- 22 Mart 2021
- 46
- -6
- 46
-
- Konu Sahibi Zeynep Doganer
Yeni olduğum için oldu. Kategorileri bilemedim. İki konu doğru, üçüncüyü silmeyi deneyeceğim.Hanımlar üsluplara dikkat edin lütfen.
Z Zeynep Doganer sizde lütfen aynı konuyu defalarca açmayın, içerik aynı başlık farklı 3 konunuz var.
Silerseniz banlanırsınız. Hiçbir şey yapmayın.Yeni olduğum için oldu. Kategorileri bilemedim. İki konu doğru, üçüncüyü silmeyi deneyeceğim.
İçerik silmek yasaktır, lütfen silmeyin.Yeni olduğum için oldu. Kategorileri bilemedim. İki konu doğru, üçüncüyü silmeyi deneyeceğim.
Estagfurullah ben hicbir kadina oyle birsey soylemem . O msj i ben yazmadim , yukari bakarsaniz goreceksinizMetres tam uymuyor. Öyle olsa biraz maddi çıkarım olurdu. O da yok. He he. Bence salak deyin bana. Gücenmem.
İçerikler birleştirilebilir mi?İçerik silmek yasaktır, lütfen silmeyin.
A evet gördüm. Tosun paşa yazmış.Estagfurullah ben hicbir kadina oyle birsey soylemem . O msj i ben yazmadim , yukari bakarsaniz goreceksiniz
Ben yaşı merak ettim Zeynep hanım ? 2O sene yoğurtu üfleyip böylesini bulmak. yılbaşı biletinde milyarlarca kişi içinde büyük ikramiyeyi bulmak gibi
Yazılımda sorun yaratabiliyor, o yüzden konu birleştirmeyi tercih etmiyoruz.İçerikler birleştirilebilir mi?
ne k
Bence milyarlarca bilet alıp amortiyi bile tutturamak gibi olmuş
40+Ben yaşı merak ettim Zeynep hanım ? 2O sene yoğurtu üfleyip böylesini bulmak. yılbaşı biletinde milyarlarca kişi içinde büyük ikramiyeyi bulmak gibi
Bu adamdan hayır gelmez, net. Sorunlardan kaçan, eski eşi unutamamış, çocuklarla olan probleme bile sizin yüzündenmiş gbi davranan, kalkıp gidip ofiste yatan ki ondan da tam emin olamazsınız bir herif bu. Bunla olacağına yalnız olun çok daha iyi. Ekonomik durumunuzda iyiymiş , ne gerek var böyle bir varlığın derdini çekmeyeSanırım bu adamdan hayır gelir mi sorusuna tam bir yanıt bulmalıyım.
Ciddimisiniz
Evet çok mu şaşırtıcıCiddimisiniz
Şu yazınızı okuyana kadar sizinle empati yapmaya çalışıyordum...!Teşekkür ederim. Üzücü bir durum yok. Birlikte olmadan önce aradım konuştum kadınla. Gizli birşey yapmadım. Kadın kesinlikle ben gelmeyeceğim yanına. Düzenimi bozamam dedi, ikinciye evlensin, ben izin verdim dedi. Ben boşanmadan kesinlikle olunmaz dedim, adam da boşanma davasını açtı ve dava açılmadan da dini nikah yapmadık.
İmkanlarım çok iyi. Yani resmi nikah yapsak eğer yürümese zararlı çıkan ben olurum. Dayılarıyla konuşmasına da pek müdahale etmedim, fikrimi söyledim. Sanırım bu adamdan hayır gelir mi sorusuna tam bir yanıt bulmalıyım.
Evet şaşırdımEvet çok mu şaşırtıcı
Sanırım yanlış anlaşıldı. Yukarıdaki yazıya cevaben yazmıştım. Resmi nikah yapmak istemiyorum manasında değil. Gönül bağı, yol arkadaşı olarak düşündüğüm için resmiyeti ayreten bağlayıcı görmüyorum. Maddi ve resmî güvence dışında manevi yaptırımı yok bence. 30 senedir yurtdışında olduğum için biraz resmî nikaha farklı bakıyorum. 50 senelik çiftler var resmiyette evli olmayan.Şu yazınızı okuyana kadar sizinle empati yapmaya çalışıyordum...!
Siz yaşadıklarınıza razısınız.. Ne demek şartlarım çok iyi, nikah yaparsam zararlı çıkarım
Benim kastettiğim imkanlar bunlar değildi, acaba çaresiz mi kaldınızda bu aşağılayıcı tavırları sineye çekiyorsunuz diye düşünmüştüm açıkcasıSize o adamdan , o adamada sizden hayır gelmez maalesef Gönül bağı, yol arkadaşlığı nerede kaldı ya.. Ben ve benim gibi düşünenler mi salak yoksa sizin gibiler mi çok akıllı anlayamadım, şaşırdım kaldım..
Bu yazdığım Türkiye için geçerli değil. Orada anlayış farklı. Resmî bağ olmadığı an insana değer verilmiyor. Dini, ahlaki baz alınmıyor yani. Orada yaşasam kesinlikle farklı olurdu.Sanırım yanlış anlaşıldı. Yukarıdaki yazıya cevaben yazmıştım. Resmi nikah yapmak istemiyorum manasında değil. Gönül bağı, yol arkadaşı olarak düşündüğüm için resmiyeti ayreten bağlayıcı görmüyorum. Maddi ve resmî güvence dışında manevi yaptırımı yok bence. 30 senedir yurtdışında olduğum için biraz resmî nikaha farklı bakıyorum. 50 senelik çiftler var resmiyette evli olmayan.
Nerede yaşarsan yaşa resmî nikah önemlidir.. Bunun ileri görüşle, geri görüşle, yurtiçiyle yurtdışıyla alakası yok...!Sanırım yanlış anlaşıldı. Yukarıdaki yazıya cevaben yazmıştım. Resmi nikah yapmak istemiyorum manasında değil. Gönül bağı, yol arkadaşı olarak düşündüğüm için resmiyeti ayreten bağlayıcı görmüyorum. Maddi ve resmî güvence dışında manevi yaptırımı yok bence. 30 senedir yurtdışında olduğum için biraz resmî nikaha farklı bakıyorum. 50 senelik çiftler var resmiyette evli olmayan.
Emin olun ki buradaki anlayış doğru olan ....Bu yazdığım Türkiye için geçerli değil. Orada anlayış farklı. Resmî bağ olmadığı an insana değer verilmiyor. Dini, ahlaki baz alınmıyor yani. Orada yaşasam kesinlikle farklı olurdu.
Sizde her ikisi de yok ama ne gönül bağı ne resmi nikah ..Sanırım yanlış anlaşıldı. Yukarıdaki yazıya cevaben yazmıştım. Resmi nikah yapmak istemiyorum manasında değil. Gönül bağı, yol arkadaşı olarak düşündüğüm için resmiyeti ayreten bağlayıcı görmüyorum. Maddi ve resmî güvence dışında manevi yaptırımı yok bence. 30 senedir yurtdışında olduğum için biraz resmî nikaha farklı bakıyorum. 50 senelik çiftler var resmiyette evli olmayan.