- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Zeynep Doganer
Adam evlenmiş mi oluyor o zaman...yarın git güle güle haydi eyvallah dese ne gibi bir bağlayıcılığı var ki bir de "kocam da kocam" demiş konu sahibi.Bekar miymiş ki? Evlendim diyor ama.
Kolay lokma çünkü, sizi kolay lokma bellemiş adam.
Adam evliyken birlikteymiş konu sahibiyleEvet 3 konu açmış
Bunun yerine konunuzda sorulara cevap verebilirsiniz.
Dayılarından daha yakın kimden haber alcak adam ben orasını anlamadım.Merhaba, malesef kocamla tanıştığımızda üç senedir fiilen ayrı ülkelerde yaşasalarda eski eşiyle resmi nikahlıydı. Sonrasında boşandı.
Biz dinen nikahlandık. Düğünü corona sebebiyle erteledik. Kocam eski eşi veya çocuklarıyla ilgili bir konuşma olduğunda geriliyor. Küsüyor.
Konuşmuyor. Eve mecbur kalmadıkça gelmiyor. Geceyi ofiste geçiriyor. Bu durumda nasıl davranacağımı bilmiyorum. Defalarca konuşsakta
durum değişmiyor. Son olayda çok kırıldım. Bana çocuklarıyla onu düşman etmek istediğim iftirasını attı. İki çocuğu da 18 yaş üzeri.
Çocuklar boşanma davası esnasında cepten bloke ettiler. Ortalama altı aydır konuşmuyorlar. Babaları onlardan haber almak için dayıları ile irtibatta kalıyor. Eski karısI cep telefonu numarasını değiştirdi ve hiç konuşmuyor. Kocam onlardan haber alabilmek için tanıkdık araya koymak yerine dayılarıyla sürekli irtibatta kalmayı tercih ediyor. Bunun yerine başka bir çözüm olsa daha iyi olmaz mı? diye sorduğum için bana sanki benmişim gibi sebep çocuklarına onu düşman etmek isteğiyle suçladı. Duyduklarıma inanamayıp: Allah seni bildiği gibi yapsın. dedim. İki gündür konuşmuyor. Dün geceyi ofiste geçirdi. Benim de bu akşam eve gidesim yok. Sizce onun gibi davranmam nasıl olur? Genelde anlayışlı ve uyumlu biriyim, ama artık yoruldum. Asıl böyle bir laftan sonra küsüp konuşmaması gereken ben olmalıydım diyorum. Eve gitmek istemememin sebebi bu değil. Yalnızca, eve gelecek mi, konuşacak mı, selam verecek mi, sen nasıl davranacaksın, gelmediyse şuan ne yapıyor? Düşüncelerinden kurtulmak. İlk evliliğim güzel geçmedi. O günlere dönmek. Bunları düşünmek istemiyorum. Eve gitmessem daha az düşünürüm diyorum. Siz ne dersiniz?
Hiç doğru değilAdam evliyken birlikteymiş konu sahibiyle
Dayisi derken cocuklarin dayisi, yani eski eşinin kardeşi. Boşandiktan sonra tümden iletişimi kesmeleri onun üzerinden baski kurmak amaçlı gibi geliyor.Eksik bir şeyler var sanki? Neden dayılarıyla gorusmesini istemiyorsunuz. Bir de "başka yolu yok mu" diyince size bu denli hakaretler edip saydiran bir adami neden boşanmadan iyice tanımadan kabul ettiniz?
Boşandılar resmen, dört ay önce.Hiç doğru değilne olursa olsun evli oluyorlar.
Siz ne zamandır dini nikahlisiniz?Boşandılar resmen, dört ay önce.
Gerçek isim soy isim miMerhaba, malesef kocamla tanıştığımızda üç senedir fiilen ayrı ülkelerde yaşasalarda eski eşiyle resmi nikahlıydı. Sonrasında boşandı.
Biz dinen nikahlandık. Düğünü corona sebebiyle erteledik. Kocam eski eşi veya çocuklarıyla ilgili bir konuşma olduğunda geriliyor. Küsüyor.
Konuşmuyor. Eve mecbur kalmadıkça gelmiyor. Geceyi ofiste geçiriyor. Bu durumda nasıl davranacağımı bilmiyorum. Defalarca konuşsakta
durum değişmiyor. Son olayda çok kırıldım. Bana çocuklarıyla onu düşman etmek istediğim iftirasını attı. İki çocuğu da 18 yaş üzeri.
Çocuklar boşanma davası esnasında cepten bloke ettiler. Ortalama altı aydır konuşmuyorlar. Babaları onlardan haber almak için dayıları ile irtibatta kalıyor. Eski karısI cep telefonu numarasını değiştirdi ve hiç konuşmuyor. Kocam onlardan haber alabilmek için tanıkdık araya koymak yerine dayılarıyla sürekli irtibatta kalmayı tercih ediyor. Bunun yerine başka bir çözüm olsa daha iyi olmaz mı? diye sorduğum için bana sanki benmişim gibi sebep çocuklarına onu düşman etmek isteğiyle suçladı. Duyduklarıma inanamayıp: Allah seni bildiği gibi yapsın. dedim. İki gündür konuşmuyor. Dün geceyi ofiste geçirdi. Benim de bu akşam eve gidesim yok. Sizce onun gibi davranmam nasıl olur? Genelde anlayışlı ve uyumlu biriyim, ama artık yoruldum. Asıl böyle bir laftan sonra küsüp konuşmaması gereken ben olmalıydım diyorum. Eve gitmek istemememin sebebi bu değil. Yalnızca, eve gelecek mi, konuşacak mı, selam verecek mi, sen nasıl davranacaksın, gelmediyse şuan ne yapıyor? Düşüncelerinden kurtulmak. İlk evliliğim güzel geçmedi. O günlere dönmek. Bunları düşünmek istemiyorum. Eve gitmessem daha az düşünürüm diyorum. Siz ne dersiniz?
Geçen sene. Boşanma davası açıldıktan sonra.Siz ne zamandır dini nikahlisiniz?
O zaman yaptığınız doğru değil adam resmen evliyken kuma gitmissiniz. Sizi çantada keklik görüyor.Geçen sene. Boşanma davası açıldıktan sonra.