Eve gitsem mi?

Çok yanlış düşünmüş.zaten baştan yanlış yapmış sonu nasıl düzgün olsun.ben ablayı haklı bulmuyorum ama derdi var.sizin gibi bazı normal konuşmaya çalışan arkadaşlarımız gibi konusulsa daha iyi demek istiyorum.boyle bı durumu savunmak için demiyorum.umarim anlatabilmişimdir.

Herkes sınırını bilecek bu hayatta, o adam evliymiş, anladığımız kadarıyla yurtdışında çalışıyor ve eşi yanında değilmiş, adam kadını yanına getirmek istemiş kadın gelmemiş ve sorun başlamış umarım doğru anlatmışımdır .. Belki bu çiftin sen olmasan araları düzelecekti kim bilebilir bunu, ben hep diyorum çıkmadık candan umut kesilmez... Yuva yıkanın yuvası olmaz, olmasında zaten.. Ne emekler veriliyor bir aile düzeni kurmak için.. Bu konuda yazılacak çok şey var.. Nikah sizin için önemsizmiş madem keşke kendinize nikah akdiyle birine bağlı olmayan bir eş seçseydiniz.. O adam sizi çocuklarıyla arasını bozmakla suçluyor nedenini hiç düşündünüz mü?? Çünkü o adamda eğer siz olmasaydınız belki tekrar eşi ve çocuklarıyla birlikte olabileceğini düşünüyor

Yapmayın allah aşkına su erkekleri bu şekilde ağam paşam.
Sanki kaşıkçı elması gibi eski eşi arayıp benim olsun mu icazeti almak nedir ya.
Sonra biz uğraşıyoruz bunlarla. Bu şekilde annesinin babasına ağam paşam cektigini görüp büyüyen çocuk büyüyünce gelip benim kızıma aşık oluyor bitmiyor bu tipler bir türlü ya.
Zararli çıkan ben olurum derken maaş, nafaka vb kastediyorsanız o zaman "kocam kocam" demeyin. Sevgilim deyin. Devleti sömürme amaçlı dini nikahın hicbir bahanesi olamaz. Kocam ne ya.
Dini nikah bir seramonidir nikah falan değildir. Eskiden belediye yetkileri kadı tarafından yürütülür evlilik ilanını da kadı nikah kıyarak duyururdu... su an kadı var mı? Nerede?
Belediye var bu hizmetler icin.
Erkeklere hicbir sorumluluk yüklemeden, haksizlikta hakkını isteme durumun olmadan gel evime yatağıma gir demenin erkeklerin işine gelen hali zaten bu.

Emin olun ki buradaki anlayış doğru olan ....
Yoksa kimin eli kimin cebinde belli olmazdı...!
Sizde her ikisi de yok ama ne gönül bağı ne resmi nikah
Bu adam eski eşiyle neden ayrıldı?
Türkiye de yakalama kararı çıkar korkusuyla yurtdışına kaçmış. Eşi onunla gelmek istememiş, düzenimi bozamam diye. Adam üç sene yalnız mücadele vermiş.

Adam sizin kocaniz degil once burada bir anlasalim. Resmi nikahiniz yokmus! Sevgilim deseniz daha anlasilir olurdu.

Benim de kuzenim ayrı yaşayan ama hala resmi olarak boşanmamis bir adamla dini nikah kıydi,üç yıldır beraberler ve şimdi de hamile.. sevmiyorum böyle şeyleri doğru bulmuyorum

Belki de ilk evliliğinin bitme sebeplerinden biri de bu iletişimsizliğiydi.Kadın bir bekledi iki bekledi yolladı belki.Yani ve bence de daha baştan yanlış başlamış bir ilişki.Herşey ısrarla kötü gidiyor olduğu için bence bitirmeniz sizin huzurunuz ve geleceğiniz için daha hayırlı gibi.Balık baştan kokmuş siz de bu kokuyla yaşamayın derim.

Türkiye de yakalama kararı çıkar korkusuyla yurtdışına kaçmış. Eşi onunla gelmek istememiş, düzenimi bozamam diye. Adam üç sene yalnız mücadele vermiş.
Yakalama kararı neden çıktı bilmiyorum ama eşi (karısı) çocuklarını bir bilinmezliğe sürüklemek istememiştir, bir annemin vereceği en doğru karar bu olurdu bence..
Adam (!) üç sene yalnız mücadele ederken, o kadında çocuklarla tek başına nelerin mücadelesini verdi biliyor musunuz?
Ayrıca o adam mücadele falan vermemiş gözü başı ayrı oynamış ki sizinle imam nikahı kıymış, ben eminim ki sizden öncede araya birilerini sıkıştırmıştır.. 40 yaşındasınız, lütfen kendinize kıymet verin , bu adam ilk fırsatta eşine döner, hersey o kadar ortada ki..

Kuma olmak için izin istediniz gerçekten...

Soruşturma aslinda daha doğru olur. Sonucu ne çikar bilemedigi icin korkuyor.

Yediği haltın sonucuna katlanamayıp karısını çocuklarını bırakıp ülkeyi terk eden adam sizi haydi haydi yarı yolda bırakır.
Dini nikah yapmış birde tam içinde bulunduğu oluşuma layık adam maşallah.

Hangi eve?
Ortada size ait bir ev göremedim de...
Varsa bir ev o da kelimelerde;
al-ev, d-ev, s-ev....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…