- 22 Mart 2021
- 46
- -6
- 46
- Konu Sahibi Zeynep Doganer
Üzücü durum yok derken, yazilara üzülmüyorum. Anlamaya çalışıyorum. Benim de kendime anlatmaya calistigim noktalar var arasinda. Ama bazen bir soruya cevap verirken, alinti yapmayi bilmiyorum. O yüzden fikrimmis gibi anlasiliyor. Mesela durumunuz iyi mi? Iyiyse yol yakindan dönün diyor biri. Ben de cevaben maddi durumum iyi diyorum. Sonra sanki hesap kitap yapiyormusum gibi geliyor. Hesap eden biri benim yaşadıklarımı yasamadan mantigi devreye sokardi. Yapamadim. Yoksa nasil uzulmem oldugum duruma. Ben de diyorum. Sen bunu hakedecek ne yaptin diye. Demek ki yapmisim hatalar, o durumda dogrusunu yapiyorum derken. Gurbette yanliz yasamak nasil, hele corona döneminde, kadin halinle, bir de genc kizim var. Annem rahatsiz, ona bakicilar gelsede ben ilgilenmeliyim. Benim de kocam olsun istedim. Ama yanlislar varsa düzeltmeye dogrusunu bulmaya çalışıyorum.Şu yazınızı okuyana kadar sizinle empati yapmaya çalışıyordum...!
Siz yaşadıklarınıza razısınız.. Ne demek şartlarım çok iyi, nikah yaparsam zararlı çıkarım
Benim kastettiğim imkanlar bunlar değildi, acaba çaresiz mi kaldınızda bu aşağılayıcı tavırları sineye çekiyorsunuz diye düşünmüştüm açıkcası Size o adamdan , o adamada sizden hayır gelmez maalesef Gönül bağı, yol arkadaşlığı nerede kaldı ya.. Ben ve benim gibi düşünenler mi salak yoksa sizin gibiler mi çok akıllı anlayamadım, şaşırdım kaldım..