- Konu Sahibi NazliKizce
-
ewet ben de arada yardımcı almak ıstıyorum ama hem fıyat hem de guwenılırlık acısından en ufak bılgım yok
Kadıkoyde oturuyorum. 15 gunde bir gelecek. Evdeki tum temizlik işlerini yapacak bir bayana ihtiyacım var.. Güvenilir bir bayan önerebilirseniz çok memnun olurum. ben işinize talibim çok ihtiyacım var
Arkadaşlar bana hem temizliğe hem de yarım gün bebek bakımına gelen bir bayan var. Onun görümcesi iş arıyor temizlik olur, bebek bakımı olur çaycılık olur daha önce çalışmış. Ben sadece 1 kez gördüm ama bana gelen bayan güvenilir. Paraya da çok ihtiyaçları var. İstanbul anadolu yakasında oturuyorlar. İlgilenen olursa bana mesaj atarsa ben de telefonunu bveririm ve görüşürsünüz.Beğenirsenişz çalışırsınız
aynı söylediğiniz özelliklerde temizliğe birini arıyorum görüşelim bu konuda lütfen
boş günü var mı senin yardımcının? evim tarabyada. oldukça uzun bir zamandır arıyorum da. olmayınca ne zor bulunurmuş güvenilir ve titiz bir yardımcı???benim annemin evine gelen bir bayan var. çok güzel yapıyor işini. dip köşe temizliyor.
tam gün 70 TL, yarım gün 35 TL.
perdeler yıkandıysa onların ütüsünü asmasını falan da yapıyor. istenildiği takdirde kişisel ütüleri de yapar ama.
ben ilgileniyorum. eğer teklif hala geçerliyse mesaj bekliyorum.Merhabalar
Bizim binada kiracı olan genç bir kadın var temizlik işlerinden iyi anlar. ıki çocuğu var eşide tüm iş aramalarına rağmen işsiz. iki aydır kirayı da ödeyemediler. Önümüzdeki ayda ödeyemezlerse ev sahibi evden çıkaracak. Eğer hala temizlikçi arayan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim çok makbule geçer.
halen kimseyi bulmadıysanız görüşmek isterim işe çok ihtiyacım var yarım 30 tam 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?