Eve temizlik için yardımcı almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evi ben topluyorum. temizliğe gelen süpürüp siliyor. dağınıklığı kadın mı topluyor ki

Ben sabah kalkar kalkmaz evde bi tur atarım mutlaka, akşamdan, geceden kalma dağınıklık varsa toplarım, yatağı, kıyfetleri toplamadan çıkmam, her duştan sonra değil ama haftada 2 kere falan banyoya işim düşünce duşa cif ya da çamaşır suyu döker fircalarim, 10 saniye almaz, klozetin yanında ıslak mendil durur etrafini 2 günde bir ıslak mendille silerim, içine çamaşır suyu dökerim, o da 10 saniye almaz, lavaboyu da gözüm carptikca ciflerim. Çok temiz değilim belki ama dağınıklık daha fazla yordugu için toplarim ki elimi attigimda aradığımı bulayim.

Ayda 4 gelmesi haftalıktır.
Haftalık yardımcı alınan bir ev ise belli zamandan sonra yardımcının düzenine döner ve daima tertemiz olur.
İlk etapta elbette leş gibi olmasın, banyo klozet vb yerleri temizleyin, evi bir süpürün ilk başlarken, sonra kendi düzenini mutlaka oluşturur.

Düzenli yaparsanız banyoya ayiracaginız süre 10 dakika ancak olur. Ama siz lavabo ovmayı bile hangi ara yapacağımı bilmiyorum demişsiniz. Lavabo ovmak kaç dakikanızı alabilir mesela? Vakitsizlik değil yapmak istememek sizinki.
Bu kısım sizin ve eşinizin bileceği iş tabi.

Son düzenleme:
niye ki kadın bunları hep yapında herkes normal karşılıyor.
benim de yemeği hep eşim yapar, temizlik yardımcısı almadığımız zaman yerleri de süpüren oydu.
Kadın yapınca normal karşılamıyoruz ki, iki kişide çalışıyorsa ama temizliği sadece bir kişi yapıyorsa anormal karşılıyoruz.

Çarşafları da günlük değiştiriyoruz bir kaç sebepten dolayı. Yastık kılıfları her gün değiştirmezsem yüzüme sivilce olur korkusu var. Ve maalesef vajinismus geçmişim olduğu için kayganlaştıcı… neyse devam etmeyeceğim. Yani günlük değişiyor merak etmeyin

Sizin de anlamadığınız şu, nasıl tek kadın yapıyorsa eşinizde yapmalı diyorsak tek erkek yapıyorsa da aynı şeyi söylüyoruz. Daginigiz ve pisiz diye elalemin kadınından utaniyorsunuz ama bütün işi yapan kocanizdan daginigim ve pisim diye utanmiyorsunuz. eşiniz kadından daha mı az değerli? O adam gündüz çalışmıyor mu?

Nevresim takımlarınızı çok merak ediyorum bence ayda 1 değiştiriyosunuzdur.

Bende dağınıklığı anlamadım. Çalışan iki kişi, çocuk yok, ne dağınıklığı olabilir ki? Üstelik dağınık evde yaşamak çok daha yorucu

Ya sayayım bak. Laptop getirdim salona çalışayım diye. Ama geri götürmedim. Masada duruyor şu an. Sehpaları çıkardım kullandım ama yerine kaldırmadım. Kedim kırlentin birini yere düşürmüş. Soda içtim bir yarım saat önce üstünüze afiyet, o da duruyor koltuğun yanında.

Başlasam 10 dakikada toplanır tabi ki ama her an böyle toplu olmuyor. Bu sadece salon. Evde 5 oda var. Birinde kıyafet kalmış birinde kedinin oyuncağı. Öyle yani.

Sizin eviniz rahat ediyorsanız dağınık kalsın, ama siz bu tembellikten zevk alıyorsunuz. O enerjiyi ta buradan hissediyorum. Ayrıca eve gelen kadın temizlik yapar, dağınıklığı toplamak zorunda değil. O nerden bilsin sizin eşyalarınızın yerini?

Tuvaleti temizleyin çöpünüzü de dökün
Nevresimleri kirliye atın ortalıkta da bişey bırakmamaya çalışın ki hemen temizliğe başlayabilsin. Başka bişey yapmanıza gerek yok gerisi onun işi

Tebrik ederim

Hayır utanmıyorum çünkü evlenmeden önce açıkça iş yapmayacağımı söyledim ona, kabul etti.

Allah Allah dört kedim var ve bir kere bile evim uçuş uçuş tüy içinde kalmadı. Düzenli tarama, robot süpürge ve ruloyla önüne geçebilirsiniz tüylerin. Banyo için de kadına da ayıp regl olduğumda filan klozet leke olabiliyor onları siliyorum ben insanlık hali olabilir ama kadın görmek zorunda değil bence.

Haha bende lazere gittiğimde çok utanıyordum, kadın demicekmi bu ne tüy diye kendimi yiyiyordum. Sonra dedimki tüy sıkıntım yoksa niye gideyim, herkes tüylü olduğu için geliyor. Sizinkide böyle bişey evim temizse niye yardımcı alayım??

Rahatlatıyor mu peki seni baya ben bıktım ev süpürmekten. Hergün yarın saatim gidiyor süpürmeye
Merhaba benim robot var haritalaması ve silme özelliği olanlardan . Evde 2.5 yaşında oğlum ve 2 kuşumuz var havası çok kirli tozlu bir şehirde yaşıyorum. Robottan çok memnunum . Pazartesi sabah ben kendim süpür sil toz al yapıyorum öğleden sonra robotu evde gezdirip süpürdüğüm yerlerin tamamen temiz kalmasını sağlıyorum. Haftanın diğer günleri de sabah kahvaltı yaparken ve akşama doğru oğlumu parka çıkarırken günde 2 kere çalıştırıyorum böylece tamamen temizleniyor ve 1 hafta boyunca benim süpürge açmama gerek kalmıyor . Eğer koltuklarda önemli büyük bir şey yoksa yastıkları düzeltirken elimle kuruyemiş çekirdek vs varsa yere itiyorum ve koltuklarda temiz kalıyor

Evde robot olup onu çalıştırmamak nedir ya Günde 2 duş alıyor olmanız normal tabiki minik çekcekle duşa kabinin suyunu almak kaç dk 5 bile değil 2 dk .

Kadın yapınca normal karşılamıyoruz ki, iki kişide çalışıyorsa ama temizliği sadece bir kişi yapıyorsa anormal karşılıyoruz.
Aynen öyle bu sadece insan kullanmak başka bir şey değil aynı şeyi adam yapsa burada herkes adamı taşlardı

Birde insanız yani, pislettigimiz şeyi temizlemek en doğal şey.
Aynen öyle insanlar nasıl pislik içimde kedi kılı ile yaşıyorlar hayret verici. Ayağına yapışan bir çocuk yoksa 2 günde bir 30 dk evi süpürsen yerden kalkan toz miktarı az olacak Böylece toz alma olayın bile kısalacak . Günde 2 duş alıyorsan son aldığında duşa kabine bir deterjan sürsen 5 dk sürer bunlar basit şeyler zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…