- 2 Ağustos 2013
- 35.482
- 108.724
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde tüy döken kedi var ev haftada 1 kere süpürülürse ne olur batmaz mıAyda 4 haftada 1 kez gelecek demek. Zaten kadın yapacak öyle aman aman batmaz ev
Okuduğunuzu anlamak gibi bir sıkıntınız olduğunu baştan bilseydik konunuza yorum yapmazdık.Off klozette kıl nedir ya. Nasıl şeyler hayal ettiniz bilmiyorum ama normal insanlar gibi tuvaletten sonra sifon çektiğimiz için hayatımda hiç klozetin içi pis olmadı. Yani temizlenmiş ile temizlenmemiş arasında hiç fark yok. Pis dememin sebebi çamaşır suyu dökmeden mikroplar ölmez diyeydi. Eşimin kılı dökülüyor mu bilmiyorum ama ben hiç görmedim belki alıyordur. Lavaboda da sümüğün ne işi var?
Yani ben kendi evime dağınık diyorum ama lavabosunda sümük barındıran kadın bana laf ediyor arkadaşlar iyi misiniz siz ya. Lavabo ve banyoya pis dememin tek sebebi mikro canlılardı hani çamaşır suyu olmadan ölmez diye. Yoksa NORMAL MEDENİ BİR İNSAN OLARAK LAVABOYU KULLANINCA OLDUĞU GİBİ BIRAKMIYORUZ.
Kedim çok tüy döküyor bu benim elimde olan bir şey değil, günlük tararım ama dökülür. Kaldı ki kedimden iğrenmiyorum, dökülen tüylerini bile seviyorum.
Ben zannediyorum ki herkes benim gibi o yüzden gelen kadın beni kınar. Sümüklü lavabo kıllı klozeti olan kadınlar varmış ben onların yanında zaten kadın teşekkür eder bana ahaha
Kediden de bişey olmaz batar tabi de. Kadında bunu bilir. Ben hiç yapamıyorum o yüzden haftada seni alıyorum dersin önden bi açıklama olurEvde tüy döken kedi var ev haftada 1 kere süpürülürse ne olur batmaz mı
Beceriksizliğiyle bu kadar övüneni de ilk defa görüyorum. Eşiniz olmasa b.kunuzda boğulacakmışsınız herhalde, hala param var diye hava atma derdindesiniz. Sizdeki para muhtemelen buradaki çoğu kadında var zaten. Bize de iki haftada bir kadın geliyor ama öncesinde temizlik yapmamıza gerek kalmıyor. Çünkü kendimize olan saygımızdan dolayı kaliteli bir hayat idame ettirilecek durumda ev.Hayat böyle şeyler için çok kısa bence :) yani uzun uzun buna cevap vermek için. Siz (ve diğer bu şekilde düşünen arkadaşlar) bu şekilde kendinizi tatmin ediyor olabilirsiniz. Benim süper bir ev hanımı olma gibi hayat amacım yok. İş yapmak zor geliyor dediğimde neden işlerin yapılmadığını düşünüyorsunuz anlamadım. Zor geldiği için yardımcı tutalım diyorum zaten. Yapılmıyor işler demiyorum. Yapıyoruz ama zorlanıyoruz. Eşim lavabo temizliyorsa ben de kahvaltı hazırlıyorum, o süpürge açıyorsa ben de alışverişi hallediyorum. Herkes sizin gibi HERKESİN İMRENDİĞİ EVİ MÜKEMMEL OLAN KADIN olmak zorunda değil.
