İşte alıntı yapacaksanız keşke hepsini okusaydınız da doğru anlasaydınız. Yazdıklarımı tekrar yazayım o zaman. Otomatik ödemeye alırsanız fatura takip etmenize gerek kalmaz. Saydıklarınız bence gerçekten evet gözle görülmeyen şeyler. Evin temizliğiyle bir tutmam açıkçası ben. Sadece tek bir kişide evin tüm temizliğinin olması doğru değil çünkü o evde iki kişi yaşıyor.
Kedi olan bir evde bir haftada süpürge takmayınca konu sahibinin yazdığı gibi göz gözü görmez olur bu size normal geliyor olabilir bana gelmiyor. Konu sahibi lavabo ovmayı bilmiyorum demiş mesela bu da normal gelmiyor. Temizlik işi evet nankör ve yorucu ama bir insanın yaşam alanını asgari düzeyde temiz tutması bir zorunluluk, kadın erkek farketmez durum böyle. Bir lavabo ovmak, bir koltuktan kedi tüyü temizlemek kaç dakika, ne kadar efor isteyen bir iş? Ha ben de evime yardımcı alıyorum büyük temizliği tek yapmışlığım senelerdir toplasan 5 etmez ama nasılsa kadın geliyor veya eşim yapsın diye kirin, pisliğin içinde yaşamak normal mi? Gördünüz evde lavabo pis mesela nasılsa kadın geliyor veya eşim yapar diye o şekilde bırakmak gerçekten normal mi geliyor size?