- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.381
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Kız bu neee.. feriştahın erkek versiyonuAhshshshahshah zaten ben üşümem hiç tenim hep sıcacık dedi hahahahahhash
Adamın amacı belli. Bi geceden sonra aramaz zaten seni. Ya da evine çağırmak için arar sadece. Bi ilişki düşünmediği ortada yani seni tanımak bile istemez ki. Engelle geç kendini kullandırmaMerhaba kızlar yine benBir önceki konudaki beyefendiyle aramızda hiçbir şey olmadı. İki aydır da ben de yazmadım. Bu süreçte 10 gün kadar önce instagramda daha önce beni ekleyen ama hiç konuşmadığımız bir çocuk vardı, o bana mesaj attı.
Konuşmaya başladık hoş sohbet, gitar çalıyor, şarkı söylüyor vs biraz etkilenmeye başladım. Derken aynı şehirdeyiz fakat benim bulunduğum ilçe merkeze 40 fk uzaklıkta kendisi merkezde. Buluşmak istedi buralara gelmiyor musun falan. Ben de hastaydım. Erteledim. Bu cumartesi buluşacağız. Bana daha önce alkol sigara kullanıyor musun diye sormuştu. Ben de sigara kullanmıyorum ama alkol arada yerine göre dedim.
Neyse dün bana geldiğinde rakı içer miyiz dedi. Daha ilk kez görüşeceğiz ama. Ben de kabul etmedim ama direkt hayır demek yerine araçla geleceğim için olmaz dedim. O da o zaman kalsan olmaz mı dedi. Ben de hayır dedim. Israr etmedi. Kahve içeriz dedim tamam dedi. Ama sonra konuyu ben oraya gelsem senin evine gelemez miyime getirdi. Ben de kibarca hayır dedim ve bu konunun beni sinirlendirdiğini hoşlanmadığımı söyledim. Tabiiki ilerde aramızda bir şeyler olursa gelebileceğini söyledim. Ama ısrarla sürekli bunu söyledi yok gelcem yok sen çağırsan da gelmem falan. Böyle şeyler demesi aşırı soğuttu.
Bugün de dayanamadım dün sinir oldum dedim. Bana sen çok kasıyorsun 27 yaşında birisine kimse zorla bi şey yapamaz yaptıramaz falan dedi. Ben de meselenin o olmadığını ama onun bunları konuşmasının hoşuma gitmediğini, sonuçta birbirimizi tanımadığımızı her sözünün benim için acaba böyle birisi mi diye soru işareti olduğunu söyledim. Ayrıca benim bikaç gün takılmak için biriyle konuşmayacağımı, o kafada olmadığımı söyledim. Ancak bu söylediklerime henüz yanıt vermedi 3 saattir
Siz ne diyorsunuz sizce ben mi abartıyorum? Böyle şeyler zamanla olmaz mı? Herkes herkesi evine alsın o zaman. Beni tanıdığında anlarsın falan diyor da sorun zaten henüz tanımamam yani.
İlk buluşmada evde buluşmak isteyen erkek dümdüz abazandır :/ yani işten, okuldan tanışıp, birbirinizi sürekli gördüğünüz biri de değil ki. Sanaldan tanışıp yüzünü bile canlı kanlı görmediğiniz biri ne alaka yani dışarda bir kahve bile içmeden evde buluşmak. Bir de ısrar ediyor
Birde şöyle bir şey var bunun gibi erkekler karşı tarafı kendine çekmeye çalışıp (türlü bahanelerle) ev muhabbeti yapıp çağırıyor. Ve o kızdan sonra hayatına giren kızlara da aynı düşünceler ile yaklaşıp ''bu kız da gelir kesin'' gibi düşünüyor o yüzden asla dışarıda buluşalım restauranta gidelim demezlerBende bunları yazacaktım. Aynen öyleama hızlıca hevese kapılıyor bizim kadınlar da asla araştırma yok o zampara tipler evli çıkabiliyor hayatında biri olabiliyor falan zaten kolay yoldan elde edince hiçbir değeri de kalmıyor erkeğin sadece ihtiyacı olduğunda arayacağı birine dönüşümünü izler konu sahibi.