Sana da son kez yazayım. Muhtemelen gıcık oldun çünkü sen de sevmiyorsun ev işini içten içe ben yapıyorum başkaları nasıl yapmaz diye sinirlendin. Ablacım sen de gtünü toplayacak bir adamla evlenseydin ne bileyim ben evlendim mesela en önemli kriterim buydu. Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın
Bu arada yemek kısmını şimdi okudum, dışarıda yemek yemeyi kıskanılacak birşey olarak görmüyorum, öğlen yediklerim, eşim ve çocuklarımla haftasonu yemek zorunda olduklarım yetiyor. Herşeyin bir ayarı var, her gün dışarıda yemek de her gün evde yemek de aşırı bence. Ama siz şimdiye kadar görmediyseniz size her gün dışarıda yemek lüks ve kıskanılacak birşey gibi geliyordur.Hayat böyle şeyler için çok kısa bence :) yani uzun uzun buna cevap vermek için. Siz (ve diğer bu şekilde düşünen arkadaşlar) bu şekilde kendinizi tatmin ediyor olabilirsiniz. Benim süper bir ev hanımı olma gibi hayat amacım yok. İş yapmak zor geliyor dediğimde neden işlerin yapılmadığını düşünüyorsunuz anlamadım. Zor geldiği için yardımcı tutalım diyorum zaten. Yapılmıyor işler demiyorum. Yapıyoruz ama zorlanıyoruz. Eşim lavabo temizliyorsa ben de kahvaltı hazırlıyorum, o süpürge açıyorsa ben de alışverişi hallediyorum. Herkes sizin gibi HERKESİN İMRENDİĞİ EVİ MÜKEMMEL OLAN KADIN olmak zorunda değil.
Sana da son kez yazayım. Muhtemelen gıcık oldun çünkü sen de sevmiyorsun ev işini içten içe ben yapıyorum başkaları nasıl yapmaz diye sinirlendin. Ablacım sen de gtünü toplayacak bir adamla evlenseydin ne bileyim ben evlendim mesela en önemli kriterim buydu. Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın
Bana da öyle geldi. Sanırım maddi anlamda zor bir çocukluk geçirmiş. Her gün dışarıda yemenin iyi bir şey olduğunu düşünüyor.Bu arada yemek kısmını şimdi okudum, dışarıda yemek yemeyi kıskanılacak birşey olarak görmüyorum, öğlen yediklerim, eşim ve çocuklarımla haftasonu yemek zorunda olduklarım yetiyor. Herşeyin bir ayarı var, her gün dışarıda yemek de her gün evde yemek de aşırı bence. Ama siz şimdiye kadar görmediyseniz size her gün dışarıda yemek lüks ve kıskanılacak birşey gibi geliyordur.
Valla dışarda yemekten o kadar bıktım ki öğlenleri corbayla gecistiriyorumBana da öyle geldi. Sanırım maddi anlamda zor bir çocukluk geçirmiş. Her gün dışarıda yemenin iyi bir şey olduğunu düşünüyor.
Bu arada yemek kısmını şimdi okudum, dışarıda yemek yemeyi kıskanılacak birşey olarak görmüyorum, öğlen yediklerim, eşim ve çocuklarımla haftasonu yemek zorunda olduklarım yetiyor. Herşeyin bir ayarı var, her gün dışarıda yemek de her gün evde yemek de aşırı bence. Ama siz şimdiye kadar görmediyseniz size her gün dışarıda yemek lüks ve kıskanılacak birşey gibi geliyordur.
Bana da öyle geldi. Sanırım maddi anlamda zor bir çocukluk geçirmiş. Her gün dışarıda yemenin iyi bir şey olduğunu düşünüyor.
İşin maddi kısmı aklıma bile gelmemişti. Ben ev işi olarak yemek de yapmıyorum manasında söyledim :)Valla dışarda yemekten o kadar bıktım ki öğlenleri corbayla gecistiriyorum
Emin misiniz?İşin maddi kısmı aklıma bile gelmemişti. Ben ev işi olarak yemek de yapmıyorum manasında söyledim :)
Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın
Ooo ne kadar da ev hanımı bir insan, valla imrendimBeceriksizliğiyle bu kadar övüneni de ilk defa görüyorum. Eşiniz olmasa b.kunuzda boğulacakmışsınız herhalde, hala param var diye hava atma derdindesiniz. Sizdeki para muhtemelen buradaki çoğu kadında var zaten. Bize de iki haftada bir kadın geliyor ama öncesinde temizlik yapmamıza gerek kalmıyor. Çünkü kendimize olan saygımızdan dolayı kaliteli bir hayat idame ettirilecek durumda ev.
Dussil diye bir deterjan vardı onu deneyebilirsiniz duşa kabin için de var .Camlardaki kireçler nasıl geçer
Evet eminim. Maddi imkanı olup evde yemek yapmak aşırı vakit kaybı.Emin misiniz?
