• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve giren haşerelere insaflı davranıyor musunuz?.

Sert tabanlı 38 numara terlikle.
Annem de öldürür ama babam çok çok azcık tırsar aramızda kalsın :KK48:

Cesaret değil de yani küçükten beridir bahçelerde oynardık, hayvanatlarla iç içe, korkmadık-tiksinmedik.
Yakalamaya çalışırdık. Ya bir tabak tahta kurdu larvası çıkardığımı bilirim anneannemin bahçesindeki çürümüş badem ağacının gövdesinden. Bir de tabak içinde eve getirmiştim hepsini yalan olmasın da sanırım hanımlardan biri baygınlık geçirmişti :KK53:

Vakti zamanında dedemin ipek böcekleri vardı, dut yaprağı yerlerken yağmur yağıyor gibi sesleri olurdu :)

Eğer çok sık rastlıyorsanız, daha uzun bir cisimle vurun hareketi kesene kadar. Ama çıplak elle almayın öldürdüğünüz yerden. İğnesinde hala zehir oluyor.
Ahaha o hanım hala unutmamıştır sanırım o olayı :D Ama çok şaşkınım ya akrep terlikle ölüyor mu öyle!!ben gördüğüm zaman nette araştırmıştım buzluğa konunca bile buzu çözüdükten sonra tekrar yaşamaya devam ediyormuş siz öldüğüne emin miydiniz akreplerin çok iyi ölü numarası da yaptığını yazıyor nası bir hayvansa:)

Akrep hiç görmedim Allah göstermesin :KK17: kendi evimde görmedim böcek faln, balkonda çekirge gördüm hemen kaçtım, uçan zıplayan şeylerden tırsarım. :KK57:Annemler Bahçeli evde oturuyor orda çok görürüm, böcek arı faln şak yapıştırrm terliği:sopa:Tee küçükken eski evimizde kertenkele çoktu ıyyy annem hallediyordu onları.. Ailecek caniyiz sanırım:rolleyes:
Est:)Küçüklerden ya da kelebekler falan onlardan ben de çekinmem alır atarım..Arılar da çok sevimli onlara kıymayın ama şu hamam böcekleri falan gibi olanları bilemiyorum yanii:))

Est:)Küçüklerden ya da kelebekler falan onlardan ben de çekinmem alır atarım..Arılar da çok sevimli onlara kıymayın ama şu hamam böcekleri falan gibi olanları bilemiyorum yanii:))
Şu hızlı hareket edenler dimi, ay onlar daha fena oluyo, kaçacak diye panikle paat pat pat yapıştırıyorum :rolleyes:

Ahaha o hanım hala unutmamıştır sanırım o olayı :KK70: Ama çok şaşkınım ya akrep terlikle ölüyor mu öyle!!ben gördüğüm zaman nette araştırmıştım buzluğa konunca bile buzu çözüdükten sonra tekrar yaşamaya devam ediyormuş siz öldüğüne emin miydiniz akreplerin çok iyi ölü numarası da yaptığını yazıyor nası bir hayvansa:)

İçi dışına çıktıktan sonra hiçbir akrebin ölü numarası yapmaya devam ettiğini zannetmiyorum :)
Bi de tereddütsüz vurmak gerekiyor tüm güç. Biraz çekinerek korkarak vursanız kaçar, sokar filan belli olmaz.
İlaçlatın siz en iyisi evinizi, cibinlikler, sineklikler vs önleminizi sağlam alın, çünkü kaçak dövüşülmez akreple :))

İçi dışına çıktıktan sonra hiçbir akrebin ölü numarası yapmaya devam ettiğini zannetmiyorum :)
Bi de tereddütsüz vurmak gerekiyor tüm güç. Biraz çekinerek korkarak vursanız kaçar, sokar filan belli olmaz.
İlaçlatın siz en iyisi evinizi, cibinlikler, sineklikler vs önleminizi sağlam alın, çünkü kaçak dövüşülmez akreple :))
Evet işte tehlikeli olduğu için insan çekiniyor..Çok dayanıklı olduklarını okuyunca siz de terlikle öldürdüğünüzü söylediniz o yüzden şaşırmıştım..Aynen terlik işi cesaret gerektiriyor çünkü hiç sanmam ki bir-iki vuruşta ölsün..ben bir kere vursam kaçar giderim hemen:))

Ay evet refleksle hiç düşünmeden pat diye vuruyorum, yerde gördümse ayağımla basarım hemen :confused:
Hiçbirinden korkmayan ender kadınlardansınız sanırım:))Ama küçüklerden ben de korkmuyorum fazla,sizin dedikleriniz de büyük olanlardansa sizde çok cesaretlisiniz:))

Hiçbirinden korkmayan ender kadınlardansınız sanırım:))Ama küçüklerden ben de korkmuyorum fazla,sizin dedikleriniz de büyük olanlardansa sizde çok cesaretlisiniz:))
Ay yok ya, dedim ya çekirge görsem ardıma bakmadan kaçarım:) o kocaaamanları da değişiyor, cesaretim yerindeyse vururum yoksa elektrikli süpürgeyi açarım çekerim hemen:halay:

Yazın bunlar büyük dert oluyor böceğinden,akrebine dalıyorlar içeriye..Soğukkanlılıkla alıp atabiliyor musunuz yoksa o onun son anları mı oluyor:))
Akreple hiç karşılaşmadım olursa insaflı davranabilir miyim bilmiyorum :) ama böcek görsem öldürmem alıp dışarı ararım. Öğrenciyken kaldığım odaya fare girmişti poşetin içine girmişti. Poşetle birlikte alıp dışarı çıkardım. Çıktı gitti.

Sirf bunun icin bi sopam var evde. Ucunda toz alma seysinden var. Bocek gordugumde onla alip balkondan asagi atiyorum

Akreple hiç karşılaşmadım olursa insaflı davranabilir miyim bilmiyorum :) ama böcek görsem öldürmem alıp dışarı ararım. Öğrenciyken kaldığım odaya fare girmişti poşetin içine girmişti. Poşetle birlikte alıp dışarı çıkardım. Çıktı gitti.
Yani fareye karşı öyle sağlam durduysanız akrepten de korkmazsınız siz:))

Kacinci katta oturursan otur nerden nasıl giriyorlar bilmiyorum ama bende çok olmasa da arada denk geliyorum . Gördüğüm yerde de panikle üstüne cılkı çıkana kadar vuruyorum . Sonuç malum :KK43:
Napim kara sinekten bile tiksiniyorum ottan mi geliyor neyden konup geliyor belli değil . :sopa:

Kacinci katta oturursan otur nerden nasıl giriyorlar bilmiyorum ama bende çok olmasa da arada denk geliyorum . Gördüğüm yerde de panikle üstüne cılkı çıkana kadar vuruyorum . Sonuç malum :KK43:
Napim kara sinekten bile tiksiniyorum ottan mi geliyor neyden konup geliyor belli değil . :sopa:
Geçmiş olsun bundan sonra hiç görmezsiniz inşallah..Evinizde gördüğünüz akrebin boyu ne kadar yaklaşık ve hangi renk dikkat ettiniz mi?

Back
X