Her zaman böyle. Kendisi de onun kafasında olması lazım.
Asla çaba göstermeyen , bu tür buluşmalara karşı çıktığınız da daha dün 1 bugün 2 dediğiniz de tepki gösteren, ortadan kaybolan erkeklerden de bir nane olmaz. Aşık ederim diye boşa kürek çekmesinler.
Ilk bulusmada evine mi? Sen bu adami normal hayatta tanimiyorsun ki. Hic gormemissin bile tamamen sanal... Nasil cesaret edecektin?O gelmeyecek ki ben gitçektim üff yaa iyice soğudum
Birde şöyle bir şey var bunun gibi erkekler karşı tarafı kendine çekmeye çalışıp (türlü bahanelerle) ev muhabbeti yapıp çağırıyor. Ve o kızdan sonra hayatına giren kızlara da aynı düşünceler ile yaklaşıp ''bu kız da gelir kesin'' gibi düşünüyor o yüzden asla dışarıda buluşalım restauranta gidelim demezler
Ay ben de ev ortamını severim özellikle alkol olursa tadından yenmez. Şuan ki sevgilim ile internetten tanıştık kendisi asla ev muhabbeti yapmazdı tanışmamızın üzerinden de geçmişti baktım çocuğa epeyyy yükseliyorum ben istemiştim pişman değilimKesinliklebizzat şahsıma ev ortamı şöyle böyle yemek yaparız ederiz rahat ederiz diyen tipe türlü bahanelerle red edişim ile asla adam olmayacağını anlamam bir olmuştu hemen başkasını seviyorum deyince bana ayılan bayılan erkek kişisinin deccale dönüşümü de 1 oldu Hakaretler vs. gülüp geçtim.
Hemen yeni av peşine düştüğüne eminim bu tipler asla aramaz sormaz bir daha.
Ben ev ortamına bayılan biriyim ama o güveni verecek insanı dikkatli seçmek gerek.
Ay ben de ev ortamını severim özellikle alkol olursa tadından yenmez. Şuan ki sevgilim ile internetten tanıştık kendisi asla ev muhabbeti yapmazdı tanışmamızın üzerinden de geçmişti baktım çocuğa epeyyy yükseliyorum ben istemiştim pişman değilim
adamın amacı ekonomik yollu cinsellik.Merhaba kızlar yine benBir önceki konudaki beyefendiyle aramızda hiçbir şey olmadı. İki aydır da ben de yazmadım. Bu süreçte 10 gün kadar önce instagramda daha önce beni ekleyen ama hiç konuşmadığımız bir çocuk vardı, o bana mesaj attı.
Konuşmaya başladık hoş sohbet, gitar çalıyor, şarkı söylüyor vs biraz etkilenmeye başladım. Derken aynı şehirdeyiz fakat benim bulunduğum ilçe merkeze 40 fk uzaklıkta kendisi merkezde. Buluşmak istedi buralara gelmiyor musun falan. Ben de hastaydım. Erteledim. Bu cumartesi buluşacağız. Bana daha önce alkol sigara kullanıyor musun diye sormuştu. Ben de sigara kullanmıyorum ama alkol arada yerine göre dedim.
Neyse dün bana geldiğinde rakı içer miyiz dedi. Daha ilk kez görüşeceğiz ama. Ben de kabul etmedim ama direkt hayır demek yerine araçla geleceğim için olmaz dedim. O da o zaman kalsan olmaz mı dedi. Ben de hayır dedim. Israr etmedi. Kahve içeriz dedim tamam dedi. Ama sonra konuyu ben oraya gelsem senin evine gelemez miyime getirdi. Ben de kibarca hayır dedim ve bu konunun beni sinirlendirdiğini hoşlanmadığımı söyledim. Tabiiki ilerde aramızda bir şeyler olursa gelebileceğini söyledim. Ama ısrarla sürekli bunu söyledi yok gelcem yok sen çağırsan da gelmem falan. Böyle şeyler demesi aşırı soğuttu.
