- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
Ben sabah kalkar kalkmaz evde bi tur atarım mutlaka, akşamdan, geceden kalma dağınıklık varsa toplarım, yatağı, kıyfetleri toplamadan çıkmam, her duştan sonra değil ama haftada 2 kere falan banyoya işim düşünce duşa cif ya da çamaşır suyu döker fircalarim, 10 saniye almaz, klozetin yanında ıslak mendil durur etrafini 2 günde bir ıslak mendille silerim, içine çamaşır suyu dökerim, o da 10 saniye almaz, lavaboyu da gözüm carptikca ciflerim. Çok temiz değilim belki ama dağınıklık daha fazla yordugu için toplarim ki elimi attigimda aradığımı bulayim.Siz nasıl yapıyorsunuz ki? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Mesela sabah 7de kalktın işe gideceksin duş aldın sonra gidip banyo temizleyiciyi alıp temizliğe mi girişiyorsunuz? İşe nasıl yetişiyorsunuz ki :)
Ben mi nazlıyım bilmiyorum ama her duştan sonra temizlik yapsam kovulurum işten.
Düzenli yaparsanız banyoya ayiracaginız süre 10 dakika ancak olur. Ama siz lavabo ovmayı bile hangi ara yapacağımı bilmiyorum demişsiniz. Lavabo ovmak kaç dakikanızı alabilir mesela? Vakitsizlik değil yapmak istememek sizinki.Siz nasıl yapıyorsunuz ki? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Mesela sabah 7de kalktın işe gideceksin duş aldın sonra gidip banyo temizleyiciyi alıp temizliğe mi girişiyorsunuz? İşe nasıl yetişiyorsunuz ki :)
Ben mi nazlıyım bilmiyorum ama her duştan sonra temizlik yapsam kovulurum işten.
Kadın yapınca normal karşılamıyoruz ki, iki kişide çalışıyorsa ama temizliği sadece bir kişi yapıyorsa anormal karşılıyoruz.niye ki kadın bunları hep yapında herkes normal karşılıyor.
benim de yemeği hep eşim yapar, temizlik yardımcısı almadığımız zaman yerleri de süpüren oydu.
Sizin de anlamadığınız şu, nasıl tek kadın yapıyorsa eşinizde yapmalı diyorsak tek erkek yapıyorsa da aynı şeyi söylüyoruz. Daginigiz ve pisiz diye elalemin kadınından utaniyorsunuz ama bütün işi yapan kocanizdan daginigim ve pisim diye utanmiyorsunuz. eşiniz kadından daha mı az değerli? O adam gündüz çalışmıyor mu?Arkadaşlar anlamadığınız konu şu ki işleri yapmıyorum diye hiç yapılmıyor değil. Eşim yapıyor. Ama bu ihtimali düşünmüyorsunuz bile çünkü ataerkil düşünce yapısı kadın yapmıyorsa kesin evi bk götürüyor şeklinde gelişiyor
Çarşafları da günlük değiştiriyoruz bir kaç sebepten dolayı. Yastık kılıfları her gün değiştirmezsem yüzüme sivilce olur korkusu var. Ve maalesef vajinismus geçmişim olduğu için kayganlaştıcı… neyse devam etmeyeceğim. Yani günlük değişiyor merak etmeyin
Nevresim takımlarınızı çok merak ediyorumbence ayda 1 değiştiriyosunuzdur.
Bende dağınıklığı anlamadım. Çalışan iki kişi, çocuk yok, ne dağınıklığı olabilir ki? Üstelik dağınık evde yaşamak çok daha yorucu
Sizin eviniz rahat ediyorsanız dağınık kalsın, ama siz bu tembellikten zevk alıyorsunuz. O enerjiyi ta buradan hissediyorum. Ayrıca eve gelen kadın temizlik yapar, dağınıklığı toplamak zorunda değil. O nerden bilsin sizin eşyalarınızın yerini?Ya sayayım bak. Laptop getirdim salona çalışayım diye. Ama geri götürmedim. Masada duruyor şu an. Sehpaları çıkardım kullandım ama yerine kaldırmadım. Kedim kırlentin birini yere düşürmüş. Soda içtim bir yarım saat önce üstünüze afiyet, o da duruyor koltuğun yanında.
