Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum az göbüşüm acıktı birşeyler yiyim sonra kitap okuyum yatım yarın görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm hepinizia.s.

Aldıklarımı olmuşmu diye göstermediğimi kim söyledi nehir hanım :roflol:

His cim allah gönlüne göre versin inşallah yerimseniben

(nehir bu arada bi özel msjlara bakıver:) )

kardelen erken pes ettin yeaavrim tatlicadiarzu Hade ii geceler sanaŞeniz

ahh canm kalabilsem akşamları bilgisayar bana kalmıyo normalde giremiyorum bile bugün diğer kardeş geç gelicek de ondan birazdan gelir o gelmeden odayı boşaltım ben tatlicadiarzu yoksa bırakırmıyım ayol sabaha kadar takılırım a.s

canım bir sorum olacak. yazılarını takip ediyorum hep. ben d eöğretmenim ve benim de 27 temmuzda düğünüm var. biliyorsun eş durumu tayini 25 ağustosta açıklanacak. yani hangi semte hangi okula atandığımız. bu kadar süreyi nerde geçirmeyi düşünüyorsunuz?şahsen biz merkezi bir semtten her yere ulaşımı kolay bir yerden ev tutmayı düşünüyoruz. yine de değişik bir fikrin var mı merak ettim.bana da bazıları ev tutma diyor da.ne yapsam ben d ebilmiyorum. herşey ne zor ya.

Canım çok problem olursa zaten benim burda tek başıma yaşadığım eşyalı evim var zaten burdaki eşyalarım da yeni olduğu için bunlar gitmeden orda ev açamam. Beyaz eşyalar da var... Üstelik fazladan kira vermiş oluruz...

Şimdi yaz döneminde sadece bir defalık tayin dönemi olmuyor en az 3 defa tayin dönemi açıyolar.... Haziranın sonu, temmuzun sonu, ağustosun sonu olmak üzere.... Geçen yıl 6 defa açılmıştı. Bizim nikah yani evlilik 6 temmuzda... 10 Temmuzda başvurular başlıcak, 20 sine kadar .... Ayın sonuna doğruda belli olacak... Ozamana kadar balayı derken ben burdaki eşyalarımı ayarlayıp toplucam derken zaman geçer diye düşünüyorum ya da bir süre ayrı kalırız napayım. Ankara büyük bir yer şimdi belli olmaz çok uzağa da çıkabilir sorun olsun istemiyoruz...a.s

hepsini okudum hemde gülümseyerek çok cicisiniz kızlar..

şimdi kafama takıldı bende sorsammıki merve gibi aşkıma :) ama nası açsamki konuyu pat diye sorulmazki dimi .. ays şimdiden heyecan bastı benimde 5 yıllık ilişkim var bakalım artıkın hayırlısı bide O çerkes çerkeslerde farklı adetler filan varmıdırki .. dualarınıza amin diyorum yürekten çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz .. Mervecim senide Ufuğuna bağışlasın rabbim :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ama moralin bozaulacak. bunlar geçen seneydi canım. bu yıl değişti. sen şubat dönemi özür durumu kitapçığna bakamdın sanırım. orda net tarihler belli. 5 ağustosta başvurular ve sonuçta 25 ağustos canım. başka da yok. biz de geçen seneye göre ayarlamıştık düğün tarihini ama moralimiz çok bozuldu. ama sen yien de şanslısın eşyalı evin varmış. biz ikimiz de ailemizin yanında kalıyoruz şu an. balayına da gideceğiz ama bir ay geçiremeyiz balayında ekonomik sebeplerden. ailelerimizn yanında da kalmak istemiyoruz.

Evet baktım canım şimdi benim de moralim bozuldu ama napalım başa gelen çekilir...:sm_confused:

canım senin en azından gideceğin şehir belliymiş. benim durumlar çok karışık. nişanlım çalışma bakanlığı bölge müdürlüğünde çalışıyor edirnede. şu anda asker. bir ay sonra gelecek ve gelince belli olacak tayin durumu. bursaya isteyecek. olursa ben bursa merkeze onun yanında tayin istiycem. olamzsa edirneye istiycem. herşey o kadar belirsiz ki. hem taşınmak dünyanın sonu da değil. evliliğimin en güzel günlerini orda burda geçirmektense ev tutmayı planlıyoruz nişanlımın yeri kesinleşince. şu an eşya falan da almıyoruz o yüzden yani büyük eşylar. belirsizlik stres yapıyor.