Bugün de dayanamadım dün sinir oldum dedim. Bana sen çok kasıyorsun 27 yaşında birisine kimse zorla bi şey yapamaz yaptıramaz falan dedi. Ben de meselenin o olmadığını ama onun bunları konuşmasının hoşuma gitmediğini, sonuçta birbirimizi tanımadığımızı her sözünün benim için acaba böyle birisi mi diye soru işareti olduğunu söyledim. Ayrıca benim bikaç gün takılmak için biriyle konuşmayacağımı, o kafada olmadığımı söyledim. Ancak bu söylediklerime henüz yanıt vermedi 3 saattir
Siz ne diyorsunuz sizce ben mi abartıyorum? Böyle şeyler zamanla olmaz mı? Herkes herkesi evine alsın o zaman. Beni tanıdığında anlarsın falan diyor da sorun zaten henüz tanımamam yani.
sınırlarını ölçüyorBi görelim dimi birbirimizi. Bi de görüntülü konuşurken ben gülüyorum falan bazen şuan seni ısırmak istedim öpmek istedim falan diyo. Yok öpmek istersem izin verir misin bilmem ne. Salak salak sorular.
Ay daha ne desin be yavrum, gel sevişelim demesi şart mı, her yoldan demiş işte.Ahshshshahshah zaten ben üşümem hiç tenim hep sıcacık dedi hahahahahhash
Ahshshhsha iğrenç bi şekilde ahahahhaha böyle sanki bana laf anlatamıyor gibi ama seksi olduğunu sanıyor gibi ahshshhsd anlatamam sadece yaşanır…Nasıl nefes aldı ki ahshshsh
Lütfen güncellemeye bakınızAdamın amacı belli. Bi geceden sonra aramaz zaten seni. Ya da evine çağırmak için arar sadece. Bi ilişki düşünmediği ortada yani seni tanımak bile istemez ki. Engelle geç kendini kullandırma
Yol verdimadamın amacı ekonomik yollu cinsellik.
kabul ediyorsan gelsin eve yoksa kabul etme gerekiyorsa ayrıl.
sanki bir kere beraber olup fıyacak gibi birine benziyor.
ısrarcı çünkü
Kanmadım yol verdim, güncellemeyi okuyunnArkadaşın bazı istekleri tavan yapmış durumda tüm tuşlara basmış sizi ikna etmeye çalışıyor. Sakın sen kezban mısın, 27 yaşındasın, kimse sana istemediğin bir şeyi yapamaz hikayelerine kanma. O eve kendini sokturana kadar her türlü numarayı dener böyle pislikler. Ay insanın bir duruşu olsun ya , omurgasız. Bir de karşıdaki insanı sanki sen kötü niyetliymişsin gibi hissettirmeleri yok mu insanı çileden çıkarır.
Güncellemeyi okuyunn. Zaten eve gitmeyecektim ama komple görüşmeden de vazgeçtimIlk bulusmada evine mi? Sen bu adami normal hayatta tanimiyorsun ki. Hic gormemissin bile tamamen sanal... Nasil cesaret edecektin?
Munevver Karabulut diye guzelce bir kiz vardi. Bilir misin? Erkek arkadasi tarafindan vahsice katledilmisti. Ki cocuk taninmis zengin bir ailenin cocuguydu. Asla boyle bir sey yapmaz dersin, aklinin ucundan bile gecmez di mi? Neler oluyor hayatta.. Bir daha internetten tanistigin, hic gormedigin bir adamin evine gitmeye niyetlenirsen bu yazdigimi hatirla. Belki vazgecersin.
Kesinliklee yaİşte güven veriyor samimiyeti de geçiyor sana ölçüp tartıyorsun kafanda sana sürekli zaman ayırması, beklemesi vs. kötü zamanlar da bile yanında olup destek olması ile bununla olabilir diyorsun.
Bakacaksın seni arkadaşlarının vs ortamına alıyor mu? Sosyal medya da seni belli edecek şeyler durumlar atıyor mu vs bunlar gerçekten önemli. He gelir geçer arayanlar hoop diye atlayabilirler.
Düzenli insanlar içinse önemle arz eder bu durumlar. İlk buluşmalar da cafeciyim kahve içiciyim arkadaş kafein uyanık olmayı sağlar gözümün tutması ve güvenlik açısından sonrasına bakarız.