyorsun eş durumu tayini 25 ağustosta açıklanacak. yani hangi semte hangi okula atandığımız. bu kadar süreyi nerde geçirmeyi düşünüyorsunuz?şahsen biz merkezi bir semtten her yere ulaşımı kolay bir yerden ev tutmayı düşünüyoruz. yine de değişik bir fikrin var mı merak ettim.bana da bazıları ev tutma diyor da.ne yapsam ben d ebilmiyorum. herşey ne zor ya.Yok canım yaa daha tam değil.... Ben öğretmen olduğum için tayin sorunum olacak tayinden sonra tayinimin çıktığı semte yakın bir yerden ev tutcaz eşyaları daha önceden alıp bekletiriz bir de benim burdaki eşyaları bir de Antalya dan gelecek olanları Ankara ya taşıcaz yeni eşyaları eve götürcez evi düzenlicez balayından sonra ooooo yani anlayacağın daha çok iş vaarrrrr bak şimdi aklıma gelince dellendim yinebenneyaptımki
canım bir sorum olacak. yazılarını takip ediyorum hep. ben d eöğretmenim ve benim de 27 temmuzda düğünüm var. biliyorsun eş durumu tayini 25 ağustosta açıklanacak. yani hangi semte hangi okula atandığımız. bu kadar süreyi nerde geçirmeyi düşünüyorsunuz?şahsen biz merkezi bir semtten her yere ulaşımı kolay bir yerden ev tutmayı düşünüyoruz. yine de değişik bir fikrin var mı merak ettim.bana da bazıları ev tutma diyor da.ne yapsam ben d ebilmiyorum. herşey ne zor ya.
Canım çok problem olursa zaten benim burda tek başıma yaşadığım eşyalı evim var zaten burdaki eşyalarım da yeni olduğu için bunlar gitmeden orda ev açamam. Beyaz eşyalar da var... Üstelik fazladan kira vermiş oluruz...
Şimdi yaz döneminde sadece bir defalık tayin dönemi olmuyor en az 3 defa tayin dönemi açıyolar.... Haziranın sonu, temmuzun sonu, ağustosun sonu olmak üzere.... Geçen yıl 6 defa açılmıştı. Bizim nikah yani evlilik 6 temmuzda... 10 Temmuzda başvurular başlıcak, 20 sine kadar .... Ayın sonuna doğruda belli olacak... Ozamana kadar balayı derken ben burdaki eşyalarımı ayarlayıp toplucam derken zaman geçer diye düşünüyorum ya da bir süre ayrı kalırız napayım. Ankara büyük bir yer şimdi belli olmaz çok uzağa da çıkabilir sorun olsun istemiyoruz...a.s
teşekkür ederim canım ama moralin bozaulacak. bunlar geçen seneydi canım. bu yıl değişti. sen şubat dönemi özür durumu kitapçığna bakamdın sanırım. orda net tarihler belli. 5 ağustosta başvurular ve sonuçta 25 ağustos canım. başka da yok. biz de geçen seneye göre ayarlamıştık düğün tarihini ama moralimiz çok bozuldu. ama sen yien de şanslısın eşyalı evin varmış. biz ikimiz de ailemizin yanında kalıyoruz şu an. balayına da gideceğiz ama bir ay geçiremeyiz balayında ekonomik sebeplerden. ailelerimizn yanında da kalmak istemiyoruz.
canım senin en azından gideceğin şehir belliymiş. benim durumlar çok karışık. nişanlım çalışma bakanlığı bölge müdürlüğünde çalışıyor edirnede. şu anda asker. bir ay sonra gelecek ve gelince belli olacak tayin durumu. bursaya isteyecek. olursa ben bursa merkeze onun yanında tayin istiycem. olamzsa edirneye istiycem. herşey o kadar belirsiz ki. hem taşınmak dünyanın sonu da değil. evliliğimin en güzel günlerini orda burda geçirmektense ev tutmayı planlıyoruz nişanlımın yeri kesinleşince. şu an eşya falan da almıyoruz o yüzden yani büyük eşylar. belirsizlik stres yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?