Hım senin işin biraz zor bence ev tutsan daha mantıklı canıma.s

o kadar sinir oluyorum ki bu Türkiye de kanunların, uygulamaların son anda değiştirilmesine. ya insanlar düğün tarihlerini milli eğitim bakanımıza danışıp da ayarlayacak herhalde. çok moral bozucu bir durum. biz nikahı haziranda yapıp haziranda tayin isteyecktik. ve 27 temmuzdaki düğünümüze kadar evimizi yerleştirmeyi planlamıştık. tabi düğün tarihini de önce ayarlamak gerekir yer açısında. aralıkta kesinleştirdik ki temmuzda ancak yer bulabildik haftasonu.

konuyu saptırmayın lan
ne guzel paylasımlar bunlar ay cok begendım ben burayı belinay sagol canım guzel olmus valla
herkese cok tesekkurler allah herkesın evlılıgının ilk günkü tadında olmasını nasıp etsın
ay ben uyurum yaa o yorgunlukla uyuturmu bılmemm

kızlarrrr bilkerem ben kaçmadım elektiriğin azizliğine uğradımmmm :)) ayol nelerde konuşulmuş ne resilerde eklenmişşşş valla siz az değilsiniz heeee ama dikkat edin konum kapanmasın hepinizi yolarım :)) bu arada pamuk şeker teşekkür ediyorum bitanem gülze yorumun için kardelen tatlım sanada teşekür ederim ve starliçe sanada bitanemmmm mersiii ):)

Merhaba kızlar,
Gerçekten çok güzel ve masumane bir konu olmuşŞeniz
Ben de benim gecemi anlatayım. Ben eşimle 4 yıllık bi flörtten sonra evlendim. Belinay merve gibi ben de eşime sürekli bu konuyu sorardım. İlk gece heyecanlanırsam naparsın? Nasıl olacak nasıl geçecek diye. Eşim de hep aşkım sonuçta bu iki insanın da isyerek yaptığında zevk alınacak birşey o nedenle seni asla zorlamam derdi. Ben yine de hep o günün hayalini kurar ve heyecanlanırdım. Gelgelelim günler hızla aktı geçti ve beklenen gün geldi. Bizim düğünümüz 1 hafta sürdü. 1 hafta öncesinde resmi nikahımız ve salon düğünümüz olmuştu. 1 hafta sonrasında gelin alımı oldu yani ev düğünü yaptık. Ben ikisinide yaşamayı çok istedim. Öğle namazından sonra gelini almaya (yani beni:1closedeyes:)geldiler. Oğlan evin(yani eşimin evine:dance:)e vardık. Bekle bekle akşam oldu. Yemek faslından sonra eşim ve diğer erkekler yatsı namazına gittiler. Ben de o arada kadınlarla oturdum.Eşim gelince aldık arabanın anahtarını diğerleriyle vedalaştık bindik arabamıza evimizin yolunu tuttuk. Yani evimiz derken kayınvaldemlerin evi. 2 tane evleri var. Biri köyde diğeri ilçede. Arasında arabayla 10 dk mesafe var. Neyse biz sadece eşimle ikimiz bindik arabay ve ilçedeki eve gittik. Vardık. Eşim merdivenlerde beni kucağına aldı öyle çıkardı yukarıya. Sonra içeri girdik kapıyı kapatınca eşimle birbirimize baktık. Eşim büyük bir rahatlıkla iç çekti. Allahım sana şükürler olsun bizi kazasız belasız birbirimize kavuşturdun dedi....

Kızlar şuan dışarıya çıkmam lazım. devamını gelince gece yazarım..Ayy çok heyecanlı...Arkası yarınlar gibi....:teytey::teytey::teytey:

Hersey dedigin gibi oldu..
sonrasi ise, herhalde 1000-1 ciftin basina gelir ya da hic gelmez..
Erkek tarafindan herkes evde,
imam geldi, hoca nikahi kiyildi. Sonra herkes birbir evi terketti. Bizim kaynana salonun direk ortasina cöreklenmis oturuyor. Benim ki, sen niye hala burda oturuyorsun dedi.Kaynana, -Ben bu gece burda kalacagim, dedi. Ondan sonra zaten, o gecenin icine edilmis oldu. Kisaca, bizde ne moral ne de romantizm kaldi ve o gece iki kardes gibi yatip uyuduk. Ama esim sabah kalktiginda sinir küpü sekilde annesine bagirmaya basladi. Sen mi ögreteceksin bize neyin nasil oldugunu dedi ve sen bu evde biz gelene kadar sefani sür biz gidiyoruz dedi ve biz apar-topar güneyin yolunu tutmustuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…