Eve gelmek istemesi?

Tedavi ol acilen

Bukadar basiiit ben olsam.
Yuri gitlan hödükoglu hödük derdim.
10 puanlik tavir.
Hem sen niye öğretmen arkadaslar edinmiyorsun hem meslek hem egitim .10 numara yani basarilar

Oyyy Oyy acınızı ve sinirinizi içimde hissettim valla.yav arkadaş.sen böyle yapıyorsun da eline ne geçiyor ne? Gönül bağı üzerine kurulmayan her ilişki bitmeye mahkumdur.yani sen gel eve desen ne değişecek yani? Bir defa görüşeceksiniz sonra bitti gitti.arkadaşlık yok, gönül bağı yok.eee ne olmuş olacak yani? Bir ilişkinin devamlılığı olmayacaksa ne işe yarayacak yani? Ben de geçen birine bu şekilde haddini bildirdim.senin gibi bir de dil döküyoruz beyefendilere bir umut hesabı.bilw bile lades bizimki de işte bir umut.elleri hep boş kalıyor, nerede yanlış yapıyoruz da demiyorlar aynen devam.bu erkeklerin neredeyse tamamı tımarhanelik deli bence.allah hepimize sabır versin ne diyeyim.ben de çok zorlanıyorum bu günlerde psikolojik olarak.ne olacak sonumuz bilmem.

Anlaşılıyor valla herkesin çapı birkaç mesajda.biz kadınız hissediyoruz, anlıyoruz.eve gelmeyi teklif etti mi bırakırken?

Son düzenleme:

Erkeklerdeki kafa şu, her halti yiyeyim gezeyim takılayım sonra evlilik zamanı gelince de yasi genç hayatinda hic kimse olmamis mümkünse bakire biri olsun evleneyim yöneteyim baskin olayim.ama ben disarida yine gönlümü eglendiririm. Karim da evde bana ve cocuklara, ev disinda da aileme çevreme hizmet etsin diye düşünüyorlar
Toplumdaki cogu erkekteki vizyon bu kadar üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…