Eve gelmek istemesi?

Ayy kesinlikle böyle ya. Kesinlikleeee. Bir de ben izmirliyim o antepli evet insan ayırmak istemem ama izmirlilere farklı gözle bakıyorlar bence ya burdakiler

Çünkü ben hayır dediğimde hemen haklısın daha sonra yapabiliriz falan diye düzeltiyor. Ben de heyecan yapıyor diye düşünüyorum. Abartmayayım diyorum.

Bi görelim dimi birbirimizi. Bi de görüntülü konuşurken ben gülüyorum falan bazen şuan seni ısırmak istedim öpmek istedim falan diyo. Yok öpmek istersem izin verir misin bilmem ne. Salak salak sorular.
Iıııy leşş deniyor işte sınırlarını ona göre yol gelmeye değer mi değmez mi diye bakıyor salla gitsin bu ccuğu

Bir diğer manipülasyon da "sen çok kasıyorsun" lafı.
Kesinlikle. Ulan salak bi dur tanıyalım birbirimizi dimi? Yok bana yemek getirecekmiş kahve içip gidecekmiş dışarda içmekle evde içmek arasında ne fark varmış. Ev çok abartılıyormuş. Yani sonuçta mahremim dedim ben de. Demek ki sen her tanıştığın insanın hemen evine gidiyorsun. Yok mok dalga geçiyorum falan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…