- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
Valla bazıları o kadar büyük ki normale göre hatta akrep bile girdi bir seferinde o ilaçlar pek etkili olmuyor resmen gargara yapıyor adamlar onlarla:)Direk ilaci basarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bazıları o kadar büyük ki normale göre hatta akrep bile girdi bir seferinde o ilaçlar pek etkili olmuyor resmen gargara yapıyor adamlar onlarla:)Direk ilaci basarim
Iyyyyyyy bilmiyorum ama ben cok huyluyum tasinabilirdim bu yuzden o dereceValla bazıları o kadar büyük ki normale göre hatta akrep bile girdi bir seferinde o ilaçlar pek etkili olmuyor resmen gargara yapıyor adamlar onlarla:)
Belediyeyi ararsanız onlarda gelip ücretsiz ilaçlama yapıyor diye duydumValla bazıları o kadar büyük ki normale göre hatta akrep bile girdi bir seferinde o ilaçlar pek etkili olmuyor resmen gargara yapıyor adamlar onlarla:)
Ayyy Allah korusun kız ne akrebiGeçmiş olsun bundan sonra hiç görmezsiniz inşallah..Evinizde gördüğünüz akrebin boyu ne kadar yaklaşık ve hangi renk dikkat ettiniz mi?
Bence siz halinize şükredin güve hem korkutucu değil fazla hem üstesinden gelinebilecek bir canlı:))
Kuş muu çok ilginçmiş ne denir ki bilemedim:))
Gerçi bunlar insanı evden'barktan eder:))Ahaha:))iyi de evi bırakıp nereye gidelim:))
Bazı arkadaşlardan da duydum kediler bu konuda çok başarılıymış bazen kendime bir kedi kadar yoksun diyorum:))Bizim kediler halleder ben böcek öldürmek taraftarı değilim yalnız. Ama kediler bayılıyor. Hele bazen bahçeden çekirge, kırkayak, kelebek yakalayıp getiriyorlar eve :))