Başlasam 10 dakikada toplanır tabi ki ama her an böyle toplu olmuyor. Bu sadece salon. Evde 5 oda var. Birinde kıyafet kalmış birinde kedinin oyuncağı. Öyle yani.
Tebrik ederimBen sabah kalkar kalkmaz evde bi tur atarım mutlaka, akşamdan, geceden kalma dağınıklık varsa toplarım, yatağı, kıyfetleri toplamadan çıkmam, her duştan sonra değil ama haftada 2 kere falan banyoya işim düşünce duşa cif ya da çamaşır suyu döker fircalarim, 10 saniye almaz, klozetin yanında ıslak mendil durur etrafini 2 günde bir ıslak mendille silerim, içine çamaşır suyu dökerim, o da 10 saniye almaz, lavaboyu da gözüm carptikca ciflerim. Çok temiz değilim belki ama dağınıklık daha fazla yordugu için toplarim ki elimi attigimda aradığımı bulayim.
Hayır utanmıyorum çünkü evlenmeden önce açıkça iş yapmayacağımı söyledim ona, kabul etti.Sizin de anlamadığınız şu, nasıl tek kadın yapıyorsa eşinizde yapmalı diyorsak tek erkek yapıyorsa da aynı şeyi söylüyoruz. Daginigiz ve pisiz diye elalemin kadınından utaniyorsunuz ama bütün işi yapan kocanizdan daginigim ve pisim diye utanmiyorsunuz. eşiniz kadından daha mı az değerli? O adam gündüz çalışmıyor mu?
Ee sorun ne o zaman? Bu kadar rahatsaniz, kadından cekinmeniz garip geldi bana. Elalemi bosverin, cevrenizdekileri önemseyinTebrik ederim
Hayır utanmıyorum çünkü evlenmeden önce açıkça iş yapmayacağımı söyledim ona, kabul etti.
Merhaba benim robot var haritalaması ve silme özelliği olanlardan . Evde 2.5 yaşında oğlum ve 2 kuşumuz var havası çok kirli tozlu bir şehirde yaşıyorum. Robottan çok memnunum . Pazartesi sabah ben kendim süpür sil toz al yapıyorum öğleden sonra robotu evde gezdirip süpürdüğüm yerlerin tamamen temiz kalmasını sağlıyorum. Haftanın diğer günleri de sabah kahvaltı yaparken ve akşama doğru oğlumu parka çıkarırken günde 2 kere çalıştırıyorum böylece tamamen temizleniyor ve 1 hafta boyunca benim süpürge açmama gerek kalmıyor . Eğer koltuklarda önemli büyük bir şey yoksa yastıkları düzeltirken elimle kuruyemiş çekirdek vs varsa yere itiyorum ve koltuklarda temiz kalıyorRahatlatıyor mu peki seni bayaben bıktım ev süpürmekten. Hergün yarın saatim gidiyor süpürmeye
Aynen öyle bu sadece insan kullanmak başka bir şey değil aynı şeyi adam yapsa burada herkes adamı taşlardıKadın yapınca normal karşılamıyoruz ki, iki kişide çalışıyorsa ama temizliği sadece bir kişi yapıyorsa anormal karşılıyoruz.
Birde insanız yani, pislettigimiz şeyi temizlemek en doğal şey.Aynen öyle bu sadece insan kullanmak başka bir şey değil aynı şeyi adam yapsa burada herkes adamı taşlardı
Aynen öyle insanlar nasıl pislik içimde kedi kılı ile yaşıyorlar hayret verici. Ayağına yapışan bir çocuk yoksa 2 günde bir 30 dk evi süpürsen yerden kalkan toz miktarı az olacak Böylece toz alma olayın bile kısalacak . Günde 2 duş alıyorsan son aldığında duşa kabine bir deterjan sürsen 5 dk sürer bunlar basit şeyler zatenBirde insanız yani, pislettigimiz şeyi temizlemek en doğal şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?