Temizlik kısmına bişey demeyeceğim çünkü insan nasil yasamak ıstiyorsa öyle yaşıyor pislik icinde yaşarken gözüne batmiyorsa başkası ne derse desin düzelmiyor.Hayat böyle şeyler için çok kısa bence :) yani uzun uzun buna cevap vermek için. Siz (ve diğer bu şekilde düşünen arkadaşlar) bu şekilde kendinizi tatmin ediyor olabilirsiniz. Benim süper bir ev hanımı olma gibi hayat amacım yok. İş yapmak zor geliyor dediğimde neden işlerin yapılmadığını düşünüyorsunuz anlamadım. Zor geldiği için yardımcı tutalım diyorum zaten. Yapılmıyor işler demiyorum. Yapıyoruz ama zorlanıyoruz. Eşim lavabo temizliyorsa ben de kahvaltı hazırlıyorum, o süpürge açıyorsa ben de alışverişi hallediyorum. Herkes sizin gibi HERKESİN İMRENDİĞİ EVİ MÜKEMMEL OLAN KADIN olmak zorunda değil.
Yemekleri şirketle anlaştım ev yemeği getiriyorlar. Sağlıklı gibi görünüyor şimdilik. Hani kalori vs hesaplıyorlar söylediklerine göre.Temizlik kısmına bişey demeyeceğim çünkü insan nasil yasamak ıstiyorsa öyle yaşıyor pislik icinde yaşarken gözüne batmiyorsa başkası ne derse desin düzelmiyor.
Ama hergün dışardan yemek gerçketen cok sağlıksız hani cok övünülecek bişey degil. Kiskanilmiyorda PARANIZ varmış Iste yemek yapmayada biri gelsin. Ama kimse hergün disarida yediğiniz. Içın kiskanmaz akilliysa
Amaan çok takma gel bizim evi gör. Bu hayatta temizlikten daha önemli şeyler var mesela benim keyfimYa sayayım bak. Laptop getirdim salona çalışayım diye. Ama geri götürmedim. Masada duruyor şu an. Sehpaları çıkardım kullandım ama yerine kaldırmadım. Kedim kırlentin birini yere düşürmüş. Soda içtim bir yarım saat önce üstünüze afiyet, o da duruyor koltuğun yanında.
Başlasam 10 dakikada toplanır tabi ki ama her an böyle toplu olmuyor. Bu sadece salon. Evde 5 oda var. Birinde kıyafet kalmış birinde kedinin oyuncağı. Öyle yani.
Aa kaç kişilik ve aylık ucreti nedir ? Şu an küçük sehirdeyim ama büyük sehire geçince muhakkak yapacağım ben deYemekleri şirketle anlaştım ev yemeği getiriyorlar. Sağlıklı gibi görünüyor şimdilik. Hani kalori vs hesaplıyorlar söylediklerine göre.
Dışarıda yemek kıskanılacak bir şey değil, ama çaresizce tek yeteneği ev işi yapmak temizlik yemek yapmak olan bunları yapmak zorunda olmayan birisini anlamsızca eleştirebiliyor. İstiyor ki ben de yapayım eziyet çekeyim.
Yani şirketle anlaşmışsın ya onun ücretini dordum. Yukarda dalga geçilmiş ben ciddi soruyorum gerçekten bence mantıklı.Yemekleri şirketle anlaştım ev yemeği getiriyorlar. Sağlıklı gibi görünüyor şimdilik. Hani kalori vs hesaplıyorlar söylediklerine göre.
Dışarıda yemek kıskanılacak bir şey değil, ama çaresizce tek yeteneği ev işi yapmak temizlik yemek yapmak olan bunları yapmak zorunda olmayan birisini anlamsızca eleştirebiliyor. İstiyor ki ben de yapayım eziyet çekeyim.
Benim alerjim olan şeyleri özel diyet hazırladıkları için normalden bir tık fazla oluyor ücreti. Ama iki kişi hafta içi her gün eve servis 6700 veriyoruz. Öğlen akşam ve ara öğünü oluyor. Ben çok memnunum şimdi çünkü insan birini yapsa diğerini yapamıyor sağlıklı beslenemiyorAa kaç kişilik ve aylık ucreti nedir ? Şu an küçük sehirdeyim ama büyük sehire geçince muhakkak yapacağım ben de